שרשור חברתי

פניה לאיש היער: די להטריד

הפרצופים שלך ממש לא מוצאים חן בעיני והניסיונות שלך לשחק אותה ראש קטן כבר החלו להגעיל ולדחות. כל דבר שנאמר כאן אתה משחק אותה חדש ושואל מה זה. מה זה לנעוץ ומי זה דן ומה זה מועדפים. די!!! הבנו!!! הבנו שהיית כאן פעם בניק אחר (אולי רולי שנעלם לאחרונה) או שאתה הטרול ואתה רוצה להיראות תמים. נמאס ממך כבר. מענין רק שאת הימצאותו של הטרול ידעת מיד כשנכנסת. תפסיק כבר וזהו.

שוב תודה למנהלים!

ב"ה למזלו הרע של הטרול, כנראה שהמנהלים היו בשטח בזמן אמת! לא קל המצב כאן!

טעית בקשר לשלומי ירושלמי

ובקשר לעוד כמה,גם הפעם אתה טועה,אינך כה גדול כמו שאתה מתנפח,ובקשר לגיטי פשוט שיקרת,לא הצבעת עליה למרות שחנוך ביקש,אתה סומך על זכרונם הקצר של הגולשים

כמה דברים

אני מבין את החשדנות שלך ולכן אני לא כועס עליך, אני אכן חדש ואתה יכול לבדוק את זה בכרטיס האישי שלי ומה שאתה רוצה, דבר שני על המצאות טרול ידעתי כי כבר עקבתי אחר הפורום כמה שבועות לפני שהתחלתי לכתוב בפורום כי לא היתה לי כתובת דואל, ואם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

טרול!

פירושו לפי הבנתי: אדם משועמם שמחפש להפריע לסדר הרגיל של הפורום, כשמכניס הודעות שלא קשורים או אפילו מפריעים לפורום, בצורה כזו הוא מושך תשומת לב מהמשתתפים, שאותם הוא מרגיז בהתנהגותו.

יש לי אמונה...

שהבנת! רק בקשה קטנה: לאחר שאת שולחת הודעה לפורום, מייד תעברי לסימניה אחרת שיש לך בסלולרי כדי שלא ישתכפלו ההודעות. יש לך הרגשה שהבנת גם את זה?!

1שאלתיאל

New member
אחד

שרוצה לטרטר את חברי הפורום עם שאלות התשובות שאינם לרוחם ובקיצור לעשות שמח על חשבון אנשים שנפגעים דרך אגב יש להיזהר לשאול שאלות כאלה אותי התקיפו כששאלתי זאת שאני הטרול

ועוד דבר

החשדנות והדחיה שבה אתם מקבלים כל גולש חדש הם הפרס וההצלחה הכי גדולה של כל אותם טרולים, אני לא אומר שלא צריך לחשוד אבל גם לכבד, "כבדהו וחשדהו" אבל גם לכבד, יש כלל שאומר שכל אדם הוא זכאי עד שלא הוכחה אשמתו אתם הופכים את זה ואומרים כל אדם הוא חייב עד שלא הוכחה חפותו, אז אני מקווה שבמהרה הוכיח לכם את חפותי.

אתה צודק...

גם אני קיבלתי כזה יחס בהתחלה אבל ככל שחלף הזמן הבנתי אותם יותר ויותר כי יש פה כ"כ הרבה טרולים ואין מה לעשות אל תתיחס לחשדות ותמשיך לשדר עסקים כרגיל ואז ירדו גם ממך

למעלה