שרשור עוף

../images/Emo32.gifשרשור עוף../images/Emo21.gif

שרשרו הנה את כל ההודעות OFF שלכם, כול הדברים שאינם קשורים לפורום וכל הדברים שקשורים ולא היה לכם מקום אחר לפרסם אותם....

היום באורווה...

רכבתי על טאורה 15 דקות והוא עבד ממש נחמד, הוריד את הראש והאריך וקיצר את הצעד, אחר כל יצאנו לטיול קירור של 20 דקות ואז חופית שטפה את דיזל וטאורה ואני סיבנתי את הציוד של דיזל. שסיימתי אניטה היתה מוכנה למרב אז עליתי עליה לפניה והתחלתי לעבוד איתה היא היתה נודניקית אבל בעקרון ממש נחמדה ומרב אמרה שממש נראנו טוב ביחד
אחר כך מרב הכינה לי איקס קטן ואניטה קפצה אותו בלי בעיות,ואז לאט לאט היא הגביהה ובסוף קפצנו 80 בערך(שזה ממש גבוה יחסית לאניטה) ואז לא היה לי כוח ומרב עלתה והדרכתי אותה והיא קפצה עם אניטה דאבל של איקס ואפרייט ממש יפה!
אחר כך התלוננתי על זה שאני לא מרגישה שיש תחרות מחר, והלכתי לתת לדיזל וטאורה גזר, דיזל היום בחצר שלו ואם הוא יתלכלך נשטוף אותו בבוקר, את טאורה הכנסנו לתא.
אז הכרחתי את דיזל להאריך את הצוואר כמו סוס ערבי כדי להגיע לגזר! ואז הלכתי אל טאורה ופשוט התיישבתי בתא המלא קש שלו והוא בא אלי לאכול את הגזר, הוא אכל אותו ב9 ביסים!!(זיו חינך אותו לאכול כמו בן אדם) ואז הוא בא לידי וליקק לי את היד ואז התחיל לאכו את הקש שהיה לידי והוא היה כזה חמוד!! עשינו לו תספורת מדליקה וצמה יפה בזנב, כל מה שצריך עכשיו זה להתעורר מחר ב6:30...

shaililo

New member
גיליתי עכשיו משהו נפלא!

התחרות במשמר העמק לא ב-26.10.02 אלא שבוע אחר כך ב-2.11.02 ככה יבואו הרבה אנשים! יופי!!!

בייייייייייייייי

אני זזתי לתחרות... לכל מי שבא, קוראים לי דורון גלאון. ואני לובשת גופיה שחורה עם כתפיות לבנות ומכנסיים כחולות, בערך במטר אני מחליפה למכנסי רכיבה לבנות... אני מתחרה ב90 על טאורה וב80 על דיזל אז מי שרוצה להגיד היי שיבוא אחרי אחד המקצים... אבל רק אם יהיה לי טוב
סתם! אבל תעיזו להגיד שלום!

../images/Emo108.gifמיאו!!!!

הייי כולם!!!! מיאווווווו!!!!! מיצי מיאוווו!!!!! גרררררר!!!!! מיייייייאאאו! חיחיחיחיחיח פיצי ירדה מהפסים!!!! או שזה היה נקודות....? פיסי פיסי פיסי פיסססססס!!!!! צימי!!!!!!! חי חי חי!!!!! שמישהו יתן לי עם
על הראש.... ניראה לי שהישתגעתי!!!! מיאווווווווווווווו חיזרים חטפו לי ת´מוח!!!!

ha ha ha!

מצחיק‮ ‬מאוד‮!‬‮!‬‮!‬‮!‬‮!‬ אבל‮ ‬זה‮ ‬לא‮ ‬עוזר‮ ‬לצערי‮ ‬הרב‮.‬‮.‬‮.‬‮.‬ פיצי‮ ‬ירדה‮ ‬מהפסים‮!‬‮!‬‮!‬ סורי‮ ‬אלונה‮ ‬אףאבל‮ ‬אף‮ ‬פטיש‮ ‬לא‮ ‬יעצור‮ ‬את‮ ‬פיצי‮!‬‮!‬‮!‬‮!‬ או‮ ‬שזה‮ ‬היה‮ ‬לרדת‮ ‬מהנקודות‮?‬‮?‬‮?‬ לא‮ ‬נורא‮.‬‮.‬‮.‬‮.‬ זה‮ ‬שירשור‮ ‬עוף‮.‬‮.‬‮.‬‮.‬‮ ‬זה‮ ‬בסדר‮!‬‮!‬‮!‬‮‮(‬‮-‬‮:‬

M ar y K at e

New member
עוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אני חוזרת
|
!|
|
או קיי
ברגע שאני מתעצבנת פעם ראשונה, אני אוזבת לפחות לחודש

angel457

New member
אנשייים כנסווווווו כולם!!!!

הרגע חזרתי מהתחרות שנערכה ביגור!!! היה פ33ה למרות שהגעתי בדיוק שהמקצה של ה-90 התחיל... וכן ראיתי את דורון המתוקה!!!! היא הייתה על טאורה!! איזה פשוש!!! התאהבתי בו וגם חברה שלי!! הוא קטן אבל פנתר!!!! וראיתי את קאיה המלכה.. איזה חמודה!!!! וצילמתי תמונות הרבה!!!! גם את דורון קופצת.. אהה וראיתי גם את דיזל סוס מהמם!! אבל הלכתי לפני שדורון עשתה את המסלול עם דיזל.... קיצר שהתמונות יפותחו בקרוב אני ישים כאן תמונות!!! אני מקווה שהן יצאו יפות!!!!! צ´אוווווווו...

היום הייתי בטיול מהמם

עם יעל המדריכה שלנו... היא הייתה עם אזמרדה הסוסה שלה ואני ... טוב לא בידיוק סוס.. אהם... חמור... אבל זה היה מיקו נקניקו כך שזה לא משנה הוא מתנה ג כמו פוני שובב.....
זה היה מה זה כיף .. רכבנו 4 שעות... רק הליכה, עברנו ברישפון. בעוד שבועיים אנחנו הולכות עם עוד כמה אנשים לרכב בירקון!!! אני לוקחת סוסה של ידיד שלי.. היא קוואטר מדימה ששמה שושנה.... אני חולה עליה!!!!! -----שושי מיקו שולטים------ שמישהו יתן לי
בראש לפני שאני משתגעת..... טוב לא משנה.... LOVE U ALL

gidi77277

New member
no topic

קניתי אתמול מצלמה דיגיטלית אז השתגעתי איתה היום בקרוב תמונות

אמממ לא!

סתתתתם תמיד ידעתי שתחזרי עלינו ילדה!!!! הרי את= בלי פורום סוסים= קיים דבר כזה?

סתם ברכה שחברות שלי כתבו לי

לדורון החלמה מהירה!!! תחזרי אלינו מהר כי את מכניסה לאורווה הרבה הוואי ובידור ואל תדאגי בתחרות הבאה נכריח את שמעון להוציא את אלמוג ליגור טאורה המלך ודיזל החתיך יחכו לך מעבר לפינה ואנחנו מחכות לך עם חיבוק ונשיקה רטובה תחזרי לאורווה מהר כי אנחנו מתגעגעים אורן כרמל וכל חובבי הסוסים הן הביאו את זה היום בצהריים עם שוקולד ועדשים אחר כך היה לי עוד ביקור של עוד חברה עם עוד שוקולד ושל האחראי על האורווה וגם הם באו לרמב"ם לראות אם אני בסדר!! אני פשוט חולה על החברות שלי

למעלה