שרשור עוף

אה!!! תגלית מרעישה!!!!!!

בטח כבר ידעתם..אבל שעושים את הצ'יט move objects ואז לוקחים את הסים ומחוקים אותו זה מעלה לו את כל האנרגיה

RoNcHa PoNcHa

New member
|חיפושית| מזל טוב!!! |חיפושית|

רק רציתי לומר לכם שבמזל טוב נולד לסימס אתר חדש וטרי שבניתי לו כתובתו:www.israsims.up.co.il הוא הועלה לרשת לפני יומיים ועדיין בשלבי בניה רציניים- אני לא מנסה לגזול ממכם את הפרויקט שלכם לאתר משלכם אבל בכל זאת אני מבקשת ממכם אם אתם רוצים, לשלוח לי דברים שהכנתם ואתם רוצים לתת להורדה או מאמרים שכתבתם,וכל מיני כאלה דברים! +*+*הקרדיט יצוין כמובן*+*+*+ תודה מראש רוני להגיע לאתר לחצו פה,שם או כאן

RoNcHa PoNcHa

New member
אופסי- בכותרת חשבתי שזה חיפושית

אבל בעצם זה באג... אז הנה:
מזל טוב!!!
חח

shmulik15

New member
אתר יפה אבל...

א. למה את לא בונה איתנו? ב. למה לקחת לנו את השם ואת הצבעים?

RoNcHa PoNcHa

New member
אז ככה.......

אני לא בונה איתכם- כי לא יודעת למה...- אני רוצה אתר שיהיה לו דרך עיצוב משלי- ואתם התחלתם כבר...ולא יודעת עוד כל מיני סיבות...- דיברתי גם עם נילס באי מייל ואין לי בעיה שהאתר הזה יהיה של הפורום... לא לקחתי לכם את השם- לאתר שלי קוראים ישראסימס- ולשלכם בכלל קוראים סימיל את הצבעים- זה הצבעים של הסימס- כפי ששמת לב (או לא) כל הגוונים הם של האייקון של הסימס!

shmulik15

New member
שמתי ../images/Emo23.gif ../images/Emo3.gif זאת הייתה בכוונה

בעיצוב שלנו........ אם את רוצה שהאתר הזה יהיה של הפורום אני אישית, מסכים אבל תקחי בחשבון שהוא יהיה על השרתים של תפוז ולא תהיה לך גישה לקוד שלו (גם לי לא)...

חחח..לשלך נכנסתי../images/Emo13.gif

נורא חמוד,חבל שהכל בבניה. בכלאופן התכוונתי לאתר של הפורופ

shmulik15

New member
www.simil.2ya.com

אבל נראה לי שנאחד את האתרים, עדיף לעבוד ביחד
_

tiptip4u

New member
מזל טוב!!!

האתר הוכנס למועדפי תחת נכותרת- ישראסימס- אתר טוב!

למעלה