תלמדו...

hilape

New member
סיכום קטן על הארווזיון

עד כמה קשה לאהוב יהודי, ולהצליח כאשר האנטישמיות חושפת שיניים והכיעור שבה מתפרץ החוצה ,כאשר מדובר בענינים פוליטים תמיד מותירים את היהודי הטוב בצד אלא אם כן יש לך עבר מעורר עניין וסקרנות כדוגמא לדנה= ירון כהן הדיוה המעורערת שיריי מימון ניחנה במתנת אל בקולה היא הפגינה ביטחון רב ושרה בצורה יוצאת מן הכלל נהנתי מכל רגע מזל שהיא זינקה למקום הרביעי ונותרה שם היו צריכים לעלות אותה לכיסא יותר גבוה כך שתוכל לשבת על הכוכב הנולד אך בכל אופן את הקרירה המוסיקלית המבטיחה היא כבר עשתה

היום בתפוז אנשים ../images/Emo140.gif

תמר פדבו, מנהלת ביה"ס "הבית של תמר", בית ספר ללקויי למידה, תענה היום בשעה 11:00 בפורום לקויות למידה על שאלות הגולשים בנושאים הקשורים לבית הספר הייחודי הזה.
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: תחרותיות

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif השנה-

אני לא חושבת שיש לנו סיבה להתלונן על אנטישמיות. אני לא מבינה את אלו שמתלוננים שהאנשים שבחרו הם אנטישמים כשהגענו למקום כ"כ גבוה. עשינו עבודה מצויינת והגענו למקום ממש מכובד.. אני לא רואה את האנטישמיות. ברור שהיו שם אנטישמים, אבל אנחנו לא במקום הרביעי בגלל אנטישמיות.

hilape

New member
אנחנו במקום הרביעי

בגלל הכישורים של שירי מימון ללא כל ספק אך לא ניתן להתעלם ממספר כל כך רב של מדינות שלא העניקו כלל ניקוד לישראל שנאת חינם בולטת ושקופה בדמם

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif ולמה...

לא אומרים את זה על מדינות אחרות? כל העשרים ומשהו מדינות שהיו במקומות מתחתינו.. ועוד גרמניה הייתה במקום האחרון, אז גם זה בגלל ששונאים אותה? מצד אחד, ברור שתהיה שנאה כלפינו מצדדים מסויימים, אבל מצד שני אני לא מבינה איך אפשר להתלונן על אנטישמיות כשהגענו למקום כ"כ גבוה.

hilape

New member
דנדוש ..

שוב יקירה לא ניתן לפסוח על כישוריה של שירי ולהעלים מהם עין ,די בכך שתהיה שנאה מצדדים מסוימים מה שלמעשה ימנע מאיתנו לזנק היישר למקומות הראשונים האנטישמיות תמיד היתה בולטת כלפי היהודים אינני מתלוננת אני רק מביעה בכתב את המציאות שמכירים בעל פה המקום הרביעי הוא בהחלט מקום מכובד אך מה רע בכך להעניק עוד כמה נקודות כדי שהשיר יעלה במקצת למעלה ???

hilape

New member
הרי הגענו למקום כל כך מכובד אך תמיד

ניתן להגיע למקום גבוה יותר

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif ברור שכל אחד רוצה להיות מקום 1

אבל זה לא אומר שצריך להפנות את האי-זכייה לעבר נושא האנטישמיות. זה לא בהכרח זה, זה גם קשור בטעם. אני לא תמימה, אני יודעת שאנטישמיות כן הייתה מעורבת, אבל זה לא בהכרח הסיבה שבגללה לא זכינו. אנחנו הולכות בסיבובים :) הויכוח הזה לא מוביל לשומקום..

hilape

New member
אנחנו בהחלט הולכות בסיבובים ושיריי

כבר הגיעה לסיבוב העולמי וכמעט עקיפה אותו לפחות נפתחה לה דרך נפלאה אל ההצלחה ..מקום רביעי זה מירוץ שלא כל אדם יכול להשיג

hodayoyo

New member
../images/Emo32.gifתלמדו...

חבר'ה, נושאים שלא קשורים ישירות לדניאל- נא לנצל שירשור ולכתוב אותם כתגובה אליו, או לשים בכותרת סימן של אוף טופיק... עדיף לנצל שירשורים, כי סתם חבל כל פעם לפתוח נושאים חדשים (זה זורק לעמוד הבא נושאים אחרים).

היום בתפוז אנשים ../images/Emo170.gif

ציפי גון-גרוס, סופרת ופסיכולוגית, מחברת ספרים רבים, ביניהם "הורים מתגייסים" תשיב לשאלות במגוון נושאים הנוגעים לחיבור בין פסיכולוגיה והשירות הצבאי הערב בשעה 20:00 בפורום הורים לחיילים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פרופסור גיורא פילר, מנהל היחידה להפרעות שינה בילדים בבית החולים רמב"ם אשר כוללת את מעבדת השינה של הטכניון, יענה הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD על שאלות בנושא שינה והפרעות שינה בילדים . אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות שכבר נפתח
פורום איכות הסביבה מכריז על תחרות ססמאות להעלאת המודעות נגד כריתת עצים למדורות ל"ג בעומר. אתם מוזמנים להציע את הסיסמה שלכם!

למעלה