שרשור עוף!

shahar s

New member
../images/Emo181.gifאני רק שאלה

תגידו מתי הראלון מופיע בסופרלנד? אם בכלל?

כבוד לי....../images/Emo9.gif

אתמול קיבלתי מכתב מהבפצר, אמרו לי שאני תלמידה מצטיינת ואני מוזמנת לערב הוקרה לתלמידיםמצטיינים. שליטה
אני מרגישה מיוחדת....
אבל בכל זאת, לא ידעתי שיש כזה דבר
. אבל באמת מגיע לי! למרות שלא הכי השקעתי בשנה. הייתי רגיל. ו.... והאורטכניון הלך לי מצויין, ו.... הייתי נחמדה, ו... המחנכת שלי חולה עליי בטירוף
(היום היא ליטפה אותי. אני מתלוננת על הטרדה מינית
9, ו..... נראה לי שאני אפסיק להתלהב
. תודה על הקריאה ועל הזמן היקר שהקדשתם למילותיה של פשוטת-עם זו

יאי. חופש! ../images/Emo13.gif

לא בדיוק. אבל ביום שני יהיה.
ביום ראשון יש לנו יום בריכה, אז קניתי בגד ים חדש (הקודם כבר קטן עליי
) והוא נורא נורא יפה אבל ייקח לי מלא זמן להתרגל אליו, הוא נורא נוח אבל ההרגשה בחלק העליון מוזרה ונוחה. לא יודעת איך להסביר. ואז ביום שני מחלקים תעודות... אז כעקרון אני לא לומדת יותר כי מיום שלישי זה כבר חופשששששששש! ים-בריכה-טיסה לחו"ל-המון מפגשי פורומים בתקווה לאחד כזה פה-להיות בבית ובמחשב הרבה-מסיבות-בלאגנים-עניינים.. אך, אין כמו חופש גדול וקיץ
ולפני כמה זמן, איזה שבוע ויום משהו כזה, היה לנו מבחן במורשת. והוא היה נורא בסיסי, אבל הרוב לא היה על מה שלמדנו בכלל
! וחשבתי שאני אקבל 40! אבל קיבלתי את הציון הכי גבוה בכיתה! 92!!!!!!!!! אללה אני מלכה
! ויש שני ילדים בשכבה שקיבלו 100! זה לא אנושי
בכלל, החיים יפים כ"ככככככככ! אני נורא מאושרת בזמן האחרון, ולא הייתי מאושרת כבר הרבה זמן. טוב, אדוה די לזבל את המוח.

אני שמחה שאת שמחה ../images/Emo9.gif

גם אצלי עכשיו שמח
גיליתי שהיו לי חברות שאפילו לא שמתי לב שהן שם
3 שנים אני איתן ולא שמתי לב כמה שהן מדהימות, ואתמול היה לנו יום בריכה והיה כיף, אפילו שעכשיו שורף לי מהכלור

aNaTi 17

New member
מכתב מהראל

מישהי שלחה להראל מכתב ולא קיבלה מכתב תשובה ממנו? שלחתי לו מזמן ולצערי לא קיבלתי כלום!

יאיי!!!!!! איזה כיף!! ../images/Emo109.gif

אתמול הייתה לנו מסיבת סיום וקבלתי תעודת הצטיינות של ממוצע 90-94 !!!! והמסיבה הייתה כזאת יפהההההההההההההההההההה

תתחדשי על הכינוי החדש.. ../images/Emo60.gif

לא הבנתי אם תשתמשי בו בסוף או לא.. אבל בכל זאת שיהי מזל טוב
ואיזה אייקון אימצת? את הסמיילי החמוד?
ולהבא, אנא שרשרי הודעותייך. להסברים - בבקשה קראי את המאמר, שלינק אליו נמצא בראש הפורום

למעלה