היום באורווה...
רכבתי על טאורה 15 דקות והוא עבד ממש נחמד, הוריד את הראש והאריך וקיצר את הצעד, אחר כל יצאנו לטיול קירור של 20 דקות ואז חופית שטפה את דיזל וטאורה ואני סיבנתי את הציוד של דיזל. שסיימתי אניטה היתה מוכנה למרב אז עליתי עליה לפניה והתחלתי לעבוד איתה היא היתה נודניקית אבל בעקרון ממש נחמדה ומרב אמרה שממש נראנו טוב ביחד
אחר כך מרב הכינה לי איקס קטן ואניטה קפצה אותו בלי בעיות,ואז לאט לאט היא הגביהה ובסוף קפצנו 80 בערך(שזה ממש גבוה יחסית לאניטה) ואז לא היה לי כוח ומרב עלתה והדרכתי אותה והיא קפצה עם אניטה דאבל של איקס ואפרייט ממש יפה!
אחר כך התלוננתי על זה שאני לא מרגישה שיש תחרות מחר, והלכתי לתת לדיזל וטאורה גזר, דיזל היום בחצר שלו ואם הוא יתלכלך נשטוף אותו בבוקר, את טאורה הכנסנו לתא.
אז הכרחתי את דיזל להאריך את הצוואר כמו סוס ערבי כדי להגיע לגזר! ואז הלכתי אל טאורה ופשוט התיישבתי בתא המלא קש שלו והוא בא אלי לאכול את הגזר, הוא אכל אותו ב9 ביסים!!(זיו חינך אותו לאכול כמו בן אדם) ואז הוא בא לידי וליקק לי את היד ואז התחיל לאכו את הקש שהיה לידי והוא היה כזה חמוד!! עשינו לו תספורת מדליקה וצמה יפה בזנב, כל מה שצריך עכשיו זה להתעורר מחר ב6:30...