תגידו

taltoolit

New member
אוקי דוקי

אם זאת הבעיה שאתם מתכוונת אליה אז אמורים ללחוץ תצוגה ואז גודל טקסט ואז לבחור בינוני! יום צהוב :)

S a l i t

New member
בדיוק

וגם אפשר לעשות את זה תוך כדי שלוחצים על Ctrl ומזיזים תגלגלת באותו הזמן

kedeman

New member
סלעיתי בובה

את מפתיעה אותי!!! הפתרון לבעיה הוא קליל ביותר מה שהשתנה זו לא הרזולוציה אלא גודל הטקסט (מה שמשפיע על העיצוב של כל העמוד אבל תמונות נשארות באותו הגודל) כדי לסדר את הבעיה מה אפשר לעשות? 1. כמו שאת אמרת - ללחוץ על CTRL ולסובב את הגלגלת 2. כמו שטלי (אם אני לא טועה) אמרה - תצוגה--> גודל טקסט--> בחירה על מה שמתאים לך (ברוב המקרים הגודל הכי נוח הוא בינוני) האם זה סידר לך את הבעיה??

S a l i t

New member
../images/Emo32.gifתגידו

לעוד מישהו פה הרזולוציה של האינטרנט פתאום גדולה פי 4798112890 ? זה כבר ממש בלתי נסבל. ואם לא אז מישהו אולי יודע איך אני מקטינה תרזולוציה של הדפי אינטרנט בלי להקטין את הרזולוציה של המסך כולו?

אני לא מבינה משהו...

לעמרי- קודם כל- מזל טוב על התואר הראשון... (במה?) ודבר שני- מה בדיוק הקשר שלך לתנועה? היית גרעינר? מד"ב?...

תודה

התואר במדעי המחשב. הייתי מדריך ואח"כ מש"צ, ובשנה שעברה וגם השנה אני "סגן מד"ב" בקן, כלומר פעיל בקן למרות שסיימתי תיכון, ולמרות שלא הלכתי לגרעין (אגב, התפיסה שמי שלא הולך לגרעין אבל סיים תיכון לא צריך להיות פעיל יותר היא ממש מטומטמת). מקווה שהבנת.

כן, הבנתי...

ולדעתי אתה באמת צודק- לא צריך להפסיק להיות פעילים בתנועה אם לא הולכים לגרעין, אבל בד"כ זה מה שקורה...

זה עוד מצב טוב

הרבה מאוד מפסיקים להיות פעילים כבר בי"ב, כי "עכשיו הם לא חייבים לעשות".

טוב, כל אחד וההחלטה שלו...

לדעתי להישאר בתנועה זה טוב גם אחרי שמסיימים ללמוד, אבל בטח יש אנשים שלא חושבים כמוני. גם כאלה שהם מד"צים והם מדריכים רק כי "הם חייבים לעשות", בסופו של דבר לא תורמים הרבה, כי הם עושים את זה מתוך חובה. אצלנו בבי"ס יש "יום קהילה", וחלק מהאנשים הלכו שנה שעברה לקורס מד"צים רק כדי שתהיה להם עבודה נורמלית, והם לא השקיעו אלא רק עשו את המינימום (וגם זה לא תמיד). רוב המדריכים לא המשיכו- כי הם לא מילאו את החובות שלהם, לא עשו פעולות, ולא נתנו להם להמשיך. לדעתי צריך להיות פעילים בתנועה רק אם באמת רוצים! אם לא אז ממילא אין לזה ערך.

הבעיה היא שהרבה אנשים

נמצאים בתנועה בשביל לצאת לקורסים (כי לטיולים אפשר לצאת גם בלי להיות פעיל במיוחד), ולא מתוך רצון להדריך. כמו שהרבה חניכים לא מגיעים לפעולות ויוצאים לטיולים ומחנות, לא בגלל שזה מעניין אותם.

למעלה