תמונות חדשות..

nirz

New member
גיישה הסבר פניך לתייר ../images/Emo63.gif

בזמנו הבטחת ספר של הפריוינד,עדיין בתוקף?דרך אגב,הTDM אמנם חביב אבל עם כל הנימוס מעוצב באופן ביזארי שלא מתקרב כלל לעיצוב הזורם וההרמוני של הפריוינד שלנו...

ספייק ®

New member
תגיד, ראית פעם מקרוב ...

... TDM "נושך" פריווינד? אההה?? רוצה לראות???
תשאל את זטאומ על "הנשיכה" שהוא קיבל במפגש הירושלמים האחרון
וזאת כאשר ה-TDM שמר על מצב מכובד (טוב, די מכובד
) מול CBR600 עם רוכב "שרוט" בראש
עיצובו של ה-TDM הוא בין המדליקים ביותר שיש, דווקא העיצוב הייחודי שלו מושך הרבה קריאות של "וואו, איזה אופנוע יפה!" ברמזורים שבהם אני נאלץ לעמוד. אבל "על טעם וריח אין להתווכח" ... ספייק.

ספייקי....

גם על הציורים של פיקאסו ידידה שלי אומרת שהם מתקדמים/מופשטים/מדליקים..... זה לא אומר שהם יפים
ה-TDM עיצובו מיוחד, יוצא דופן, ויום יבוא (האופנוע הבא, אינשאללה, אם לא XR..) וגם לי יהיה כזה ולא פריווינד, אבל אין מה לעשות - הפריווינד פשוט נראה יותר טוב....

vmax*

New member
ספייקי... ../images/Emo12.gif שוב מתרברב.. ../images/Emo98.gif

אתה שוב מתרברב בגמל הכחול שלך... עושה דאווינים על סיביארים..... ביעסת שלא באת בסוף....(אתה כבר יודע)

ספייק ®

New member
../images/Emo45.gif המשך כך ...

המשך בבקשה לשלוח לנו עוד תמונות כאלה ...
בסוף עוד הבלתי-צפוי מכל עלול עוד לקרות ואני עוד ... אוי ... אצא לטיול!!! ספייק.

guysha

New member
טוב אחרונה ודי... לספייק

וצא לטייל.. החורף מגיע.... *** ילדים, עיזרו לספייק למצוא את הפריווינד, שנעלם בין העצים... ***

nirz

New member
../images/Emo31.gif

להתוכח על עיצוב אופנוע זה דבר די חסר תוחלת.אבל ממש קשה לי להתאפק.שמע יא קודסי,הTDM עוף מוזר,אחד עם בעית זהות ויזואליות,נראה כמו בן דוד מדרגה שניה של הסופר טנרה.אולי כמו טיוטת עיצוב,לאחר שימה-ניקטו-ימה ממחלקת העיצוב העצוב של ימהה הקיא עליה שאריות סושי בסוף לילה עמוס בסאקי.עד כאן לגבי העיצוב,נרגעתי..ואני יכול המשיך. לגבי התמודדות מול הפריוינד,ואני ממש לא לוקאל פטריוט,אין ספק שבכביש שלא מאפשר מעל 140 קמש,חבל על זמנך...ובעיקר על זמני.התחלת עם זטאומ???חכם על קטנים אה...נסה פעם מישהו קצת יותר משופשף,בכל המובנים.סע בזהירות

ספייק ®

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif פררררררררררררר...

אתה צודק שלהתווכח על עיצוב אופנוע זה דבר חסר תועלת, למרות שאם כבר מדברים על בעיות זהות חמורות אז הפריווינד מככב אי שם בראש הרשימה. יחסית לדו"שים הוא באמת יפה, אפילו יפה מדיי וזה חסרון אטומי, תאר לך שאחד כזה "מתפלק" לך אפילו על כורכר - כמה רע תרגיש על כל חתיכות הפלסטיק שמעטרות אותו כמו כלה בחתונה, שמלת כלה זה דבר יפה אבל תנסה ללבוש אותה כשאתה מוריד את הזבל
מצד שני, אם כבר עושים אותו לכביש בלבד, אז מה הקטע של חד הצילינדר המעצבן והטורדני הזה? אחרי שעה כשאתה יורד מהאופנוע היד שלך עוד רועדת מהויברציות. ומה זה לעזאזל ה-46 כ"ס בלבד?? אפילו ל-KLE-500 יש רביעיית כ"ס יותר והוא בכלל 500 סמ"ק ולפחות טווין נורמטיבי!!! תאמין לי שעדיף כבר KLE כדו"ש מכובד, יפה ואמיתי! אז שיחליטו כבר בסוזוקי, האם הוא דו"ש או כביש?? (שים לב שלא דיברתי על תנוחת הישיבה שהיא בהחלט מצויינת, אין מה להגיד) חבל לי על הזמן בכביש פחות מ-140? נו טוב, מה שתגיד, רוצה צילומים שלי משחיז רגליות עם ה-KLE הקודם שלי? הרי ידוע הדבר שאיזי ואני הורדנו בזמנו את ה-KLE לזנות של השכבות שבמפעלי קאוואסאקי היו מתפלצים מהם, אבל עזוב, אתה צודק - מי יכול עליך? בטח לא עלוב שכמוני ... אני עדיין די עדין עם ה-TDM, אתה יודע איך זה, אופנוע דנדש יפה ומלוקק (בלע"נ) אז משכיבים אותו די בעדינות, כמו תינוק חמוד - לא באגרסיביות, אבל עם הזמן זה יחזור וגם תמונות עם ה-TDM יגיעו גם יגיעו. ולסיום, על טעם ועל ריח אין להתווכח, לדעתי צורתו של ה-TDM היא מדהימה ביופיה, שילוב בין אופנוע ספורט לדו"ש, נוח, ידידותי, רב שימושי, סוגר 200 (מילימטר/שניה אני לא עובר על החוק!) אבל גם נוח בעיר בהשתחלות בין מכוניות, סוחט קריאות התפעלות על יופיו מכל הסובבים, זהו בהחלט אופנוע שאי אפשר להתעלם ממנו, גם מצדדיו וגם קוטליו אומרים כך, והרי תשומת-לב זה מה שאנחנו מחפשים, לא?!
ספייק.

יאללה.... אתה עם ה-80 כ"ס שלך....

הרי כל 600 חדש סובל מנפח קטן יותר וחובה בתוכו מנוע בריא יותר וחזק יותר....וספורטיבי יותר... ומהיר יותר... ו... אעלק סוגר 200... פחחחח... אז רק ה-600 מתעוררים... ושלא נדבר על אופנועי הליטר...
שילוב בין ספורט לדו"ש
לדו"ש
ל-ד-ו-"-ש
תראה מה קורה לך בן אדם... אתה מתפרק... כולה מישהו מוציא מילה רעה קטנה על המוטציה שעליה אתה רוכב ואתה נדלק כמו אש... יאללה...תרגע אחי היקר... המולטיפלקסר שלך זה האופנוע הטוב ביותר בעולם... כל השאר זה חיקוי... כל השאר אלו זתם סטארט-אפים שנפלו יחד עם התאומים... האופנוע שלך הוא האולטימטיבי... (טוב, נו, הוא חלש, מוזר ו...). זהו
לימאהה יש קלף מנצח והיא הולכת לכבוש את העולם
. כולם להתחבא אל הכלים
יש בעולם טי.די.אמ
שימו לב שימו לב.... האופנוע האולטימטיבי עלה על הכביש. הוא גם נוח... הוא גם ספורטיבי (עאלק)... הוא גם מהיר (שניה..אני יוצא להרגע בחוץ...) הוא גם ידידותי... הוא רג רב שימושי... (זה לא דו"ש...זה רב"ש)
, סוגר (
) 200 ... מה צריך יותר
הא...תשומת לב... אז הנה קיבלת...
אחי... סתם מקניט אותך... פשוט רוצה שתהיה יותר רגוע. אתה לוקח הכל אישית מדי...
אל תדאג לימאהה... הם יסתדרו ללא היחסי ציבור שלך...
ושימו לב לקישור... זה פרוייקט חמוד.
השדון

guysha

New member
הסבר פניך לתייר????????

פנים עקומות כמו שלי דורשות הסבר מעמיק של כמה שעות מיטב החוקרים במכון ויצמן עוד מנסים לפענח מה קורה שם... ובכלל... אתה תייר?? בזמנו שלחתי הודעה, שאם מעניין אותך הספר של פריווינד, שלח לי מייל שאדע... בדקתי ויש לי את ה
(פריווינד 98) וזה עדיין בתוקף... והמייל שלי כתוב בכרטיס האישי.

מיצו

New member
ספייק, אם כבר מדברים על יופי,

אז הפריווינד הוא העתק דיגיטלי (ותמונת מראה) של המקור, ה- BMW F650 משנת 97, 98. אז כמו בכל דבר, אני חושב שהמקור לא רק שיותר יפה (אם אפשר לקרוא לזה יופי...), אלא גם הרבה יותר מוצלח. וזה מאחד שרכב כמעט שנתיים ו- 60 אלף ק"מ על F650 שחור.

vmax*

New member
ראיתי אותך כרובי... ../images/Emo22.gif

באת מולי באזור לטרון...היה אתך עוד מישהו אבל קלטתי...אותך זהיתי לפי המסכה כמובן... אני רואה שהיה לכם יום פורה.... תמשיכו לרכב בטוח!!

אלדד א

New member
...מממ ....לטרון??? לקחת את הנבלה

לטיפול בסדנא של הטנקים?? החליפו לו שרשרת?????

כRובי

New member
המממ...בערך...

רואה את התמונה שצירפתי ? http://www.bikepics.com/pictures/04186/ הם רצו להחליף אבל לא הצליחו למצוא את נקודות השחיקה...מילמלו משהו על כך שלמרות שאני עומד במקום , בכל זאת השרשרת מסתובבת מהר מדי מכדי לראות בעיה כלשהיא..

מיצו

New member
כרובי, לא נסחפת בכלל, הא?

10841 צפיות בתמונה שלך? מה יש לך שם? את פאמלה וטומי על הנבלה בפוזוה חדשה?

למעלה