תגידו

ק ר ח

New member
../images/Emo32.gif תגידו

מישהו ראה/שמע פה את/על הסרט "הסוד"?

ק ר ח

New member
למה אתה אומר את זה?

"your wish is my comand"-זה מעפן,ככה אתה חושב,לכן זה אף פעם לא יעבוד לך כל עוד תחשוב ככה,מאד פשוט,לא?

Rapid נאור

New member
נו וזה כמו כל הזבל

הזה שמנסים למכור לך, כמו בהנזיר שמכר את הפאררי שלו, ספר מעפן ברמות, כל הבולשיט הזה של מימוש עצמי ורוחניות ובלה בלה בלה שווה לתחת, והסרט הזה הוא בדיוק עוד אחד כזה, שאומר לך, תחשוב חיובי, יהיה טוב, תחייך כל הזמן, אם אתה מאמין שאתה יכול אתה יכול, תחבק את ישו, תאמין באלוהים, תאמין במזל ובגורל, ויהיה טוב. מבחינתי.. בולשיט. *כל הנאמר בהודעה זאת הינה דעתו האישית של המחבר ואין לחלוק עליה, לבקר אותה או סתם לקלל אותו :)

ק ר ח

New member
חס וחלילה-

"כל הנאמר בהודעה זאת הינה דעתו האישית של המחבר ואין לחלוק עליה, לבקר אותה או סתם לקלל אותו :) "-חס וחלילה לקלל או דברים כאלה,אני מתייחס לזה בתור אולי זה לא יועיל אבל מה אכפת לי?...בטוח זה לא יזיק,ואז שאני מיישם אני מגיע לתוצאות שאתה לא מבין בכלל אחי,באמת,וגם אנשים מסביבי שמיישמים את זה ספציפית(לא "בהנזיר שמכר את הפאררי שלו" וכו') מגיעים לתוצאות מדהימות שאתה לא מבין איך זה הגיוני בכלל, ותזכור שזה אני מהפורום הזה שאומר את זה,לא מישהו שיש לו אינטרס או משהו כזה,עליי,לפחות,ועל אנשים עם ראש פתוח שמיישמים את זה-זה עובד,וזה לפי דברים שראיתי במו עיניי,אבל שוב,אחי,אין לי סבה קלה אפילו לנסות לשכנע או לעניין אותך במשהו שלא מעניין אותך,אבל אם כבר אנחנו בדיון הזה,אני מציע לכל שאר החבר'ה פה-תראו את החרא הזה כי יש מצב שזה ישנה לכם ת'חיים,ואני לא צוחק...

ק ר ח

New member
זה מסרט שקוראים לו "הסוד"

ואם אני ינסה לספר לך על מה זה אני סתם יהרוס לך,אני מציע לך שתנסה להשיג עותק או תוריד או משהו...

אבל הוא לא שאל מאיפה

הציטוט, הוא שאל מה הקשר שלו לשאר ההודעה... ולמען האמת, גם אני תוהה מה הקשר?

ק ר ח

New member
שוב,כמו שהסברתי לו לך גם אני יסביר

אם אני עונה לך או לו על התשובה,אני הורס לכם את הסרט במדה ותראו, דבר שני-אם לא תראו,אז מה זה משנה?..דבר שלישי-אני לא טוב בלהסביר דברים שראיתי לכן אני ממליץ ואומר לכם-תראו,דבר רביעי-לנאור רשמתי את זה כי הוא כן ראה את הסרט,ולכן הבין על מה דיברתי,דבר חמישי-אין דבר חמישי,דבר שישי-אין גם דבר שישי,דבר שביעי-שבע זה מספר מזל..

New member
../images/Emo32.gifליגת העלובות

נקווה שהפעם תפגעו קצת יותר קרוב מאתמול
שלי: בארסה - ליברפול 2 - 1 פורטו - צ'לסי 0 - 1 רומא - ליון 2 - 2 אינטר - ולנסיה 2 -0

Funky Giraffe

New member
ממ

ברסה ליברפול 2 - 0 פורטו צ'לסי 1 - 3 רומא ליון 2-1 אינטר 2 ולנסיה 0 אני רוצה לקוות שאינטר תפסיד, אבל קשה לי לראות את הקבוצה הזו עוצרת לצערי.

kraz11

New member
נקווה...

בארסה-ליברפול 0-3 קטן על בארסה פורטו-צ'לסי 2-1 צ'לסי עוברת לצערי רומא-ליון 0-0 ובליון יהי לפחות 5 גולים שבסופם ליון תעלה אינטר-ולנסיה 1-1 ולנסיה תביא בראש בספרד

hcsneB

New member
רייקארד אוטיסט גאוותן

ואין מאמן שפוי בעולם חוץ ממנו שאשכרה יפתח עם בלטי

Psycho BuZZ

New member
למה לא? תקלל את המאמן

שאחראי על התקופה הכי יפה של המועדון מאז תחילת שנות ה-90.

Psycho BuZZ

New member
דרך אגב,

תתכונן לאפשרות שתראה את רוני שלך לצד רוני שלי בעונה הבאה
, למרות שאני מקווה שזה לא יקרה.

hcsneB

New member
אתה יודע שסתם הקצנתי

אבל בכל זאת, ההתעקשות הטיפשית הזאת שלו לנסות להפוך את ג'ולי לשחקן מועיל מעצבנת אם הוא לא פותח בגומלין עם אטו, אין סיכוי לעבור

../images/Emo57.gif

תן לי עוד יום עם שמש כמו היום ואני הולכת להתביית בחוף ראשון

למעלה