שרשור חוסרים.....

falling angle

New member
../images/Emo32.gif שרשור חוסרים.....

מענין אותי לדעת בימים אלו.... מה הכי חסר לכם בחיים?? תחשבו טוב לפניי שאתם עונים! אהבה? כסף? בריאוות? מישהו שנסע לפתע? או משהו אחר???? תנו לי בכנות....

AeroSlash

New member
בימים האלה..

ובשנה הזאת בכלל אני חיה את החיים על פול ווליום, התקופה הכי הכי הכי הכי הכי טובה שהייתה לי בחיים עד עכשיו אז אני לא בטוחה שחסר משהו ואם כן חסר משהו אז זה כל כך קטן שאני אפילו לא שמה לב, אם אני אשיב לב למשהו מיוחד אז נראה..

Xboy123

New member
אוו יש לי הרבה מה להגיד פה(זה יישמע

דרמטי ופילוסופי... אבל שיהיה) כסף לא חסר ברוך השם. בריאות גם לא. חסר אהבה... דיי המון אהבה. וחסר גם כנות.. אנשים לא כנים איתי בזמן האחרון. אני לא יודע מה אנשים רוצים ממני בחיים כי כל פעם הם משנים גירסאות! זה גורם לי לבלבול, כאבי ראש וסתם עצב ובמקרה הגרוע גם דיכאון. והרצון שלי הוא שאנשים יהיו כנים איתי אחת ולתמיד וגם אם האמת קשה ופוגעת , רק אותה צריך להגיד. חסר לי גם יחס הוגן .. וטיפה תשומת לב... וזהו.. רוב הדברים שחסרים לי קשורים לאנשים שאיתם אני בקשר או איתם הייתי. מה עוד חסר לי? אממ... שאכיר את עצמי טוב יותר ואדע מה אני רוצה מעצמי. למשל הבלבול בקשר לנטייה המינית שלי.. (לא מפרט יותר.. זה כבר סולד מעיקר השרשור פה..). זהו... אהה.. וחסר לי עצמאות! אני כבול פה בבית כמו אסיר בכלא. אני רוצה להרגיש שאני בן 16.. ולא לבקש מאמא שלי רשות לצאת לת"א.. והיא תצטרך לחשוב אם לתת לי ללכת לבד לקנות אפילו דיסק מסכןן... זהו... מקווה שמישהו למד ממני קצת משהו

AeroDar

New member
אממ...

בואו נראהה.... אהבה חסר לי מאודד... וגם אח שלי... ראיתי אותו כל יום ועכשיו אני כבר לא רואה אותו כי הוא בדרום אמריקה והוא חוזר רק עוד שנה
מישהו רוצה לאהוב אותי??

Xboy123

New member
אני מוכן לתת.. יש לי ../images/Emo23.gif בשפע..../images/Emo8.gif

מה שחסר לי

בו ניראה....
חסרה לי.... אבל יש לי מישהיא שהיא יותר מידידה אז אולי זה לא חסר.... חסרה לי להקה, כי אני מאוד רוצה לנגן עם כמה חבר'ה. ואין כאן מישהוא שהוא בכיוון שלי. חסרה לי [אולי זה ישמע מוזר]
אבל זאת ההרגשה הזאת שנימצאים בחו"ל ובימיוחד באירופה. הרגה/חוויה שאני לא יחווה במשך 3 וחצי השנים הקרובות בגלל "מחויבות אזרחית"

Aeroguns

New member
חסר לי..

חסר לי אח שבקושי אני רואה אותו פעם בשנה ככה כי הוא גר בחו"ל.. חסרים לי סבא וסבתא..סבתא נפטרה לפני שנה בפסח ז"ל חסרה לי אמא שלי שחולה כבר יותר משנתיים במחלה קשה ובקושי מזהה אותי..

SaintJohn

New member
Not much

I got my health, I don't have any financial worries, so I don't think I can afford myself to complain, but then again... For my mental state of health, I want to be finished with my physics test, coming this tuesday Bir-Sweir (Sinay) is waiting for me I have to meet the people whose music is responsible for me being much happier than I was several years back I also (who doesn't?) need a loving girl in my life. But, I know that the things written above will evetually arrive, if it's this Tuesday or in a couple of years, so I'm not worried, and in the meanwhile I'm listening to Bobo yet once again

hangman Jury

New member
חסר לי..

לפני שנה ומשהו עברתי עיר... וזה ממש לא קל במיוחד שאתה עובד מערד לנתניה... החברים שלי שם וגם אני מתגעגע לעיר לפני חודש וקצת אבא שלי נפטר
וזה הדבר שהכי חסר לי ויש עוד מישהי שאני אוהב והיא חסרה לי עכשיו (מישהי מהכתה חחח)

falling angle

New member
וואוו.... תודה על התגובות....

הייתם כנים וזה טוב. ולי ? לי רק חסרה אהבה.

Xboy123

New member
כולנו כנים! ../images/Emo13.gif

אתה עוד תמצא אהבה! כל אחד יגיע זמנו.... לא כן?

AeroDar

New member
ולי חסר גם...

גיטרה חשמלית, תופים, גיטרה בס, קונטרה בס, קרן, פסנתר כנף, עוגב, סקסופון ו... אני לא יתנגד לפרארי או יגואר...ואיזשהו בית במיאמי ובריכה ומשרתים ונהג... לא סתםם באמת חסר לי מה שכתבתי למעלה בהודעה הקודמת... תאמת גם זה חסר אבל נוותר על זה בשלב זה...

Xboy123

New member
זה הכל?!?!

לי חסר גיטרה חשמלית\ באס, קלאסית, אקוסטית, פסנתר, חתולים, כלבים , חבר חתיך שיאהב אותי, עצמאות, להיות חתיך ומושך, להיות סטרייט, לקחת דברים בקלות, אופטימיות, לממש כל דבר שארצה ובעיקר אושר.... נשמע דפוק אבל זה מה שאני רוצה.... זה מעט מדי לא?

Aerogirl

New member
GIBSON LES PAUL

a big house, a Cat, a car, tickets to see Aerosmith, Cheese Cake, Piano, learning how to play the piano, A scholarship to Harvard, kids with Joe perry (maybe, if i get lucky

AeroDar

New member
תאמת...

גם לי לא יזיק איזה כלבלב מתוק בבית (איזה פיטבול או בוקסר או בלודוג או רוטויילר)... אבל כבר השלמתי עם העובדה שלא יהיה לי...

בינג

New member
אני יכול לממש את אחד מהחלולמות שלך

Cheese Cake יש לי בבית!
נראה לי שחרגנו קצת מהטופיק עצמו...

למעלה