תחילת שבוע:]

EVGIRL

New member
כןן גם אצלנו הסופרת הייתה!

קוראים לה שגית אמת והיא גם בפירסומת של כללית עם הילדה הקטנה

חחחחחחחחחחח נכון

של הקופת חיסכון בריאות אנערף... לקח לי מלא זמן לזהות חחחחח כי היא היתה אצלינו שנה שעברה ושראיתי תפירסומת היא היתה לי מה זה מוכרתתתתתתתתת עד שניזכרתי, חחחחחחחחחחח ספר יפה

נסיכת pop

New member
עונה../images/Emo192.gif

1. שם:אמירה 2. גיל:16.5 3. שעה להתחלת השאלון:23:40 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון 5. מגמה שנלמדה או נלמדת:גיאוגרפיה 6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?שישארו בבית. 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?זה באמתת שאלה? 8. מה אתם אוהבים לעשות:לישון:] 9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לפעמים 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?שניה אני אספור... 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן:$ 12. מה אמרו לכם?אני צנועה מידי
13. איזו מוסיקה אתם שומעים?ישראלי,פופ. 14. מה גורם לכם לאושר?שמישהו יגיד לי משהו שרציתי לשמוע ממנו. 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר. 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לעשות המ שאני הכי אוהבת לעשות בלי לחשוב על אפחד. 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? 18. מתנדבים במשהו?לא.. 19. למה?כי אנלי זמן. בעד/נגד : 20. עישון?נגד 21. סמים?נגד 22. סקס מתחת לגיל ל-18?נגד 23. הכרויות באינטרנט?בעד 24. דמוקרטיה?בעד 25. יזיזות?נגד 26. קשר פתוח?נגד זה או זה : 27. פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פלאפון 28. אייפוד/דיסקמן?MP? 29. עיפרון/עט?עט 30. שירה/ריקוד?ריקוד 31. בריאות/עושר?בריאות 32. עושר/אושר?אושר 33. מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב 34. התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף,יש גבול
35. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות כשצריך... שאלות סתם....: 36. השמיים הם הגבול?מי יודע? 37. ציור מופשט עושה לכם את זה?אמממ 38. מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג 39. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אם הויכוח נעשה בצורה נורמלית ברור שאני לא ארגע עד שאני אומר את המילה האחרונה אבל הכול יחסי. 40. ספורט מועדף?שחיה 41. מתעסק בספורט כל שהוא?פעם.. היןם לא. 42. חוסך כסף או מבזבז?מבזבז 43. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?שזה יקרה דברו איתי 44. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן 45. חברות היא לנצח?לא 46. סלחן?כן 47. רגיש?כן 48. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:מגדירה את מצבי 49. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?משקי"ת ת"ש ושאלות סטייל יאיר לפיד. 50. מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני שעתיים 51. שגרמו לך לצחוק?לפני כמה דק' 52. שמישהו גרם לך אושר?אתמול 53. מה השעה עכשיו?23:47 54. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?אממ מאורנג'? 55. מאמין באלוקים?כן 56. מה הספר האחרון שקראת?בסימן ונוס 57. כמה עמודים יש בו?אממ 300? 58. קראת הארי פוטר?לא!!! 59. יש לך שרשרת?כן 60. הלכת לראות את הפסטיגל?כן
61. ושיר נולד?גם כן 62. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?פיספוסים 63. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לא 64. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?לא 65. יש לך חבר ערבי?לא 66. יש לך חבר נוצרי?לא 67. יש לך חברים בכלל?לא
? 68. מה הצבע-עיניים שלך?חום 69. אוהב אותם?כן יש בנינו קשר עין חזק 70. מה הצבע-שער שלך?חום 71. אוהב אותו?לא>< 72. מה הצבע של הנעליים שלך?כרגע..אממ ורוד כזה 73. אוהב אותם?כן נעלי בית חמודות 74. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?המפורסמת זו צ'אקי 75. היית חי בזמן מלחמת המפרץ?הייתי קטנה. 76. מה אתה זוכר ממנה?לא 77. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?לא 78. ומת בתאונת דרכים?לא 79. ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית? 80. יש לך בלוג?לא 81. וקומונה?שתיים:) 82. (אפשר להוסיף קישור).היא סוגרה תלחצו על הניק שלי תגיעו לשם 83. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?)10 ימים... 84. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?פיצה 85. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?תיאוריה 86. באיזה צבע המקלדת שלך?לבן 87. באיזה צבע המצעים שלך?תכלת 88. מה הפרי האחרון שאכלת?טוב ששנים לא אכלתי פרי כשאני חושבת על זה.. 89. היה טעים?^ 90. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן 91. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?אינס 92. היא עוד חיה?כן
93. אתה נוסע בטרמפים?לא 94. יש לך חיית מחמד?לא 95. איזה? 96. יש לך חולצה בצבע אפור?לא 97. כמה דיסקים יש לך?בחודש האחרון ניהיו לי מלא... 98.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? 99. מה השם האהוב עליך לבן?אממממ 100. ולבת?מממ לא יודעת אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 101. תותים-מירי 102. חתולה-שריטנ 103. קצפת-תוכנית 104. פלאפון-לשעבר החברה שהייתי בה
105. גלידה-גלידה טוני
106. קיא-שישי בערב
107. בית-המקום שאני בו עכשיו 108. נדנדה-נפילה רצינית 109. כתר-
110. תנ"ך-הברזות 111. זה או זה: 112. מסטיק או חמצוץ?מסטיק 113. ארטיק או גלידה?גלידה 114. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה?פלפל 115. קפה או נס קפה?נס 116. להתקלח או להיות מסריח? להתקלח
117. דמקה או שחמט?דמקה 118. חם או קר?חם!!! 119. חוג התעמלות או חוג דרמה?דרמה 120. שמואל או שמעון? שמואל 121. ברכה או תרצה? תרצה כפרעליה
122. ערבית או צרפתית?צרפתית ברור. 123. שאלון או סקר?סקר 124. מוסיקה או נגינה?מוסיקה 125. קבב על האש או שישליק על האש?קבב 126. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה?פיקניק 127. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות?להיכשל וללמוד מטעויות 128. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"?לא ראיתי את נרניה עדיין... 129. ג'וני דפ או אדי מרפי?אדי מרפי 130. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן?גו'ליה 131. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי?מלפפון חמוץ 132. בריכה או ים?בריכהה 133. פוקס או TNT?פוקס

עונה../images/Emo9.gif

עד איפה שאני יתייאש חחחחחח
1. שם:דניאל 2. גיל:
15.5 3. שעה להתחלת השאלון:שעון במחשב לא מכוון 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: בית אבות
5. מגמה שנלמדה או נלמדת: תאטרון
6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? :( משגע תחשיבה 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים
8. מה אתם אוהבים לעשות:
שיעורי בית מתה על זזה
9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?
לא ממש 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא זוכרת
11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?
אממ... כן 12. מה אמרו לכם? שאני מכוערתנועה אמרה שיש לי עניים כמו של מירי
13. איזו מוסיקה אתם שומעים?כל מיני חוץ מדכאוןןןןןן מזרחית של חתונות וכל האלה
14. מה גורם לכם לאושר? שמישהו שאני אוהבת מאושר 15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
מה השאלה?! 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:להיות מאושר זה,
להיות מאושר 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אממממ.... או שחקנית או סוכנת של שחקנים או זמרים
18. מתנדבים במשהו?
כן בלוהריד את הלכבה לפיפי
19. למה?
כדי שהיא לא תעשה פיפי בבית ואמא תצעק חחחחח בעד/נגד : 20. עישון?נגד 21. סמים?נגד 22. סקס מתחת לגיל ל-18?נגד 23. הכרויות באינטרנט?תלוי
24. דמוקרטיה?בעד 25. יזיזות?
26. קשר פתוח?נגד זה או זה : 27. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פני
28. אייפוד/דיסקמן?אייפוד
יש לי אבל הוא נפל והמסך סדוק
29. עיפרון/עט?
עיפרון שפיצי 30. שירה/ריקוד?
שירה 31. בריאות/עושר?
בריאות 32. עושר/אושר?
אושרררררררר 33. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב
34. התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף
35. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות
שאלות סתם....: 36. השמיים הם הגבול? אין לי כוח לענות על השאלות האלה אני יורדת ליאיר לפיד
לא נישמע טוב, הכוונה שאני יורדת לשאלות שלמטה בסיגנון יאיר לפיד
37. ציור מופשט עושה לכם את זה? 38. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? 39. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? 40. ספורט מועדף? 41. מתעסק בספורט כל שהוא? 42. חוסך כסף או מבזבז? 43. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? 44. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? 45. חברות היא לנצח? 46. סלחן? 47. רגיש? 48. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: 49. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? הגעתי
ושאלות סטייל יאיר לפיד. 50. מתי הפעם האחרונה שבכית?עכשיו
כי ביטלו תהופעה 51. שגרמו לך לצחוק?
אחותי נסתה לשמח אותי אבל לא הלך לה אני יותר מידי עצובה שביל לשמוח 52. שמישהו גרם לך אושר?
אתמול 53. מה השעה עכשיו?השעון לא מכוון, הוא מכוון ל22:38 54. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?מאז שיש לי
מאחי חחח הוא שלח לי"מזל טוב הודעה ראשונה" חחחחחח בכיתה ז' 55. מאמין באלוקים?בטחחחחח 56. מה הספר האחרון שקראת? השחר של גאיה 57. כמה עמודים יש בו?לא זוכר 58. קראת הארי פוטר? ניסתי אבל אל הבנתי כלום
59. יש לך שרשרת?כן 60. הלכת לראות את הפסטיגל? לא
61. ושיר נולד? כן
62. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?
ראש גדול 63. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?
לאאאאא 64. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?מה זה הר הזיתים
בית קברות?!? 65. יש לך חבר ערבי? לא=/ 66. יש לך חבר נוצרי?גם לא 67. יש לך חברים בכלל?חחחחחחחחחחחחחחחחח שתים שלוש
68. מה הצבע-עיניים שלך? צהוב! סתם סתם לא אמממ חום קקי
טוב נו שוקולד 69. אוהב אותם? כל אני יכולה לראות אז כן
70. מה הצבע-שער שלך? חום
71. אוהב אותו?אמממ בערך... 72. מה הצבע של הנעליים שלך?שעכשיו?! שחור לבן של פומפה
73. אוהב אותם?מאוד 74. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?היה לי 4 בובות שחשבתי שהם ילדים שלי
ילדות קשה וקראו להם
שני גיל קייטי וורודית=> כי היתה וורודה הביאו לי אותה מהולנד חחחחחחחחחחחחחח והיה גם דובי במחסן שההיתי פוחדת ממנו שקראו לו גובי יעני דובי דימיוני ההיתי יושבת ליד המחסן ומדברת איתו
זה לא אמשתי שההורם שלי לא לקחו אותי בגיל צעיק לפסיכאטר
75. היית חי בזמן מלחמת המפרץ?ההיתי בת שנה קצת פחות 76. מה אתה זוכר ממנה?מה לא!!! יריות מסיכות, מפצצות NOT
77. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?חס וגראססססס
78. ומת בתאונת דרכים?גם לאא 79. ביום כיפור האחרון- איפה היית? עם חברות בכבשים 80. יש לך בלוג? לאלא
81. וקומונה?גם לא כל השאר לא היה לי כוח

pRimaVeriTaVIV

New member
נו טוב../images/Emo3.gif

1. שם: אביב 2. גיל: לא הרבה
סתם, 12 ו10 חודשים
3. שעה להתחלת השאלון: 20:20 4. תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה 5. מגמה שנלמדה או נלמדת: אין
6. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מיותר ומעצבן 7. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? ברור שתחביבים
8. מה אתם אוהבים לעשות: מחשב, טלוויזיה, גיאולוגיה(
), מוסיקה
9. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? ברור חח 10. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? חמש וחצי
סתם, לא יודע 11. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? אמא נחשבת?
12. מה אמרו לכם? :X 13. איזו מוסיקה אתם שומעים? מיריאית
14. מה גורם לכם לאושר? כל מיני
15. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה 16. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אין לי מושג 17. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מממ לא יודע 18. מתנדבים במשהו? לא 19. למה? כובע
בעד/נגד : 20. עישון? נגד 21. סמים? נגד 22. סקס מתחת לגיל ל-18? בעד 23. הכרויות באינטרנט? בעד 24. דמוקרטיה? בעד 25. יזיזות? שאנשים יעשו מה שבא להם:X 26. קשר פתוח? תלוי... זה או זה : 27. פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים 28. אייפוד/דיסקמן? אייפוד 29. עיפרון/עט? עט 30. שירה/ריקוד? שירה 31. בריאות/עושר? בריאות, ברור 32. עושר/אושר? אושר 33. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב 34. התנדבות/עבודה לכסף? שניהם
35. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לא יודע
שאלות סתם....: 36. השמיים הם הגבול? לפעמים
37. ציור מופשט עושה לכם את זה? ברור... 38. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מממ גם וגם 39. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי 40. ספורט מועדף? שחייה
41. מתעסק בספורט כל שהוא? רק בקיץ
אלא אם כן שכיבות שמיכה(סמיכה?
) נחשבות 42. חוסך כסף או מבזבז? חוסך, אין לי כסף
43. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? תלוי כמה חסכתי 44. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?
45. חברות היא לנצח? לפעמים 46. סלחן? תלוי 47. רגיש? קצת 48. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מספיק לי... מאוד
49. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? גימלים
ושאלות סטייל יאיר לפיד. 50. מתי הפעם האחרונה שבכית? כשהרגשתי את התופעות לוואי של מיליליטר מיותר בתרופהX: 51. שגרמו לך לצחוק? לפני כמה שעות 52. שמישהו גרם לך אושר? אתמול
53. מה השעה עכשיו? 20:08 54. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אח שלי
זה היה הפלאפון של אבא שלי 55. מאמין באלוקים? לפעמים 56. מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר השישי
57. כמה עמודים יש בו? שש מאות ומשהו 58. קראת הארי פוטר? המממממ, מעניין... 59. יש לך שרשרת? לא 60. הלכת לראות את הפסטיגל? בשנה שעברה 61. ושיר נולד? נופ 62. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אני רואה עכשיו מכושפות עונה 8
63. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא 64. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?
לא 65. יש לך חבר ערבי? לא 66. יש לך חבר נוצרי? יש לי כמה חברים נוצרים
67. יש לך חברים בכלל? ממממ זה רשום לי איפשהו שהוא... 68. מה הצבע-עיניים שלך? ירוק כחול 69. אוהב אותם? מאוד 70. מה הצבע-שער שלך? חום 71. אוהב אותו? כן
72. מה הצבע של הנעליים שלך? שחור 73. אוהב אותם? כן 74. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא היה לו שם
75. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא 76. מה אתה זוכר ממנה? 77. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא 78. ומת בתאונת דרכים? לא 79. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית, צרחתי שאני מת לאוכל
80. יש לך בלוג? כבר לא 81. וקומונה? כבר לא 82. (אפשר להוסיף קישור). אפשר גם לא
83. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) יומיים 84. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? כרגיל
85. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? פרה
86. באיזה צבע המקלדת שלך? לבן, אבל זה המחשב של אח שלי
87. באיזה צבע המצעים שלך? כחול 88. מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח 89. היה טעים? מאוד 90. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן 91. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? ירדנה 92. היא עוד חיה? כן 93. אתה נוסע בטרמפים? לא 94. יש לך חיית מחמד? לא 95. איזה? 96. יש לך חולצה בצבע אפור? נראה לי 97. כמה דיסקים יש לך? מקוריים? 8, ואני מקווה בקרוב לקנות גם של מירי
98.איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? כל פעם משהו אחר
99. מה השם האהוב עליך לבן? לא יודע 100. ולבת? מירי
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: 101. תותים-קצפת 102. חתולה-אפור 103. קצפת-לבן 104. פלאפון- דפוק 105. גלידה-כאב ראש 106. קיא-איכס 107. בית- עולה לי ציור כזה של בית
108. נדנדה- צמיג 109. כתר- זה"ב 110. תנ"ך-ספר כחול 111. זה או זה: 112. מסטיק או חמצוץ? בחיים לא אכלתי חמצוץ
113. ארטיק או גלידה? תלוי באיזו עונה
114. פיתה עם פלאפל או פיתה עם שווארמה? פלאפון 115. קפה או נס קפה? אף אחד מהם
116. להתקלח או להיות מסריח? להתקלח 117. דמקה או שחמט? לא יודע 118. חם או קר? חם 119. חוג התעמלות או חוג דרמה? דרמה 120. שמואל או שמעון? שמואל, כי הוא בשושלת הישירה שלי ושמעון זה אח שלו
121. ברכה או תרצה? WTF 122. ערבית או צרפתית? ערבית, כי זה מה שבחרתי בבצפר
123. שאלון או סקר? לא יודע 124. מוסיקה או נגינה? שתיהן 125. קבב על האש או שישליק על האש? שאלה קשה... 126. לעשות פיקניק עם המשפחה או לעשות מפגש בבית של המשפחה? מפגש בבית 127. להצליח בהכל או להיכשל וללמוד מטעויות? להצליח 128. "נרניה" או "צ'יקן ליטל"? לא ראיתי אף אחד מהם 129. ג'וני דפ או אדי מרפי? ג'וני דפ, כי אני לא מת על הש"מ של אדי
130. ג'וליה רוברט או ניקול קידמן? ג'וליה רוברט 131. מלפפון חמוץ או עגבניית שרי? מלפפון חמוץ 132. בריכה או ים? בריכה 133. פוקס או TNT? פוקס

תראו איזה כישרון... ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

באתר קדימה אפשר להכין ולהציב בובות.. אלא שחלק מהן לא בדיוק נושאות שלטים פוליטיים.. הנה משו קטן שאני הכנתי

עוד שבוע!!! ../images/Emo198.gif

עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! עוד שבוע!!! ההופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo7.gifלי יש עוד יומיים ב-../images/Emo3.gif

היום היה לי בגאומטריה
יום שלישי בלשון יום רביעי באנגלית יום שישי במורשת יום ראשון בתנ"ך יום שלישי בספרות וביום חמישי בהבעה
לא כדאי שאני אמשיך, אה?

למעלה