תמונות חדשות..

כRובי

New member
ניסחפתי ?

אדוני , התמונה ממוקמת במקום השלישי מבין 10 התמונות הנצפות בקטגוריית הEXTREME באתר ובמקום ה18 (בערך) בתמונות הנצפות באתר כולו. מיקום זה מביא לתעבורה גדולה יותר של גולשים , שלא נוברים אחר דגם ספציפי אלא מחפשים את התמונות בעלות הרייטינג הנרחב ביותר (דבר שמצביע , אם כי לא תמיד , על איכות האובייקט המצולם) אז לומר שאני הגזמתי זה לא נכון..

zataomm

New member
דעת מומחה ../images/Emo22.gif

ראשית ברצוני לציין ששני האופנועים יפים, האופנוע של ספייקי פשוט יפיפה (מה לעשות יש לי חולשה לכחול) רק שני הדודים שלו פוגמים במראה הכללי (ספייקי, חשבת אוליי להשתמש בהם כדוד לשבת?). מאידך גם הבחור שלי מקבל מחמאות לרוב, היום החניתי אותו בכיכר ליד המשביר וכל מי שעבר הסתכל עליו וכמה אפילו שלחו יד מלטפת. אך וזהו אך גדול, אני לא ספגתי שום השפלה בעיר, מה לעשות לנסוע 120 קמ"ש בתוך ירושלים בין חבורת פרחחים עמוסי הורמונים ומחוסרי סנטימטרים זה לא בדיוק התחביב שלי (שלא לדבר על זה שברמזור עמדת איתי כמו ילד טוב ירושלים). ספייקי גיבור גדול בקו ישר, כמו שכבר אמר nirz, אתה מוזמן לכל כביש בארץ שלא מאפשר לעבור את ה- 140 קמ"ש לתחרות ראש בראש. או כמו שכתבו במוטו: כל אידיוט יודע לנסוע מהר בקו ישר! או במילים אחרות: לא העיקר הגודל העיקר הביצועים. חוץ מזה אני עם האופנוע שלי יכול לבקר במקומות שאתה רק יכול לחלום עליהם, וגם אם היה לי את הכסף הייתי עומד בפני התלבטות גדולה. מה לעשות אני לא אוהב שפתאום נגמרת לי הדרך. nirz, תודה שהגנת על כבוד האופנוע בהעדרי

מיצו

New member
נו במקרה שלך זה בוודאי לא

מצביע על איכות הצילום, איכות המצולם, איכות הנבלה ו/או איכות ריח הבית שחי שלך לאחר רכיבה ביום קיץ חם ודביק כשאתה לבוש בחליפת עור... אבל נגיד שיצאת מזה בסדר.
(מיצו שהולך לכתוב סקריפט שיעשה Refresh 100 פעם בשניה לתמונות שלו, ואז נראה מי מוביל...)

למעלה