שרשור

shai lior

New member
חח אני עושה כריסמסססססס

לא אני לא נוצריההה אמא שלי אנגליהה שהייתה נוצריהה אבל היא מהתגיירה ואנחנו מזה אוהבים את החגג הזהה אזז =אנחנו עושיםם=] בכולל מקרהה חגג שמחחח לכולםם!! סורי שאני לא כותבת פה הרבהה לא יוצא לי=[ אוהבתתת!!

Gil shaDy

New member
אני אומר שמה שמשמח אותך צריך לחגוג!

ומזה משנה של איזה דת זה? כל עוד כיף לחגוג את זה זה חשוב...
שיהיו לך חגים שמחים... אני אצטט את סוניק מפיזדה: "אני בטח אגיע לגיהנום, כי אכלתי מלא צ'יזבורגרים..."

chen2408

New member
בשמתי, תודה רבה וחג שמח!

תהני בחופש וחכי לי, אני באה לאכול סופגניה עם ריבה חמה!!! מצטערת שאני לא עונה באיי סי קיו ובמסנג'ר... המחשב שלי נדפק לגמרי וגם יש וירוס (לאו דווקא בסדר הזה), אז אני לא מתחברת... אבל חג שמח בייב!

parnar

New member
איזה באסה

אני מחכה לפעם הראשונה של לאכול סופגניות שסבתא שלי מביאה בסוף מביאים לי סופנגניות בלי ריבה ועם ציפוי שוקולד למעלה אחחחחח לא נורא מחר נקנה סופגניה טעימה

Mr Darkness

New member
אפרופו חנוכה- קצת מוסיקה

לאלה מכם (ואני מניח שיש פה) שאוהבים את סגול 59, אז יש לו שיר מומלץ ביותר במיוחד לחג החנוכה בשם "סביבון היפ היפ הופ". יצא לפני שנתיים (אם אני לא טועה).

FunkyGiraffe

New member
נובמבר 2003, ספיישל בכורות,

לירון תאני:"וזה שיר מתוך אלבום שייצא בקרוב - ילדוג'אז".

חג אורים שמח! ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

חג החנוכה בעיצומו ואנחנו מציעים לכם מגוון פעילויות באתר לקראת החג:
עמוד מיוחד של הפרוייקט המקסים של פורום אמנות בעוגות כבר באויר- ובו תוכלו לראות כיצד הכינו בפורום עוגות מעוצבות שנשלחו לחיילים שנשארו חג בבסיסים, ואולי תוכלו גם ללמוד עוד משהו.
כדאי מאד להכנס לראות את הברכה המזמרת לחנוכה שהכנו לכם, יחד עם שירי מימון, מלי לוי, הראל סקעת, אורנה ומשה דץ, יונתן רוזן, מיכל אמדורסקי, עופר שכטר, אסי עזר, רוני סופרסטאר והראל מויאל, ששרים במיוחד בשבילכם חג שמח.
ואם נשאר לכם עוד קצת זמן אז נראה אתכם פותרים את החידה היומית שלנו במשחק "חפש את המטמון" שהתחיל אתמול וימשך במהלך החג! חג אורים שמח!

למעלה