תופעות על טבעיות

The Peanut

New member
../images/Emo12.gif זה באמת מוזר!

גם לי קורה לפעמים שאני לבד בבית ושומעת דברים מוזרים או מישהו שקורא לי "נועם?" אבל אני חושבת שזה רק הדמיון הפעיל שלי

ShukyD

New member
כן קרה לי

איזה רוסיה מיגוסלביה רשמה שטויות בפורום ונכנס בכולם משהו וגם הם התחילו עם הבולשיט

חחחחחחחחחח

"רוסיה מיגוסלביה"....תחליט מאמי מה אני רוסיה או יגוסלבית ....ואם לא ידעת אז כן אני יגוסלבית. חוץ מזה זה לא שטויות ואם אתה לא מסכים איתי זה לא אומר שאתה צריך לרדת עליי....תן קצת כבוד.

carmit4

New member
זה מוזר ../images/Emo2.gif

קרה לי פעם שהיה נייר על השיש של המטבח ולקחתי אותו ושמתי אותו בפח ושניה אחרי זה אני מסתכלת ורואה שהוא שם באותו מקום מונח באותה צורה
זה היה ממש מפחיד כי הייתי בטוחה ב-100 אחוז שזרקתי את זה לפח....

זה אישה שבא להודיע לך שמישהו

עומד למות...הבכי שלה אומר שמישהו ממשפחה שלך עומד למות...אם אתה תופס אותה היא תגיד לך מי זה

סיונתו

New member
אמאלה...

קרו לי כמה דברים... אבל הכי מפחיד זה ידיד שלי שבבית הקודם הוא היה מרגיש שמישהו חונק אותו מתוך שינה פעם הוא היה לבד בבית וסגר את החלון והלך לישון והרגיש שחונקים אותו ושהוא התעורר החלון היה פתוח
ופעם הייתי אצלו והוא היה גר באיזה קומה חמישית, והדלתות היו נעולות והחלונות סגורים הינו בחדר שלו שמענו רעשים והלכנו לסלון והיו בסלון טביעות רגליים על השטיח כאילו שמישו הלך שם... והבית סגור ונעול
בסוף הוא שכנע את אבא שלו לעבור דירה...

סיונתו

New member
והייתה לי חברה בפיתוח...

הם היו גרים במקום מבודד כזה... והיו שומעים אצלהם פתאום בכי של תינוק
זה היה מפחיד ואז איזה זקנה אמרה להם שאלו שגרו שם קודם היתה להם תינוקת והיא מתה והם עברו.... SpOoKy יש הרבה סיפורים כאלה... יש גם סיפור אחד על הרוח בתיכון שלנו (לידיהההה) שידיד סיפר לי תמיד שעברנו שם בלילה בחושך... וזה מפחיד כי יש שם תמיד ערפל כזה בלילה

סיונתו

New member
אהה וחוצמיזה...

חלומות מתגשמים הרבה מה שהכי מתגשם וזה באמת מפחיד- זה שקרה לי כל כך הרבה פעמים שאי מדברת על מישהו ורואה אותו ובמיוחד אם זה מישו שלא ראיתי מליון שנה, או שני אנשים לא קשורים שפתאום אני רואה אותם ביחד...

מיהו שחונקת אותו...

נראה לי שזו באנשי...היא עושה את זה לפעמים... אמ'לה טביעות רגליים כשאתם לבד בבית...חחחחחחח טוב שהוא עבר.

the last anigma

New member
אמממ היו הרבה קטעים... לא משו שאני

ארחיב עליו... אבל אני מאוד מאוד מאמינה...

למעלה