...תזיזו ת'פורום!

../images/Emo32.gif...תזיזו ת'פורום!

..אמ, למה הפורום לא זז... משעמם לי, אז...טוב, נו... שכל אחד יכתוב מה הוא שומע (רשימת להקות)
וסרטים האהובים אליו (חוץ משל אנג'י)...
סתם משהו להזיז את הפורום!

Unicorn Fairy

New member
הנה זה בא... הנה זה בא...

להקות: evanescence muse linkin park rammstien within temptetion das ich wumpscut pearl jam וכו'... וכו'... סרטים: מלך האריות. קיוב. פרויקט המכשפה מבלייר (1). ויש עוד כמה ששחכתי.

Unicorn Fairy

New member
וואלה? לא ראיתי קיוב 2.

אני שונאת המשכונים. יש לך משו נגד מלך האריות!? זה שולט!!!

סוזן50020

New member
וואי!הודעתי נמחקה לי אז שוב רשימתי

להקות: THICKE INCUBUS ALL SAINTS וכל מיני בMTV סרטים: מועדון הקרב טרילוגיית מלחמת הכוכבים המעודדות(סרט קצבי וזורם!) איך לאבד ת'בחור ב10 ימים(קייט הדסון מצחיקה) החתונה היוונייה שלי אקס מן 1 ו-2

dilan angel

New member
אאאהמממ אההממ...../images/Emo55.gif

להקות: אממממ...בעיקר: נו דאוט
לימפ ביזקיט פו פייטרס the withe stripes אני גם חולה על זמרים כמו: קלי קלארקסון כרסטינה (אני שונאת אותה ואת האישיות שלה אבל חולה על הקול והשירים שלה..האלבום החדש שלה פצצה) בריטני ג'סטין מלאני סי מישל בראנץ סטייסי אורייקו בקיצור כל מה שקשור בפופ אני אוהבת , אבל גם שומעת רוק(רק באנגלית)והיפ הופ,שונאת ראפ... סרטים: 2 הסרטים של המלאכיות של צ'ארלי הבחורים בחיי בכל מקום אחר אף פעם לא התנשקה סיפור אהבה בלתי נשכח
הסרטים הכי עלובים שראיתי: אמריקן פאי 3 הענק מטריקס (דיייייייי כבר חרוששש!!!,סרט דפוווקק -עכשיו גם חסר לי מטריקס 3...)

אוקיי גמני...../images/Emo70.gif

מוזיקה: כל מיני בעיקרון.. נזרוק כל מיני שמות זה בא בתקופות ככה בהתאם למצברוח היהודים עברי לידר אלאניס מוריסט רובי וויליאמס (ששש! בלי תגובות) אוונסנס לינקין פארק אביב גפן כל מיני ישראלים לא משו מסויים סרטים: של אנג'י זה כבר ידוע שכולם.. עם חיבה יותר לג'יה ונערה בהפרעה חוץ מזה.. דוני דארקו 12 קופים סלינג בלייד איש הגשם <סרט יפה> רובין הוד <הקלאסיקה עם קווין קוסטנר> פעם נורא אהבתי את זה קיי פקס פייט קלאב! אוו.. ראיון עם ערפד
גם מאוד אהבתי פעם באבל בוי.. קומדיה כזאת.. אבל אהבתי תשחקן.. שיחק גם בדוני דארקו פארודיות..
סיילנס אוף דה האמס
לפגוש את ג'ו בלאק נפלאות התבונה מאטריקס אמריקן ביוטי טוב נסיים עם זה לבינתיים
חיחי

Ma E

New member
אנניייייייי../images/Emo70.gif

היהודים עברי לידר דנה ברגר שילה פרבר
אהההההההההה רולזזזזזז דן תורן המכשפות אסף אמדורסקי מיכל אמדורסקי שבקס מוקי שייגעצ הבילויים ירמי קפלן ועוד כאלה
עכשיו באנגלית - five (כןכ ןכןככןןכןכ הערצתי אותם ששששששש) מלאני סי (רוללללללז) אני גם אוהבת רובי ווילאמס (לאב יו נומי) פינקקקק (רולז גם) חחחחחחחחחחחחחחח ועוד MTV וכאלה
רוק רק ישראלי
סרטים קומדיות אימה וכאלה
אני חולה על מלך האריות במבי ואלדין וסתם כל מיני סרטים מפגרים שעושים רק צחוקים

Ma E

New member
שחכתי את רמי פורטיס וברי סחרוף ../images/Emo13.gif

טוב..אני!

לינקין פארק אוונסנס גוד שארלוט אול אמריקן ריג'קטס קצת מסט ניקלבאק פו פייטרס,ווייט סטרייפס גם טובים מטאליקה יו 2 אלטון ג'ון בלאק אייד פיס ואייי וזה נמשךך...אני אוהבת את כל סגנונות המוזיקה סרטים:הכי הכי- כל מה שעם אנג'י כמובן כל מה שעם ג'וני דפ (שניהם שחקנים כאלה טובים) קונטקט מלחמת הכוכבים שר הטבעות קומדיות למיניהן(פרופסור מטורף,מעודדות צמודות,החתונה של החבר שלי,אישה יפה,סרטי ג'ים קארי) היום השלישי פורסט גאמפ הרוזן ממונטה כריסטו נפלאות התבונה(סרט כזה יפה:) כמה סרטים של וודי אלן גם קיצר...המוןןן סרטים,אני לא זוכרת את כולם כרגע:\

¥EleVatioN¥

New member
קטוש! אני גאה בך!!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

ראיתם???? היא כתבה גוד שרלוטטטטט

Ma E

New member
כי מאי לא הייתה פה אז משעמם../images/Emo13.gif

אבל מאיייייי איייייזזזזז באאאאאאאקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!! חהחהחהחהחההחהחהחהחהח ביזבזתי 930 שקל באילתתתתתתתתתתתת קניתי שעוןןןןןןן!!!!!! כמו שרציתיייייייייייי ומשקפי שמששששש סוף סוף מצאתייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! חהחהחהחהחהחהחה וקניתי 6 דיסקים
ועשיתי קעקוע של דרקון על היד ישלחו לי את התמונה אני יראה לכם

dilan angel

New member
יוווווווו איזה כיף לך!!!../images/Emo55.gif

כלבה גם אני רוצה תתחדשי מאמי...

יאאא איזה כיף לךךך

הדרקון-זה משו כמו שלאנג'י יש או שונה לגמרי?ומה עם קעקוע האמזונה שרצית?

Ma E

New member
אמממ.. דומה יותר לאורך..

כאילו אותו סיגנון רק של אנג'י קצר כזה.. שלי יותר פרוס על כל היד (עשיתי את זה ליד השעון כאילו על כל האורך
והקעקוע של האמזונה זה יהיה קעקוע אמיתי וזה יהיה יותר מאוחר
הדרקון לא אמיתי חינה אבל אני רוצה לעשות כזה גם אמיתי בעזרת השם

לונה..

New member
טוב, גם אני

<אני רק חייבת להגיד שיש מסיבת יומולדת בבניין לאיזה פצלוחים קטנים (אני עוד לא יודעת אם זה בן או בת...) ויש שם מוזיקה מזה מעצבנת! אני לא מבינה איך אהבתי דברים כאלה כשהייתי בגילם, אוי בלאט~! מצד שני, כשהייתי בגילם לא היה את "אתה חייב למות עליי" וההוא, של הקטשופ.. ממש בושות! מי שם לילדים "אני לא זמין, אני לא פנוי"?! אינעל אחותו של מושיק עפיה> ועכשיו, אחרי שנרגענו.. מממ... חחח וואי, אם אני אתחיל לכתוב.. זה יקח שנים. המממ.. אני אוהבת הכל, מהכל. חוץ ממזרחית
(סורי חני, אני לא מקלה עלייך פה) וסרטים? לאדעת, כל מיני. מדרמות, ועד למצויירים
, אימה, הכל מהכל. איזה כללית אני, אלוהים. חח הודעה מיותרת. לא נורא, זה מהשעמום.

למעלה