../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif פררררררררררררר...
אתה צודק שלהתווכח על עיצוב אופנוע זה דבר חסר תועלת, למרות שאם כבר מדברים על בעיות זהות חמורות אז הפריווינד מככב אי שם בראש הרשימה. יחסית לדו"שים הוא באמת יפה, אפילו יפה מדיי וזה חסרון אטומי, תאר לך שאחד כזה "מתפלק" לך אפילו על כורכר - כמה רע תרגיש על כל חתיכות הפלסטיק שמעטרות אותו כמו כלה בחתונה, שמלת כלה זה דבר יפה אבל תנסה ללבוש אותה כשאתה מוריד את הזבל
מצד שני, אם כבר עושים אותו לכביש בלבד, אז מה הקטע של חד הצילינדר המעצבן והטורדני הזה? אחרי שעה כשאתה יורד מהאופנוע היד שלך עוד רועדת מהויברציות. ומה זה לעזאזל ה-46 כ"ס בלבד?? אפילו ל-KLE-500 יש רביעיית כ"ס יותר והוא בכלל 500 סמ"ק ולפחות טווין נורמטיבי!!! תאמין לי שעדיף כבר KLE כדו"ש מכובד, יפה ואמיתי! אז שיחליטו כבר בסוזוקי, האם הוא דו"ש או כביש?? (שים לב שלא דיברתי על תנוחת הישיבה שהיא בהחלט מצויינת, אין מה להגיד) חבל לי על הזמן בכביש פחות מ-140? נו טוב, מה שתגיד, רוצה צילומים שלי משחיז רגליות עם ה-KLE הקודם שלי? הרי ידוע הדבר שאיזי ואני הורדנו בזמנו את ה-KLE לזנות של השכבות שבמפעלי קאוואסאקי היו מתפלצים מהם, אבל עזוב, אתה צודק - מי יכול עליך? בטח לא עלוב שכמוני ... אני עדיין די עדין עם ה-TDM, אתה יודע איך זה, אופנוע דנדש יפה ומלוקק (בלע"נ) אז משכיבים אותו די בעדינות, כמו תינוק חמוד - לא באגרסיביות, אבל עם הזמן זה יחזור וגם תמונות עם ה-TDM יגיעו גם יגיעו. ולסיום, על טעם ועל ריח אין להתווכח, לדעתי צורתו של ה-TDM היא מדהימה ביופיה, שילוב בין אופנוע ספורט לדו"ש, נוח, ידידותי, רב שימושי, סוגר 200 (מילימטר/שניה אני לא עובר על החוק!) אבל גם נוח בעיר בהשתחלות בין מכוניות, סוחט קריאות התפעלות על יופיו מכל הסובבים, זהו בהחלט אופנוע שאי אפשר להתעלם ממנו, גם מצדדיו וגם קוטליו אומרים כך, והרי תשומת-לב זה מה שאנחנו מחפשים, לא?!
ספייק.