תחילת שבוע

היום בתפוז אנשים ../images/Emo108.gif

פרופ' גרוס המנהלת את היחידה לנוירולוגית ילדים בבי"ח שערי צדק, תתארח היום בפורום תסמונת טוראט ותענה במהלך היום על שאלות הנוגעות לתסמונת טוראט על מגוון ההיבטים שלה.
גיא לואל המגלם את דמותו המשעשעת של בני קייזרמן בתכנית המצליחה "טלנובלה בע"מ" יתארח היום בבלוג TV וישוחח עם הגולשים. האירוח יתקיים מיד לאחר שידור הפרק היומי, בשעה 20:50 לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
בשעה 21:00 תתארח בפורום הורים לתינוקות רופאת השיניים ד"ר טל ברג ותענה לשאלות בנושא רפואת שיניים ומחלות בחלל הפה.
סוף הדרך - המודחים כמידי שבוע נארח את המודחים הטריים בתכנית סוף הדרך 2, במסגרת הבלוג TV. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=32967 האירוח יתקיים מיד לאחר שידור הפרק, בשעה 22:00 לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
הכרתם בתפוז? מצאתם אהבה לא צפוייה באמצעות הצ'ט, פורום וכל דרך אחרת? אנחנו רוצים לדעת (ולהגיד
)
אנא שלחו לנו את הסיפור שלכם לצורך כתבה בעיתון לקראת ט"ו באב למייל יחסי הציבור של תפוז: [email protected]
תחרות הכפיל הישראלי בפורום אלביס פרסלי- שלב ההצבעה: בואו להצביע ולהשפיע- מי יוכרז ככפיל הישראלי של אלביס פרסלי? http://www.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll_by_Forum.asp?forumid=801
השתתפו בחידון בפורום דניאל סלומון ותוכלו לזכות בסינגלים של הזמר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35657
מה אתם יודעים על אסף אמדורסקי
השתתפו בחידון ואולי תזכו בחולצת תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35686

R a c h e li

New member
../images/Emo41.gifחשוב לי לציין../images/Emo41.gif......./images/Emo6.gif

ששכחתי את המשקפיים ראיה שלי בבית מבקשת מכל חברי הפורום טיפה מאמץת כיתבו באותיות גדולות חייבת לדעת מה קורה ...
ותודה מראש.....

ע פ ר ל ה

New member
הגבר שלך - גן חיות

בנות,אני מקדישה לכן את שיר האהבה הזה שיש בו מזור ורגיעה.
לחיים! הגבר שלך את,כל כך,קרובה אליי,מבעד לדמעות נוגע בך,חיוך ראשון נפתח את יכולה לראות אין ממה לפחד עברנו כבר את הכי גרוע אין גם מה למהר מכאן יהיה רק טוב יותר אני הגבר שלך,אני הגבר שלך את כבר יודעת,אני כאן איתך אני הגבר שלך. לאט,עוזבות,עיניים עצובות הלב נרגע,כמעט ולא תהיי לבד מעכשיו יש מי שיאהב אין ממה לפחד עברנו כבר את הכי גרוע...

bibi12

New member
האישה הנאמנה.......

האישה הנאמנה היה היה איש שעבד כל חייו וחסך כל כספו. הוא היה ממש קמצן בנושא כסף. הוא אמר לאשתו: כשאמות, אני מבקש שתקחי את כל כספי ותשימי אותו יחד עימי בארון הקבורה. אני רוצה לקחת את הכסף איתי לחיים שאחרי החיים. אשתו הבטיחה לו מכל הלב שאחרי שהוא ימות היא תשים את הכסף בארון. ובכן יום אחד הוא מת ואשתו ישבה בלוויה לבושה שחורים כשחברתה לידה. כשהטקס עמד להסתיים ועמדו לסגור את הארון היא ניגשה עם קופסה שהייתה בידה והניחה אותה בארון. הקברן סגר את הארון במנעול והוריד אותו לבור. חברתה אמרה לה: "אני בטוחה שלא היית מספיק טיפשה כדי לקבור את הכסף יחד עם בעלך." אמרה האישה : "אני נוצרייה מאמינה ולא יכולה לחזור מהבטחה שנתתי לבעלי." ""את רוצה לומר ששמת את כל הכסף בארון יחד איתו? "בוודאי", אמרה האישה, "הכנסתי את כל הכסף לחשבוני בבנק ורשמתי לו צ'ק. אם הוא יוכל לפדות אותו אז הוא יוכל להשתמש בכסף." ותחשבו על זה......

bibi12

New member
אנשי ההיי טק העובדים........

איש היי טק אחד "נאלץ" להשאר עם בנו, לראשונה לבד, כי אישתו נסעה לחו"ל.. בבוקר, הוא הכין את הילד וירד איתו לכיוון הגן. כשנכנס לגן, הגננת אמרה לו כי היא מצטערת אבל הילד הזה לא שייך לגן הזה... מעט נבוך יצא מהגן ועבר את הכביש לגן לסמוך ושוב הגננת אמרה לו את אותו הדבר. כך ארבעה- חמישה גנים. בגן החמישי, הבן אומר לו: אבא, אם אנחנו הולכים לעוד גן אחד אני אאחר לבית ספר...

אמא אחת

מנסה להעיר את הבן שלה בבוקר, הוא מתפנק לו במיטה "עוד רגע אמא - תני לישון" ושוב היא מנסה "יוסי, קום אתה מאחר לבית הספר, ממש מאוחר" ושוב הוא מתפנק לו ואומר "לא רוצה ללכת היום לבית הספר" "אבל אתה המנהל" זועקת האמא לעברו.

bibi12

New member
בעל...

בעל אומר לאשתו: "תזמיני לי וטרינר אני חולה". אשתו שואלת: "למה וטרינר ולא רופא?" הבעל עונה: "אני חי כמו כלב, עובד כמו חמור ונשוי לבהמה!"

bibi12

New member
האישה.....

פעם אחת היה בית בו גרו בנאי, שוטר, עיוור ואישה שאהבה להתקלח. באחד הימים, בזמן שהתקלחה, שמעה האישה דפיקה בדלת. לאחר שניגשה לדלת וראתה שהשוטר היה זה שדפק, לבשה מגבת ופתחה את הדלת. "מגיע לי מזל טוב", אמר השוטר, "עצרתי היום עשרה פושעים מסוכנים". האישה בירכה אותו וחזרה להתקלח. כעבור מספר דקות דפק שכן נוסף על הדלת. לאחר שניגשה האישה לדלת וראתה שהבנאי היה זה שדפק, לבשה מגבת ופתחה את הדלת. "מגיע לי מזל טוב", אמר הבנאי, "סיימתי היום לבנות בית בן מאה קומות". האישה בירכה אותו וחזרה להתקלח. כעבור מספר דקות דפק שכן נוסף. האישה ניגשה לדלת אך מאחר שראתה שזהו העיוור, לא לבשה מגבת. היא פתחה את הדלת ובירכה את העיוור לשלום. "מגיע לי מזל טוב", אמר העיוור, "עברתי היום ניתוח ואני יכול לראות..."

אשה אחת

בגדה בבעלה עם 3 גברים באותו הזמן, פתאם הבעל מפתיע, היא שומעת אותו במדרגות, מכניסה כל גבר לשק ענק,וככה עומדים להם באמצע הסלון, 3 שקים גדולים אטומים. הבעל נכנס הביתה, בועט בשק הראשון ושואל את אשתו:"מה יש פה?" היא עונה לו: "זה, זה לברביקיו שרוצה לעשות, אז יש פה סטייקים, בקר, כבד בקר" בועט בשק השני: "ופה מה יש?" והיא עונה : לברביקיו?? אז כאן יש עופות, כנפיים, חזה עוף" בועט בשק השלישי ושואל: "וכאן מה???" לאשה לא היה מה להגיד כבר,ושוב הוא בועט, יותר חזק ושוב שואל,והיא שותקת, בפעם השלישית שבעט בשק, הוא שומע מתוך השק "אורזזז אורזזזזז"

bibi12

New member
ראש כחול....

אחד הולך ברחוב ומביט ביפהפיה עםמיני מלקקת גלידה. אומר לבחורה: "אני יכול לבקש טובה?" הבחורה: "בבקשה..." הבחור: "אני פוחד שלא תביני אותי נכון!" הבחורה: "אל דאגה..." הבחור: "אולי תרשי לי ללקק?" הבחורה מרימה את החצאית ואומרת "בבקשה". הבחור: "רואה שהבנת אותי לא נכון?"

bibi12

New member
הבנת הנקרא.....

למה נשים לא מבינות מה הגברים אומרים להם........ תמיד כשהנשים אומרות משהו..... הגברים אומרים......סבבה.... שאלה: מה פירוש ראשי התיבות סבב"ה? תשובה: סקס במיטה בלי הפסקה!!!

אשה אחת

בגדה בבעלה עם 3 גברים באותו הזמן, פתאם הבעל מפתיע, היא שומעת אותו במדרגות, מכניסה כל גבר לשק ענק,וככה עומדים להם באמצע הסלון, 3 שקים גדולים אטומים. הבעל נכנס הביתה, בועט בשק הראשון ושואל את אשתו:"מה יש פה?" היא עונה לו: "זה, זה לברביקיו שרוצה לעשות, אז יש פה סטייקים, בקר, כבד בקר" בועט בשק השני: "ופה מה יש?" והיא עונה : לברביקיו?? אז כאן יש עופות, כנפיים, חזה עוף" בועט בשק השלישי ושואל: "וכאן מה???" לאשה לא היה מה להגיד כבר,ושוב הוא בועט, יותר חזק ושוב שואל,והיא שותקת, בפעם השלישית שבעט בשק, הוא שומע מתוך השק "אורזזז אורזזזזז"

bibi12

New member
הכושי...

כושי בעל איבר מין ענק ישן בבית מלון עם אישה. בלילה איבר מינו מזדקף ובקצהו מתיישב זבוב. פונה הגבר לאישה ומבקש שתעלה ותעיף את הזבוב. האישה מטפסת, מטפסת ומחליקה מהאיבר. מטפסת ומחליקה. פונה האישה ואומרת: "אני לא מצליחה... אני כל הזמן מחליקה." אומר הגבר: "לא נורא, עוד החלקה אחת ואני כבר אשפריץ אותו לתקרה."

תגידו שניכם

יש מצב שתשחררו גם איזה בדיחה חדשה??? זאת אומרת משהו עכשווי? ולא משהו מקום המדינה?

טלה שכחת משהו חשוב ../images/Emo163.gif

אני עדיין יושבת על בירה ובריזרים פה בבית שמש??? הכל נעצר מלכת כאן
מחכה שההכרזה של בן גוריון תגיע גם לכאן ואז יהיו בדיחות חדשות

את מזכירה לי בדיחה ישנה

ערבי אחד בא לבית חולים עם בעיה הרופא מחליט על טיפול בהלם חשמלי דרך פי הטבעת מכניסים אותו לטיפול וכל פעם שהוא מקבל זרם הוא נקרע מצחוק הרופא לאחר כמה פעמים שואל אותו זה לא כואב? ממה אתה צוחק כל כך הערבי עונה: מזה שהחשמל הגיע לתחת שלי לפני שהגיע לכפר.. מאז יש להם כבר חשמל מקווה שגם אתם תתפתחו....

למעלה