תאחלו לי בהצלחה.. מחזיקה אצבעות...
N nOway1 New member 22/11/07 #2 על מה נשמה !!! אני בלחץ פי 1000X... ידיד טוב נפטר אתמול מרעם,ברק אתמול !!!! באכזיב ... והלחץ הגדול ... מחר אני מתחיל פסיכו .. מורוש בובתי מה יש לך !? על מה להחזיק אצבעות !!
על מה נשמה !!! אני בלחץ פי 1000X... ידיד טוב נפטר אתמול מרעם,ברק אתמול !!!! באכזיב ... והלחץ הגדול ... מחר אני מתחיל פסיכו .. מורוש בובתי מה יש לך !? על מה להחזיק אצבעות !!
מ מור לבבב New member 22/11/07 #3 חח בובתי ../images/Emo6.gif קודם כל מצטערת לשמוע על ידיד שלך,באמת מפחיד ושיהיה לך המון בהצלחה בפסיכו!!! ואני מעדיפה לא לכתוב,לא רוצה לפתוח פה או לפתח ציפיות סתם,אז תצטרכו לחכות בסבלנות ואם זה מה שאני חושבת אני אגלה ,אז תחזיקו אצבעות חזק חזק!
חח בובתי ../images/Emo6.gif קודם כל מצטערת לשמוע על ידיד שלך,באמת מפחיד ושיהיה לך המון בהצלחה בפסיכו!!! ואני מעדיפה לא לכתוב,לא רוצה לפתוח פה או לפתח ציפיות סתם,אז תצטרכו לחכות בסבלנות ואם זה מה שאני חושבת אני אגלה ,אז תחזיקו אצבעות חזק חזק!
A A GIFT OF LOVE New member 22/11/07 #8 בהצלחה ג`ורג`! אגב, ממש הזדעזעתי כששמעתי על המוות מהרעם או ברק או מה שלא יהיה.. איך יכול לקרות דבר כזה? והוא ידיד קרוב שלך?
בהצלחה ג`ורג`! אגב, ממש הזדעזעתי כששמעתי על המוות מהרעם או ברק או מה שלא יהיה.. איך יכול לקרות דבר כזה? והוא ידיד קרוב שלך?
י יתומה בלית ברירה New member 22/11/07 #6 NoWay ומור >> NoWay תהיה חזק למרות הכל ! אתה יותר חזק מכפי שאתה חושב! < < מור >> גם את אל תאכזבי! את תצליחי! מחזיקה לשתיכם אצבעות!
NoWay ומור >> NoWay תהיה חזק למרות הכל ! אתה יותר חזק מכפי שאתה חושב! < < מור >> גם את אל תאכזבי! את תצליחי! מחזיקה לשתיכם אצבעות!
מ מור לבבב New member 22/11/07 #7 אממ תודה אבל זה לא בשליטתי זה משהו שקשור למשפחה,ואני אצטרך לחכות בסבלנות
A A GIFT OF LOVE New member 22/11/07 #9 אני מתחילה להסתקרן מורוש.. אבל אני יחכה בסבלנות.. מחזיקה לך אצבעות!!!