תכנסו לצ'אט
D Dulce Maria13 New member 5/12/05 #7 ../images/Emo45.gif נעים ../images/Emo10.gif אין לי מסנג'ר ../images/Emo10.gif אני לא יכולה להציק לך
C coral60 New member 5/12/05 #6 די לפתוח סתם שרשורי ../images/Emo32.gif דיי כבר תפסיקו לפתוח סתם שרשורים על דברים לא קשורים כמו להכנס לצ'אט או להכנס לאתרים שלכם! ד-י! אם אתם רוצים תנצלש"ו זה לא עולה כסף!
די לפתוח סתם שרשורי ../images/Emo32.gif דיי כבר תפסיקו לפתוח סתם שרשורים על דברים לא קשורים כמו להכנס לצ'אט או להכנס לאתרים שלכם! ד-י! אם אתם רוצים תנצלש"ו זה לא עולה כסף!
C coral60 New member 5/12/05 #8 לא שאני כועסת עלייך או משהו אבל... יש ילדים שפותחים סתם שרשורים וזה מתחיל לעצבן... לפעמים אנחנו מתחשבים.. אבל לפעמים זה כבר נמאס לפנות אליהם שיקראו את חוקי הפורום... מקווה שהבנת! ואנ'לא לא כועסת עלייך או משהו שלא תביני אותי לא נכון... שלך קורל
לא שאני כועסת עלייך או משהו אבל... יש ילדים שפותחים סתם שרשורים וזה מתחיל לעצבן... לפעמים אנחנו מתחשבים.. אבל לפעמים זה כבר נמאס לפנות אליהם שיקראו את חוקי הפורום... מקווה שהבנת! ואנ'לא לא כועסת עלייך או משהו שלא תביני אותי לא נכון... שלך קורל
D Dulce Maria13 New member 5/12/05 #9 שירשורי אוף נועדו לכך !!!אבל!!! אין שום צורך לפתוח שירשור אוף(אני מסכימה איתך)