תגידו משהו..

../images/Emo32.gif תגידו משהו..

לעיתון על השולחן האחרון צורף דף של מבצעים כאלו. בין היתר יש שם מיקסר קנווד שתשלומים נוחים ואני תוהה אם כדאי לי לרכוש. ואם כן.. אז איזה דגם.. תעזרו לי להחליט?
1. מיקסר קנווד אלקטרוני משולב מתכת, דגם 401 - KM . 1000 וואט . קערה= 4.5 ליטר +3 מערבלים להקצפה וללישה. מטחנת בשר גדולה במיוחד קוטר 8 מ"מ כולל אביזר לקובה וקבב, רשת לדגים ובלנדר. סה"כ: 70ש"ח * 24 תשלומים (1680 ש"ח) 2. מיקסר קנווד מיקצועי דגם 610 - KM הספק מנוע 1000 וואט קערת 7 ליטר+3 מערבלים להקצפה וללישה ובלנדר. סה"כ: 75 ש"ח * 24 תשלומים (1798 ש"ח) 3. מיקסר קנווד מיג'ור מקצועי דגם 750 - KMM הספק מנוע 1000 וואט. קערת נירוסטה 7 ליטר+ 3 מערבלים להקצפה וללישה, מטחנת בשר גדולה במיוחד בקוטר 8 מ"מ, אביזר לקובה וקבב, רשת לדגים, בלנדר, מכסה פלסטיק למניעת התזה. ועל המיקסר הזה רשום: "מחיר חסר תקדים שאל את הטלפן" תעזרו לי? תודה!

bigjack

New member
אם אני הייתי צריך לבחור

אז הייתי הולך על האחרון....כמובן שתלוי במחיר כולם באותו ההספק אבל לאחרון יש את הקערה הגדולה והוא גם עם הכי הרבה אביזרים. לדעתי מיקסר קונים פעם בחיים בד'כ אז עדיף להשקיע.

effyba

New member
גם אני הייתי בוחרת בזה שמציע את

האפשרויות הרבות ביותר. לפי מה שאני רואה בטופס יש לו גם מטחנת בשר גדולה, כולל אביזר לקובה וקבב, רשת לדגים, בלנדר,..זה נראה מבטיח. נשארת השאלה מה מחירו. תעדכני אותנו אם תחליטי לצלצל.

silvey

New member
רקדה,גם אני בדעת הרוב ../images/Emo45.gif

קניית המיקסר מס' 3 תלויה מאוד במחיר "המפתה" שלו. לא יכול להיות שמחירו יהיה יותר זול מהשניים האחרים, אבל צחי צודק שמיקסר קונים פעם בחיים... (אם החיים קצרים...
) אני קניתי לא מזמן את הפאטיסייר של קנווד בגחמה רגעית כי אם הייתי מתעמקת יותר הייתי מבינה שהוא טוב רק לנושא האפייה ואין לו אביזרים נילווים כמו בהצעות שלפנייך. נראה לי שיש פה קטע שיווקי שאת המיקסר השני הם מציעים, אמנם מקצועי, אבל בלי אביזרים נילווים, מה ש"מגרה" את הדמיון ללכת על השלישי שהוא מושלם
אז, כאן באה ההצעה של אפי לחכות ולראות כמה הם מבקשים ואז לחזור אלינו שוב. גמר חתימה טובה.

DUKASIT

New member
אני הייתי בוחרת במס' 2

כי יש לי מטחנת בשר ובלנדר. המחיר יפה. זו דעתי. צום קל ושנה טובה.

לי את 34

New member
את הדגם ה-3 מתוך הנחה שמחירו

באמת לא בשמים במידה ויקר הוא אז הדגם השני נשמע = בהחלט {מה גם שהמחירים מאוד אטרקטיבים וזולים ובאמת משתלמים}

אז ככה:

קודם כל, תודה על התגובות
המיקסר השלישי עולה 2690 ש"ח ולדברי הטלפנית : "לא כתוב לי פה שהוא במסגרת ה-24 תשלומים".. אז נראה לי שאתאפק קצת, ואקנה לי משהו בסגנון כשיהיו לי 2690 ש"ח להוציא בפעם אחת על מיקסר

ועוד משהו..

שמתם לב שהמיקסר הראשון והאחרון ממש דומים.. רק גודל הקערה שונה. ואני תוהה אם אני צריכה קערה שתכיל יותר מ4.5 ליטר... מה דעתכם?

דנייאלה

New member
קרדניתי..

אני הייתי הולכת על האחרון ולא סתם- אני כבר כמה ימים "יושבת" על מכרז- כל יום מנסה מחדש. המחיר גג שלי- 2500. הבירורים שלי העלו את הנתונים הבאים: דגם 005KM הכי כדאי, אך המחיר שלו קופץ רחוק.(הוא כבר נחשב תעשייתי ולא חצי תעשייתי) אחריו- ה 750KM, ולמה קערה גדולה? מספיק שתרצי שילוש לך בצק של 1 ק"ג קמח וזה לא נוח בקערה קטנה יותר (מנסיון...) כפי שכתבו- זו קנייה "לכל החיים" ואני מתעקשת לא להתפשר... לא רוצה אח"כ להצטער על עוד 1500 שלא השקעתי. בכל מקרה מה שתחליטי- שיהיה לך בכייף

תודה מותק../images/Emo13.gif

זהו, שגם אני רוצה לקנות משהו טוב- אבל מתאפקת עד שיהיה כסף לקנות מה שאני רוצה. ראיתי אחד מדהים, לא זוכרת איזה חברה (זה היה בפרסומת אחת באיטליה) כזה שמעבר לחלקי ה"בסיס" אפשר כל הזמן להוסיף חלקים בתשלום כמובן.. אני מתחילה בסקר שווקים עכשיו. והפרסום הזה בעל השולחן- הזכיר לי

למעלה