שרשור

שירשור שטויות../images/Emo153.gif

פתחתי את שירשור שטויות כי יש לי כמה דברים להגיד ולא ידעתי לאן לשרשר אז ככה: יש פורום לסידרה "כולם אוהבים את ריימונד" בקיצר אני כותבת פה ושם בפורום ואני רואה שהוא מזה יבש אנשים לא כותבים הודעות בכלל המנהל הלך לאיבוד או משהו הוא לא כותב ויש שם רק הודעות של "תפוז מודיעים" אז בקיצר אני מנסה להחיות את הפורום קצת אז בשביל זה אני צריכה שהיו שם אנשים כי כל חברי הפורום שהיו פשוט נטשו אז בקיצר כל מי שרואה את הסידרה גם אם לא קבוע אלא רק מתי שיוצא לכם אז אני אשמח אם תקפצו לבקר בפורום ולעזור לי להחיות אותו תודה על צומת ה-
דנה ו............... "סיכום משחקים" אני חייבת להגיד שלכל חברי הפורום יש דימיון פרוע עם כל המשחקים וזה דווקא על הכיפק שאנחנו פורום כזה פעיל ואני רוצה להודיע שהמשחקים האלא נורא נחמדים וכיף לשחק אותם אני מקווה שככה היה בהמשך ושגם כל השאר יתחילו להמציא משחקים טוב אז יאלה תתחילו להגיב מה דעתכם בקשר למשחקים
נ.ב. יניב אני חושבת שאתה ממציא משחקים מתוך שיעמום[
]

משהו שרציתי להודיע כדי שאף אחד לא

יעשה את זה.... שמתי את כל התמונות של יהודה שלי שמה לפני כמה ימים בגלריה שלו

היום בתפוז אנשים

הערב ב-18:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את שר הפנים אברהם פורז שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להציב שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום עלה בפורום סלולארי סקר מיוחד המשותף לפורום סלולארי בתפוז ולמגזין "קוסמופוליטן". כנסו להצביע ולהשפיע : על מה אתם מדברים???

למישהו יש תמונות של אהבה או משפחה

או משהו בסיגנון? אני יודעת שזה לא קשור לפורום פשוט אני חייבת זה לעבודת שורשים חיפשתי במלא אתרים ועד עכשיו מצאתי איזה 5 תמונות ואני חייבת לפחות עוד איזה 7 משהו כזה.... אשמח עם תשלחו לי קישור או לאיסיקיו:241924491 או לפרסם כאן תמונות כמובן עם איילת או גיא מרשים ביי ביי ביייייייי lOvE YoU

סורי איילת שפתחתי הודעה אבל דחוף!

קודם כל איילת סורי שפתחתי הודעה הייתי חייבת כי יש לי רעיון ! אוקיי לפניי כמה ימים כתבתי שנעשה מחוץ שאנחנו סתם כלך פעם נכנסים לצאט נעשה יומיים בשבוע קבועים שהרוב יכנסו כל אחד יחכתוב 2 ימים שהוא פנוי בשבילו אחרי שכולם ירשמו את היום נדבר על שעה ! מובן? ההצעה שלי ושל עוד כמה בנות מהפורום: ביום ראשון ב-13:30 וביום שישי עוד לא נקבעה שעה מתאים לכם? תגיבו!
גליה

איך אתם עושים את זה../images/Emo53.gif

חמסה|נכון ברקעים אז מאיפה הורדתם אותם ואת הכתוביות כי זה פשוט מדהים ואני רוצה גם לעשות.אל תבינו לא נכון תמונות יש לי הרקע אין לי תודה מראש דנה + יהודה =אהבה גדולה לנצח

אה שכחתי את ה-../images/Emo32.gifוגם לכל מי../images/Emo153.gif

שלא יודע מה זה "שירשור השטויות" אז "שירשור השטויות" זה שירשור על כל הדברים שלא קשורים לאמ"ל וגם אם הם קשורים אין לאן לשרשר אותם אז פשוט משרשרים את זה ל"שירשור השטויות" רק אם השירשור עבר לדף אחר אבל רק אם השירשור כבר לא נמצא בדף הראשון רק אז מובן מי שצריך לכתוב משהו ואין לו לאן לשרשר והוא חושב שלא צריך לפתוח בשביל זה הודעה חדשה כי לא מקבלים על זה תגובות וזה לא נושא לדיון אלא רק משהו קטן שרוצים להראות רק אז פותחים את "שירשור השטויות" וכותבים בנושא ההודעה "שירשור השטויות" אני מקווה שהסברתי את זה טוב ושאתם הבנתם

love amor

New member
13:30?!../images/Emo12.gif

אנשים לא לומדים פה?
טוב לי נח כל יום חוץ מיום חמישי/שבת אחרי 17:30 זה השעה שאני חוזרת מהביי"ס

Ch00kAr GirL

New member
לי נוח בכל יום חוץ משלישי חמישי ושב

ושבת ועדיף שנעשה את זה אחרי הפרק כי בצהריים כולם לומדים ועסוקים דברים אחרים ולדעתי אחרי הפרק (20:00) הכי נוח..

dht160

New member
מעבירה לנו באי סי קיו או באיימיל

ואנחנו נדאג שזה יעלה

k a b o o k

New member
אני משיעמום../images/Emo35.gif

דנדו'ש, הצחקת אותי..
תאמיני לי שיש לי:
עבודות.
מבחנים.
בחנים.
טלוויזיה.
יציאות עם חברים/חברות/ידידים/ידידות. וגם הפורום המדהים הזה נכנס.., מרוב שאני אוהב אותו, אני תמיד מפנה לו זמן..
יניב.

חחחחח../images/Emo6.gifאיזה באסה רק אתמול../images/Emo153.gif

פתחתי את שירשור אוף "שירשור השטויות" וכבר הוא עובר דף

למעלה