שרשור חברתי

kiss 18

New member
את אוכלת פאמסרטה עם צ'ולנט??

מה דעתך גם על קוביות שוקולד?? או שיש חנות בשם פאסטרמה, ששם את אוכל צ'ולנט?? רבותי, זה סופי, הכל יכול לקרות!!

Corall

New member
קודם כל,

אל תערבבי אותי.. אני לא אוכלת לא צ`ולנט. (קנוי לפחות) ובטח לא קוביות שוקולד.. זאת אכן חנות. את מוזמנת בלילות שישי לשם. התענוג יעלה לך, נדמה לי 20 ש``ח. מנת צ`ונט, באגט חם, ופחית קולה. זיל הזול. אז קבענו? /tapuzforum/images/emo3.gif

היי, חברים!

הפעם אתם הולכים לשנוא אותי באמת! כי... אני שוב יוצאת לחופש!
מחר על הבוקר אני נוסעת עם אחותי לאילת. 4 ימים! בלעדיכם!!! פחחח. טוב, האמת, שזה קרה ממש במקרה (כלומר, אין מקרה, אלא ה' סובב ככה שזה ייצא כאילו זה מקרה) והבוס אישר לי לצאת שוב לחופש (ואיך אמרו לי כולם? גם אם אבקש חופשה לחודשיים - הוא ייתן לי. ככה זה כשמתמכרים לעובדת שאין לה תחליף
) אנחנו לוקחות מחשב נייד, השאלה אם נמצא מקום להתחבר לאינטרנט. במידה וכן - אני שוב אענה למסרים ואתפרע פה קצת, או הרבה. אבל אני מקווה שלא יבקשו מאיתנו 50 ש"ח על דקותיים גלישה (כמו ברוב המלונות... אולי תעודת העיתונאית שלי תעזור?) אז שיהיה לכם כאן בטוב ובנעמים. ואני אשוב עם תמונות וחוויות שיעלו לכם את הרוק בגרון. לילה טוב ושבוע נהדר,
~אני, שאתם עוד לא מוכנים להודות, אבל אתם כבר ממש מתגעגעים~

Corall

New member
עבוד כדי לנוח, ונוח כדי לעבוד..

נסיעה טובה. /tapuzforum/images/emo73.gif תהני. /tapuzforum/images/emo13.gif

טיפ קטן

אם יש לך כ.רשת אלחוטי בנייד שיודע להתחבר לאינטרנט באוויר, אז ככה, ישנם חנויות/בתי קפה בקניונים שמאפשרים גלישה באמצעות הרשת שלהם חינם, כמו כן כל חנויות ילו בתחנות דלק של פז בכל הארץ מאפשרות את זה ח י נ ם. נסיעה טובה

אבל, אבל, אבל

יש לי אינטרנט בפלאפון וזה עולה הון. אני לא מתכוונת לבזבז את המשכורות שלי על גלישה. אני יודעת שיש חבר'ה כאן שגולשים מהנייד אבל אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה (לבושתי הרבה). אם יש פתרונות יעילים הקשורים בחברת סלקום, אני אשמח. לגבי חנויות ילוואו:לא רלוונטי. ברור שיש דרכים למצוא בתי קפה ושות' כדי לגלוש, אבל אני לא מתכוונת להפוך עולמות, שהרי ככה יחשדו בי כמכורה לאינטרנט, ואז בכלל אני לא אתחתן בחיים
.

תמיד אמרתי שהחיים שלך יפים

אני אישית גולש מסלולארי,וזה פשוט וקל!מאוד!הרבה יותר ממחשב,רק שבמחשב יש יותר אופציות ונוחות יותר גדולה,אבל הקלילות יתרה בסלולארי!תהני,תעשי חיים משוגעים,ותחזרי עם מצב רוח..אגב את עיתונאית??יעני חרדית?ביתד או המודיע?או עלון שכונתי??;-)

kiss 18

New member
קלילות?? בשביל להגיע לאות ו' צריך להקיש 3

פעמים, זה שיגעון לא? איך אתה לא מאבד עשתונות אם אתה כותבת הודעה ארוכה??

אוח!!! קחי אותי איתך!!! פליז ../images/Emo178.gif

הדבר היחיד שהייתי רוצה לראות באילת זה המצפה התת ימי.

kiss 18

New member
המצפה, והאונשריום.. ואת הדולפנים שם..../images/Emo99.gif

אחח באמת חבל שאין לי תמונות שמחשב יש לי חומר רב על זה... אולי אצליח לצלם את התמונות ולהעלות...

אכן, אחת מהאטרקיות השוות באמת

זה המצפה התת ימי. כיון שכבר הייתי בו לפני מספר שנים - לא הלכתי שוב ולכן אין לי תמונות (בפעם הקודמת היתה לי מצלמה רגילה ולא דיגיטלית). הפעם, חוץ מללכת ל"עיר המלכים" (בזבוז זמן) לא עשיתי כלום. מה שנקרא "בטן-גב על המיטה". זה היה נראה בערך ככה: אוכל (בוקר)-העברת זמן בשיחות סרק, פתירת תשבצים והמתנה לארוחה הבאה-אוכל (צהריים)-שינה-אוכל (ערב)- נסיון להנות מההופעות אבל היה משעמם, עליה לחדר לזפזופ בטמבלוויזיה-שינה. אני חושבת שבחיים לא נחתי כמון הפעם
אריאלה, אספי את עצמך וחברה טובה וצאו לעיר החטאים. מוטב מאוחר מאף פעם!

kiss 18

New member
../images/Emo42.gifבואנ'ה את גם עובדת מידי פעם???

סופ"ש באילת , סופ"ש בצפון בצימר אלוקים יודע עם מי... ואנחנו פה עובדים ולומדים... חח סתאםם לכי תכייפי, ותעשי חיים... וכמובן תחזרי עם תמונות!! האמת שעם אילת אני יכולה להתחרות איתך, ולנצח אותך ללא ספק!!!! הבעיה שאין לי תמונות במחשב, אלא רק באלבומים... (ברצינות אני מדברת..) תהני לך!

kiss 18

New member
קשה קשה...

האת שרציתי לכתוב שזה היה שרשור OFF, אבל בסוף ראיתי שזה השירשור למטה..

למעלה