שרשור חברתי

טמפרי

New member
שלוימי

למישהו ידוע לאן הוא נעלם.האם הוא באמצע לאכול חילבה או סחוג?מקוה שלא הבנתם במי מדובר?

שבוע טוב ובין הזמנים שמח.

לכל עם ישראל ובמיוחד לישיבעבוחרים שיוצאים השבוע לביתם בעקבות תחילת בין הזמנים שלוחה לכם ברכת חודש מכויף.

חנוך617

New member
כל ההתחלות קשות

נודע לי שמחר אריאלה אמורה לצבוע אותי באדום. יש לי שאלה. מתי זה מתחיל כבר? מחר בבוקר בעלות השחר או רק בנץ החמה? לפי איזה אופק? צפת או ב"ב?

מני 23

New member
טמפרי המלצה..

תבקש מתפוז לפתוח פורום "ישיבת מיר" (בהנהלת ר` אהרון) באמת ישיבה גדולה וחשובה מגיע להם. אבל עד אז בבקשה אל תערב אותנו בענינים הפנימים של הישיבה שמענינים רק מספר מועט של גולשים. בתודה ובתקווה להבנה..

מתנדב

New member
קודם כל למה אתה לא משרשר

את ההודעות שלך להודעת אוף טופיק? דבר שני זה לא יתבצע לפני השעה 9 בבוקר, היה רגוע, אנחנו נראה אותך הרבה באדום...

אז עוד יומיים...

אבל כשאני מאחל שבוע טוב אני צריך לקחת בחשבון את בין הזמנים שיתחיל במהלך השבוע.

מתנדב

New member
שבוע טוב, ותהנו בבין הזמנים....

ואל תשכחו שבחול המועד פסח לטייל רק במקומות של שומרי שבת, אמנם חול המועד השנה זה ממש קצר, ואין הרבה זמן לטייל בחול המועד, אבל גם לאלו שרוצים ללכת לצאת רק למקומות של שומרי שבת....

G O L D men

New member
הבחורים אמנם

יוצאים לבין הזמנים וחלקם גם יכייפו אבל עקרות הבית נכנסים לישורת האחרונה של עבודות פסח..... הם עכשיו בשיא העבדות ורק בפסח הם ייצאו לחירות.... ומכאן הבקשה שלוחה לישיבע-בוחרים להשתדל בין גיחה לחוף הים או בין טיפוס מפרך בהרי יהודה לשים יד בעבודות הפסח למען לא יכרעו האמהות תחת הנטל...

שיSY

New member
שבוע טוב ומבורך...

לכל חברי הפורום! ושיהיה באמת חודש טוב, לכל עם ישראל.

למעלה