כן התכוונתי לאייקון הזה הדמעות שלי זולגות בלי קשר אבל...
H hilali1 New member 27/3/06 #35 כן התכוונתי לאייקון הזה ../images/Emo7.gif הדמעות שלי זולגות בלי קשר אבל...
H hilali1 New member 27/3/06 #40 ../images/Emo12.gif שיר התשובה ל- תן לי סימן../images/Emo35.gif מוזר (אני פשוט לא מצליחה לשמוע)
I I מ י ר ב I New member 27/3/06 #43 רשמת התשובה לתן לי סימן והוספת... סימן שאלה... התכוונת להאם זה משהו בסגנון תן לי סימן של מירי? כי שמעתי את זה וזה באמת בסגנון סוכריה של רוני...
רשמת התשובה לתן לי סימן והוספת... סימן שאלה... התכוונת להאם זה משהו בסגנון תן לי סימן של מירי? כי שמעתי את זה וזה באמת בסגנון סוכריה של רוני...
H hilali1 New member 27/3/06 #44 ומבחינת המילים../images/Emo35.gif שמתי סימן שאלה כי אני לא מצליחה לשמוע.
I I מ י ר ב I New member 27/3/06 #48 על בחור שחברה שלו עזבה אותו והוא מתגעגע אליה ונזכר בכל מיני דברים שהיו להם ורוצה שהיא תתן לו סימן...
P pRimaVeriTaVIV New member 28/3/06 #50 קניתי את הדיסק../images/Emo99.gif הוא כל כך שווהההה?$&$#* כפול 4575657 חחחחחחחח איזה קמצנים, במקום לשפץ את החוברת הם שמו את המילים והקרדיטים של "שיר לשירה" בחור איפה ששמים את הדיסק
קניתי את הדיסק../images/Emo99.gif הוא כל כך שווהההה?$&$#* כפול 4575657 חחחחחחחח איזה קמצנים, במקום לשפץ את החוברת הם שמו את המילים והקרדיטים של "שיר לשירה" בחור איפה ששמים את הדיסק