הייתי צריכה לרשום בהתחלה.. חוץ מיעל [אין לי בעיה שתשימי תמונות שלה.. אבל אני רוצה מיוחדים-לא סלבז]
N N0 far New member 4/10/06 #21 הייתי צריכה לרשום בהתחלה.. חוץ מיעל [אין לי בעיה שתשימי תמונות שלה.. אבל אני רוצה מיוחדים-לא סלבז ]
ח חולה על יעל שרוני New member 4/10/06 #23 כפרע-תנוחי!../images/Emo110.gif יעל מיוחדת הבחורה הכי יפה בעולם תראי כמה שהיא יפה >>
ח חולה על יעל שרוני New member 4/10/06 #17 חמודים../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif יש לי תיקייה שלמה במחשב מלאה בתמונות כאלה אבל יש לה שם שאאאאאווה! [או שלא....] QL PICS *אני לא שנונה *
חמודים../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif יש לי תיקייה שלמה במחשב מלאה בתמונות כאלה אבל יש לה שם שאאאאאווה! [או שלא....] QL PICS *אני לא שנונה *
ח חולה על יעל שרוני New member 4/10/06 #18 אני רוצה כזה שיער בסתר../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif
R RaZiK4 New member 4/10/06 #24 את כל התמונות היפות אני שם אצלי בפלא ומוחק מהמחשב לא נורא, אני ישיג איכשהו אותם עוד פעם וישים פה
R RaZiK4 New member 4/10/06 #26 כמה תמונות../images/Emo3.gif אני מנגן בגיטרה מל"ג בעומר הקודם חחחח סתם ראיתי אותה במחשב אז חשבתי שיהיה נחמד לשים אל תדאגו התמונות הבאות לא שלי
כמה תמונות../images/Emo3.gif אני מנגן בגיטרה מל"ג בעומר הקודם חחחח סתם ראיתי אותה במחשב אז חשבתי שיהיה נחמד לשים אל תדאגו התמונות הבאות לא שלי
R RaZiK4 New member 4/10/06 #27 עוד תמונה../images/Emo3.gif ילד בכיתה שלי החליט שהוא בא עם סיכה צהובה כזאת של דגל של משיח חחחחח אז לקחתי לו ושמתי אותה על החולצה... זה מה שיצא הכל איכות של פלאפון אז אל תבהלו גם התמונה הקודמת מהפלא
עוד תמונה../images/Emo3.gif ילד בכיתה שלי החליט שהוא בא עם סיכה צהובה כזאת של דגל של משיח חחחחח אז לקחתי לו ושמתי אותה על החולצה... זה מה שיצא הכל איכות של פלאפון אז אל תבהלו גם התמונה הקודמת מהפלא
R RaZiK4 New member 4/10/06 #28 .. באוניברסיטה יש כזה צ'יפסומט ששמים כסף ויוצא צ'יפס אז חבר שלי לא האמין שיש כזה דבר אז צילמתי לו בפלאפון כדי להראות לו חחחחח [אני יודע שאני שם תמונות בלי קשר למה שביקשת לא נורא]
.. באוניברסיטה יש כזה צ'יפסומט ששמים כסף ויוצא צ'יפס אז חבר שלי לא האמין שיש כזה דבר אז צילמתי לו בפלאפון כדי להראות לו חחחחח [אני יודע שאני שם תמונות בלי קשר למה שביקשת לא נורא]
R RaZiK4 New member 4/10/06 #29 מכונית מגניבה../images/Emo3.gif חיכינו לטרמפים כמה ילדים וראינו מכונית עם מנטוס ענק מעליה חחחחח זה היה דורש צילום
מכונית מגניבה../images/Emo3.gif חיכינו לטרמפים כמה ילדים וראינו מכונית עם מנטוס ענק מעליה חחחחח זה היה דורש צילום
R RaZiK4 New member 4/10/06 #30 עוד יום משעמם בבי"ס מחפשים כתובות מצחיקות על השולחנות פתאום אני רואה את זה >> צילמתי