שרשור להדגמה

ניסיון 2 אורן יהי-שלום

דור הפעם שמתי אפשרות לענות טקסט אבל מה יהיה על האימיילים לא יגיעו תוך כדי נכון ? אחרי הדיון זה בסדר אני אהיה במשרד בתל-אביב בזמן האירוע ומשם אגיב יכול להיות שהנייד שלי לא יהיה זמין כי ישתמשו בו בדיוק אז אולי כדאי שנדבר במקביל באמצעי אחר אם אתה רוצה אולי ICQ או מסנג'ר אני אבדוק במשרד מה יש שם

ניסיון 3 לקראת הדיון מחר

עכשיו אני מברר אפשרויות עריכה דור לוי סימנים דור . .. קבל
אני לא רואה את זה אבל מבין שזה יועלה הדשה לדוגמא: הדשה למשל האם ניתן להדגיש אחרי הכתיבה ? דור להלן הדבקה סתמית מקובץ תמלילים : עד סוף חודש יולי עלינו להחליט באיזה ארועים משתתפים, מי משתתף ובמה משתתפים. בנוגע לארועים בהם עלינו לשקול להשתתף, יואל יחזור אלינו עם פרטים מדויקים על תוכן. כמו כן, עלינו לאשר את תקציב ההוצאות. אוגוסט: לגייס מארח/יו"ר אמריקאי לארוחת הבוקר, הכנת חומרים להסברה , רשימת מוזמנים לארוחת הבוקר, הירשמות ותפקידים ב-GA ( דוכן, סדנאות, ארוחת בוקר, וכו) , עבודה על המצגת ( פרוט על המצגות בהמשך) , סוף אוגוסט לשלוח הזמנות לארוחת הבוקר. ספטמבר: לשלוח את טפסי ההרשמה, לשלם לאולם, לעשות ביקור שטח בקליבלנד ( יואל) , לסיים את יתר הכנת החומרים: הדפסות. להדפיס חולצות יפות של ח"י --אולי דב יוכל לעזור עם זה. להזמין מקומות בטיסות הפנים. אוקטובר: לשלוח תזכורת על ההזמנה לארוחת הבוקר לכל המוזמנים. נובמבר: ב- 11 בנובמבר אנו צריכים שאחד מאיתנו יגיע מוקדם ויוודא שכל הנתונים בשטח תקינים. יופי זה הודבק! מה מקסימום הנפח שניתן להכניס להודעה ?

תשובה לתגובה

כל עוד המגדלים יהיו אדוקים בקשריהם אל האדמה וגם ינשקו קברים של צדיקים לא אכפת לי שיגדלו חסה בשטחים איזה שטחים ? השתגעת ?

דור לוי

New member
תגובה לדוגמא ../images/Emo63.gif

דוגמא לקבלת תגובה אם סימנת את האפשרות לקבל הודעה על תגובות חדשות. בהזדמנות זו, עוד כמה דוגמאות: 1. אפשר להדגיש קטעים מהתגובה. 2. אפשר להציג סמיילים וסימנים
וכד' 3. אפשר לקשר מילים בהודעה לדפים אחרים למשל לבנק ההצעות של הקהילה. 4. אפשר לצרף קישורים בסוף ההודעה. בכל מקרה אני ממליץ: 1. לכתוב את ההודעה בכתבן (notepad) ולהעתיק לחלון שליחת ההודעה, כדי שיהיה גיבוי וימנע אובדן הטקסט במצב של תקלות. 2. להשתמש באפשרות של תצוגה מתאימה - הגופן שם ברור יותר ומאפשר לאתר טעויות הקלדה. שיהיה בהצלחה לכולנו...

למעלה