אמא שלי חוגגת 50 ואני מתכוונת להכין לה גם- קלטת מכל האנשים הקרובים אליה חברים ומשפחה ושיברכו אותה אח"כ אפשר לקחת ולערוך את זה אצל מישהו וזו מזכרת יפה ומרגשת ואפשר להקרין את זה בערב של היום הולדת
פורום הריון ולידה – תמיכה מכריז על פתיחת התחרות מותק, אתה אבא! אתן מוזמנות לשרשר את סיפוריכן האישיים בנושא איך סיפרתי לבעלי על ההריון? חמשת הגולשות שיעלו את הסיפורים המוצלחים ביותר שייבחרו ע"י הנהלת הפורומים יזכו בתווי קנייה לבוטיק בגדי הריון Ima. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=127125666
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gifלשלוח או לא לשלוח ליצן|../images/Emo151.gif
המשלוח מוכן לשלוח או לא לשלוח? מצד אחד לשלוח יגיע למי שאמור להגיע לסופ"ש ויהיה להם כיף וטעים.... מצד שני יש עוד הרבה זמן עד פורים אז אולי כדי לחכות עוד כמה ימים? מה אתן אומרות הייתן רצות כבר לקבל את המשלוח?
../images/Emo210.gif../images/Emo21.gif../images/Emo71.gif מחפשת מסעדה בצפון ../images/Emo210.gif ../images/Emo71.gif|
סופ"ש הבא אנחנו יוצאים לנופש משפחתי לכבוד יום ההולדת של אבא שלי. אנחנו מחפשים מסעדה נחמדה לארוחת ערב בראש פינה והסביבה. לא משהו יקר מידי (לדוגמא - דוריס קצבים לא בא בחשבון מבחינת מחיר) ושיהיה נחמד. רצוי מסעדה ולא בית קפה יש המלצות???