שרשרו לכם...

../images/Emo23.gifכן, והיא גם זמרת לא רעה...

אבל די חבל לי בשביל המעריצים [שבאים לראות להקה, ולא זמרת עם נגני רקע משניים] שמקבלים מחליפים במקום הנגנים האהובים עליהם... פתאום אני לא כל כך יודעת אם בא לי ללכת..

rabeat

New member
קול ענק יש לה../images/Emo99.gif

באמת מאכזב. אז תלכי להופעה? אגב, מה עם קרן אן?שמעתי שהיא פגזית פשוט (אני מתה על "NOT GOING ANYWHERE" שלה. שולטשולטשולטט!!)

everynormal

New member
אני קראתי על זה

היה גם כתוב על זה בראש1, היא מצטיירת בעיניי כבחורה אנוכית וסנובית שאכפת לה רק מעצמה, וגם חברה שלי שהייתה בהופעה של אוונסנס בארגנטינה אמרה שאחרי ההופעה היא ישר ברחה מהמעריצים, ובכלל אני חושבת שההצלחה של אוונסנס עלתה לה לראש וחבל שככה, כי היא ממש מוכשרת ויש לה קול מדהים, אבל היא זמרת שלא מתאימה להיות בלהקה, היא פשוט צריכה להיות סולו

sha na na revol

New member
דעתי האישית,

שאני לא מסוגל להבין להקות שאין אחדות בין חברי הלהקה. התחשב בעובדה שזה מקצוע מאוד חופשי, תהיה מלכץכילה עם אנשים שיש לך חיבור איתם.... לא
...

everynormal

New member
מישהו פה קרא את הכתבה על הגראנג' בראש1?

בסדרת הכתבות של אגדות רוק שראש1 עושים פעם בחודש, החודש החליטו לעשות כתבה ממש יפה על הגראנג' ונירוונה מוזכרים שם וגם אליס אין צ'יינס, סאונדגרדן ופרל ג'אם כדאי לקרוא

MilkShack

New member
קראתי.

גם הייתה כתבה על נירוונה לפני איזה שלושה חודשים..

../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכולם לקרוא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בתקובה להודעת ה"פייייי איזה דיליי" של טיייינקרבל: זה לא נקרא דיליי. למה
בגלל שזה עדיין בפאקינג עמוד 1 של הפורום הזה
וכן, אני מרגישה שלי אישית יש זכות להתלונן על זה שאנשים לא מזיזים פה את התחת שלהם בשביל שהפורום יחיה, כי פה בעמוד הראשי יש שלושה שרשורים שאני פתחתי, ואני באופן אישי כבר לא שומעת נירוונה איזה שנה, אז על אחת כמה וכמה צריכים לעבוד כאן אלה שעוד כן נהנים מהמוזיקה שלהם. סליחה על השפה, אבל זה באמת מעצבן. כל הזמן מצטרפים לפה אנשים חדשים, שרובם הגדול בורח די מהר. למה הם בורחים? לא כי אנחנו לא מקבלים אותם יפה, להיפך. הם עוזבים כי שומם פה. הם עוזבים כי הם באים להתרשם מפורום שעוסק בנירוונה וכולו
אחד גדול, שהשרשור הכי ישן בו הוא מה-1 בחודש, כשלפני כמה דקות התחלף התאריך ל-20. אז מה אם כבר דיברו פה על אל ינקוביץ'. אז מה אם בר שרשרו לפה את כל התמונות בעולם אז מה אם כבר דנו בכל סוגיות קורטני-סוחטת-כסף-מהמוות-של-קורט. אנחנו פה כי אנחנו כ-ן אוהבים לדבר על הדברים האלה. תבינו את זה כבר. הלהקה לא תוציא לנו חומר חדש, וכל מה שיש לנו לעשות הוא לדבר על מה שכבר היה. קחו את עצמכם בידיים. וגם אם אין לכם רעיונות לשרשורים וזה, לפחות תצאו בסדר ותשתתפו בדיונים שחרים פותחים

שמעי..

לא משנה איזה עמוד זה..סתכלי על התאריך.. זה היה..לפחות מלפני חודש ככה. וכן..זה די דיליי. ולא אמרתי שלא נדבר על זה כי זה כבר היה, אמרתי שזה פשוט היה ממש מזמן. מה שנכון.

../images/Emo23.gifמה שהתכוונתי בעצם,

למרות שכן, זה היה ממש מזמן, היה לזה שאנשים לא תצמיד מסתכלים על התאריך, הם עוברים על כל השרשורים של העמוד הראשון. הוא אמור להיות הכי הכי מעודכן. פשוט עברו שלושה שבועות והשרשור עוד תקוע בעמוד הראשון, זה אמנם מצביע על דיליי, אבל כל עוד זה בעמוד הראשון יש איזו רלווטניות להתייחס עוד לנושא הזה. מקווה שהבנת..

הבנתי..

אני גיליתי את זה כשנכנסתי למחשב יום אחד וראיתי כתבה..וזה היה די מזמן..לא רציתי לנזוף או משו כזה..

MilkShack

New member
וואי, כשאני חושב על זה

איזה שבורים אנחנו XDD מישהו מתלהב ושם את הגרסא של ווירד אל ואני כולי באדישות שלי XDDDDD

למעלה