תמונה נחמדה

HFT

New member
אני בדרך אל האושר!!!!!

אם כבר שירשור
אני בדרך אל האושר!!! 8 פקקים!!!

../images/Emo26.gif ניצול שרשור../images/Emo36.gif

למי שרוצה מחר יש את עברי בהופעה אלקטרונית בחוות רונית האירוע סוגר את חגיגות 'חודש הגאווה'... בפנאי פלוס יש תמונה שלו שאני וספירקה העלנו לפה רק בפוזה שונה ואם מישהו יודע איזה שיר כתוב עליו אשמח לדעת
יומטוב

HFT

New member
הכניסה לגילאי 24 ומעלה!

עד שהחלתטי שמגיע לי לפנק את עצמי עם ה120 שקל המוגזמים שזה עולה דיברתי עם אחד כזה קלאבר ידיד שלי והוא אמר לי שזה מגיל 24 ומקפידים....

HFT

New member
עוד ניצול...מייקל איפה אתה????

הלילות שלי קשים בלעדייך.....סתם.... באמת עוזב ככה בלי לקרוא את כל השירשור שכתבתי לך שם.... ובלי לפתוח איציק...אני מרגישה שאני לא עומדת במילה שלי כי אני רחמנית לגבי הפורום ולא רוצה להציפו....

HFT

New member
עברי קצת מקנא בתמונה....

תודו..... יש לי כבר 11 כן כן 11 דציבלים אני בדרך אל האושר...אמנם גיליתי שיש לפחות עוד3 מופעים שאני ממש רוצה להיות בהם....

בבבבבבבבןןןןןןןןןןןןןן

ועברייייייי ואביבבבב טוב ראיתי את התמונה הזאתי מיליוווווןןןןן פעמים זה מתוך כתבה של מעריב לנוער בעקבות פסטיבל אהבה בניצנים ואני קוראת להחזיר את ההופעה המושלמת הזאתי גם בן וגם עברי- חלוווום

HFT

New member
../images/Emo32.gif אני מנסה להיגמל....

אני מכריזה בזאת שמרגע זה ועד מחר בשעה זאת בדיוק אני לא נכנסת לפורום עברי לידר אשר בתפוז. זאת בשל ניסיון (אשר הינו מועד בהחלט לכישלון) להיגמל מהשתעממות יתר על המחשב ומאי התכוננות לבגרותי המתקרבת ובאה (נשוא מורחב-הדבר היחידי שאני יודעת-ירד במיקוד) בלשון. אני אתגעגע אליכם חברים....מקווה שתעדכנו אותי עם חזרתי.... יש לציין שבהודעה זו אינני (אין,אני-נושא+אוגד) מונעת ממני כל זכות להשתמשות באיציק שלי אשר נגוזו תיקוותי מליהגמל ממנו.... שגיא נא להעריך שירשרתי.....ותפסיק להתעצבן עלי!!!

HFT

New member
יש מה מלאן שגיאות כתיב....

טוב...אז מרגע זה...

למעלה