תכנית "המקור"

../images/Emo32.gifתכנית "המקור"

למי שצפתה אתמול בתכנית "המקור" וגם למי שלא... אתמול היתה כתבה על הלוחם בן שפיצר שנפצע קשה מאד במלחמת עופרת יצוקה. מדובר על לוחם שרופא בשם ד"ר פלח התעקש לטפל בו ובעצם הציל את חייו. הוא נפצע בשתי הידיים,אחת מהן נקטעה מתחת למרפק והשניה בקושי מתפקדת,נכנס לו רסיס לראש ושתי הרגליים שלו בקושי מתפקדות. מראים את סיפור מלחמתו על החיים,יחד עם משפחתו. הוא בתהליך שיקום והתקווה היא לשיקום מלא. בכיתי וגם צחקתי. התרגשתי מאד. מציעה לכל מי שיכולה לנסות למצוא את הכתבה בנט.

r i n i

New member
ראיתי, התרגשתי ורוצה להוסיף

לא "התעלפתי" מהתוכנית בכללותה, היה נחמד, לעיתים מעניין ולעיתים סתם שמאלץ (אורי גלר). רוצה להתייחס למשהו שאמר רביב דרוקר (אם אני לא טועה) בקשר לחינוך. כאשר נפסיק לחשוב שאנחנו צריכים ללמד בשביל ה"בגרות" או מבחן "פיזה" אולי אז יהיה שינוי בחינוך. כל שמן שאלו המטרות שלנו, אנחנו נפספס אותן כל הזמן. כאמא לילדים שלומדים/למדו/ילמדו במערכת החינוך אני חושבת שהוא צודק מאד וכל מטרת הלימוד היום הוא "לעבור את הבגרות" ולא ל-ד-ע-ת (נשמע כמו מילה גסה). רק אציג את עצמי, אני בת 46, כמעט, גרה בקריות, עובדת במשרה מלאה (מדי). אמא לארבעה בנים מקסימים: בן 19 שלומד כעת בישיבה ומחכה לתשובה מהעתודה. בן 16 וחצי שמסיים כיתה י' ונמצא בעיצומן של בחינות המתכונת והבגרות בן 11 שמסיים כיתה ה' והיום יש לו מיצ"ב באנגלית ובעוד שבוע מיצ"ב במדעים בן 3 (פעוט לכל דבר) שלשמחתו לא צריך להבחן (למרות שאת הלידה עבר בציון גבוה של אפגר 9/10
)

בוליפלג

New member
מסכימה איתך לגבי הגישה בחינוך.

אנחנו טרום גיל בי"ס והנושא מטריד אותי עם הזמן יותר ויותר. מע' החינוך הרגילה ממש לא לרוחי

למעלה