שרשור סליחה

yaeli20

New member
../images/Emo32.gif שרשור סליחה

יש מישהו שהייתם רוצים לבקש ממנו סליחה ולא יכולים? אולי מפחדים? האם יש מישהו בפורום שהייתם רוצים לבקש ממנו סליחה? אולי סתם יש לכם משהו נחמד על המילה סליחה? שרשרו סליחות

yaeli20

New member
אני אתחיל...

סליחה סליחה אם פגעתי סליחה אם העלבתי סליחה אם לא אמרתי את הדבר הנכון סליחה אם לא הקשבתי סליחה אם לא שמעתי טעיתי – זה קורה גם לטובים ביותר סליחה אם עצבנתי סליחה אם הצקתי סליחה אם משהו לא היה במקום סליחה אם לא הייתי סליחה אם נעלמתי לא תמיד יכולה להיות בכל מקום מקווה שסולחים זה לא היה בכוונה אוהבת את כולכם מאוד להתראות בשנה החדשה.

funky n

New member
ברור

לאמא..למרות שאני לא בטוחה שסליחה תפצה על זה. אני בטוחה שטעיתי או התעצבנתי על מישהו בלי צדק מידי פעם,וכמובן שלא את כל המקרים אני זוכרת
(זה הגיל
) אז אני אבקש מכולם סליחה אם פגעתי,באמת מהלב...

סליחה../images/Emo164.gif

סליחה בשפות העולם: מצאתי את זה באתר אחד והחלטתי להעתיק לפה. *אנגלית- Sorry *ספרדית- perd'on *ערבית-איסף *גרמנית- Entshuldigen *צרפתית- pardon *יפנית-sumimasen *איטלקית-spiacente *אמהרית- Aznallehu *הולנדית-droevig עיברית-ס-ל-י-ח-ה-מילה קטנה משמעות עצומה.

LiorShap

New member
סליחה

מכל הלב. לכל מי שפגעתי בו לא ידוע לי על מישהו ספציפי כאן שפגעתי בו אבל אם יש כזה,בבקשה שלא ירגיש לא נוח להגיד לי שתהיה לכולם שנה טובה,וצום קל לכל הצמים! ושיהיה קל גם למי שלא צם בעצם :)

morib17

New member
../images/Emo140.gifסליחה ..../images/Emo140.gif

אני רוצה באמת לבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו.. אם פגעתי במישהו מהפורום אני מבקשת סליחה באמת שלא התכוונתי,
סליחה ענקית לגלעד שליט על שלא עשינו מספיק כדי להחזיר אותךהביתה! אני רוצה לאחל לכל הפורום היקר הזה שנה טובה! גמר חתימה טובה לכולם! ושנשמע רק בשורות טובות ומשמחות!

BlairStein

New member
אני רציתי ללכת, ולא יכולתי בסוף...

ממש התבאסתי מזה... כ"כ רציתי ללכת, גם שכנעתי את אבא לבוא איתי, וכמעט הצלחתי לשכנע את סבתא שלי גם לבוא....(אין על סבתא שלי! היא תעשה הכל כדי שני אהיה מרוצה!) אבל בסוף היא לא הרגישה כ"כ טוב, ואני ואבא נשארנו איתה בבית...כי היא ממש הלחיצה אותנו... אבל בסוף היא בסדר... לא נורא, אני מספיק פעילה כדי שאני לא ארגיש ממש רע עם זה....

BlairStein

New member
גמלך!

וזה באמת מעצבן... אני שונאת כשאנשים מבריזים לי ברגע האחרון לדברים שממש חשובים לי...

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif

סליחה מכל חברי הפורום. מצטערת אם פגעתי. אני בטוחה של התכוונתי. סליחה.

MoRoSH11

New member
את בטוחה שלא התכוונת?!

את לא סגורה על זה? אל תקחי אותי קשה בבקשה, זה פשוט הצחיעק אותי איך שניסחת

nOway1

New member
... סליחה !

Never be sorry for things you believe in ..... don´t be sorry for your feelings... cuz these feelings are the best we got inside us... pure and clear feelings We should smile at one another, with faces full of light sry I dont have Hebrew !!!!

למעלה