תגידו...

@יעל@

New member
../images/Emo32.gif תגידו...

סתם שאלה: כמה חברים אנחנו בפורום הזה? אנשים קבועים כאילו....?

dottROMEO

New member
5!!! well i'm back.....+סיפור קטנקן

חזרתי סופסוף... אם הייתי אז ישיר הייתי צדקתי אכלתי הרבה חול ועכשיו אני
אבל כפי שאני וחבר'ה של האלונקה מס' 2 אומרים : "אני לא מרגיש את הכתפיים, אני לא מרגיש את הרגליים, אני בקושי מרגיש את הדופק ., אבל... אבל.... מרגיש מצויין!!! וסתם ככה להדגים לכם מה אני עשיתי כשאתם התרווחתם לכם בפוך הנוח הזה שמתלבש על התחת ולגמתם שוקו חם והאדים חיממו את האף ועשו נעים.... אז אני לפני מספר שעות הייתי במסע אלונקות של קצת יותר מ 10 קילומטר בהרים מול שדה בוקר , ואלונקות הברזל אלה בלי הפלסטיק בפינות ושישים קילו של שקי חול ... וראיתי שם קבוצות מבית שמש (עדי, הייתי בשוק. ואללה יש שם יותר מ10 אנשים בעיר...) וראיתי כמה קבוצות שבאו מת"א ו.... ו....Damn כל העיר הזאת ואין מספרה??? היו שם ילדים עם שיחים על הראש.. ממש השיחים האלה שמראים במערבונים.. שעפים ככה במדבר לפני הדו קרב יריות.. אז כאלה שיחים! אבל בסיכום כולם אבל כולם היו אחלה והיה כיף לא נורמלי... מחכה לפסח ועכשיו אני ילך למסע אחר שונה מאוד, אני אלך להתקלח ולישון ולקום אולי מחר בצהריים! 'תראות ושיהיה לכם המשך חג טוף

Principesa Reut

New member
רומאוווווווווווו ../images/Emo24.gif

שמחה שהיה כיף
נראה שאפילו ממש נהנית
ותזהר
ככה להשמיץ את ת"א

וואי נשמע שהיה לך סבבה../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אהבתי את הקטע עם השיחים על הראש
אני חיה עם אחד כזה

FDNYCarlos

New member
רומיאו../images/Emo13.gif../images/Emo140.gifwelcome back!!!!!!!!

אז קודם כל ממש ממש לא התרווחנו לנו פה קרענו את ה*** בעבודה(לפחות אני..) אבל זה נגמר וטוב שכך!!! חחחחחחח ראית קבבוצות מבית שמש? מה אתה צוחק?? יש פה כמה אלפי אנשים
למרות שזה אחלה חור!! יצא לך להכיר מישהו מהם? זהוווווו שמחה שנהנת!!!!!!! חג שמיייייייחחחח!!!

dottROMEO

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo51.gif

רעות לא ליכלכתי על ת"א...פשוט הצגתי עובדה
דווקא אחלה קבוצות היו לכם, הם היו מהיותר משוגעים שם , שזה נחשב לדבר טוב! רק לא הבנתי משהו אחד הם תמיד היו שרים וצועקים "מי שלא קופץ חולון! מי שלא קופץ חולון" מה יש לכם קטע עם החולונים? ועדי לא יצא לי להכיר אף אחד מהם רק ראיתי את הדגל של הקבוצה שכתוב בית שמש, ולאחר סיום המסע כשניפגשנו עם שאול מופז אז הם היו ליד מאחורינו... בכל מקרה היה ממש מעניין ואם מישהו רוצה לקרוא מה עברנו כנסו לפה http://www.aharai.org.il/index.asp?b=24 ויעבור בצד ימין ל "סדרות שטח" , הסידרה שאנחנו עברנו זאת "סהרורים בלילה" ותקראו זה מה זה מעניין ומתומצת בצורה מדויקת ממש ממליץ לקרוא.. (אני בתגובה העשירית
) היה פרק מיוחד משהו במשמרת כשלא הייתי?

FDNYCarlos

New member
../images/Emo8.gif

אממ כן העונה השנייה התחילה בסטאר וורלד:) היה פרק חביבוש

FuNkiT

New member
5

למרות שאני לא כותבת הרבה בפורום כי אין לי זמן :( אבל אני נכנסת אליו כל יום!

למעלה