שרשור חברתי

../images/Emo32.gif שרשור חברתי ../images/Emo41.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע:
הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע:
האיש שעשה לכם את השבוע:
שיר השבוע:
מאכל השבוע:
סרט/ספר/סדרת השבוע:
התחדשות השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
תמונת השבוע:
המלצת השבוע:

yr4u

New member
התשובות שלי

לק"י ערב טוב לכולם, אביאל - כל הכבוד על היוזמה אז הנה התשובות שלי: הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: הצלחתי לסייע למשפ חרדית לקבל את הבן
(זה היה מתיש אבל שווה את התוצאה) הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: קרוב משפחה שנפטר
האיש שעשה לכם את השבוע: אמא שלי
שיר השבוע: יש לי סיכוי / אביתר בנאי
מאכל השבוע: חומוס
סרט/ספר/סדרת השבוע: אורי וישעי/ הרב קורח
התחדשות השבוע: חתונה של אחד ממתפללי ביהכנ"ס
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: סוד כמוס
תמונת השבוע: איור של ליאו אטלמן - המוסף לשבת, ידיעות אחרונות (עמ' 5)
המלצת השבוע: יומולדת של אחד מחברי הפורום היקרים
ב"ה שנשמע ונתבשר בשורות טובות

הנה עוד דבר מוזר

עם כל ההערכה. אני בחיים לא ישים כזאת תמונה ובחיים לא יאמר למישהו שהוא חצוף. ואגב, זה תרבות דיון! אם כבר מישהו העלה את זה.

עוד לא הלכת מהפורום?

על פארודיה שמעת? אתה משקר, ואז מתרעם למה קוראים לך חצוף? חשבתי שמלכתחילה לא צריכים להוציא דיבת האדם. האם שמת לב שתפוז מחקו את ההודעה שלך?

הנה התשובות

הדבר הכי טוב היה השהייה בחניון הקרוואנים ההומו/לסבי בחיק הטבע - חיות בר וציפורים יפות וקולות הצרצרים בלילה הדבר הכי רע- נסעתי לחניון קרוואנים והמארח שלי היה קר ומנוכר האיש שעשה לי את השבוע- הבן זוג שלי, אמין ואוהב ואיכפתי כזה... שיר השבוע-Sherry Baby בביצוע חי במחזמר שראינו על במה משכוללת, עם חברים. המחזמר מתעד את הלהקה הזאת: ארבע העונות מאכל השבוע היה בפרוש העוף בפטריות וביין עם כמון ומיונז, שבשלנו עבור האורחת שבסוף לא הגיעה ספר השבוע הוא RAMA REVEALED על מושבת בני אדם בתוך חללית ענקית התחדשות השבוע - וויאגרה בשבוע הבא - הנסיעה ארצה!! תמונת השבוע: המפגן האווירי המרהיב שהיה כאן של חילות האוויר- אמריקאי וקנדי vהמחלצת השבוע- צפו בחלק ב' של אמא מחליפה עם ההומואים הדתיים והקיבוצניקים (אתר של מאקו)

גם אני, גם אני!!

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע:
ביתמלון. :)
הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: למה לחשוב רע? לא חבל?...
האיש שעשה לכם את השבוע: רון. פתר לי כ"כ הרבה התלבטויות בנוגע לנושא מסוים. :)
שיר השבוע: Play my music - Camp rock
מאכל השבוע: בא לי שווארמה.
סרט/ספר/סדרת השבוע: סמולוויל, שסיימתי סופסוף את עונה 2.. אבל בגלל להט היום: defying gravity!!!
התחדשות השבוע: סופסוף תוצאות בשלב א' של הניסוי שלי.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: תוצאות טובות בשלב ב' של הניסוי שלי.
תמונת השבוע: תמונת הרקע שלי ע"ג שולחן העבודה.
המלצת השבוע: הסדרות Heroes ו-Gossip Girl שמתחילות בעונה חדשה בקרוב מאד!!! :)

sahar85

New member
עונה!

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: בן זוג שלי פגש את 2 אחיות שלי... הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: אמא לא אוהבת את בן זוגי.... (למה אני מצפה?) האיש שעשה לכם את השבוע: בן זוג שלי... שיר השבוע: ממממ, כל מיני. מאכל השבוע: הכל. סרט/ספר/סדרת השבוע: משאלה אחת ימינה- אשכול נבו. מומלץ בחום! התחדשות השבוע: חזרה לבניין המקורי של המכללה.... איזה כיף! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לימודים, לימודים, לימודים... תמונת השבוע: המלצת השבוע: SMILE

Polysyllable

New member
../images/Emo26.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: קבלת תואר. הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: כמעט ולא נתנו לי לעלות על המטוס ב-connection. האיש שעשה לכם את השבוע: <שמור במערכת> שיר השבוע: תחרות כלבים מאכל השבוע: פיתה עיראקית עם גבינת כבשים (לא אכלתי גבינה נורמאלית משבועות
). סרט/ספר/סדרת השבוע: Second Foundation של אסימוב (קראתי במהלך הטיסות. הייתי בטוח שניחשתי נכון את הסוף בשני שליש הספר, ובסוף טעיתי
) התחדשות השבוע: נעליים חדשות. (בקודמות היה חור ונרטבו לי הרגליים כליל) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להפגש עם חברים תמונת השבוע: סתם מחיפוש באינטרנט: http://sxmprivateeye.com/files/images/gay_marriage_cartoon.gif המלצת השבוע:

כן, הוא מצויין.

אבל כל עוד אין טיסות בין כוכביות ואין רובוטים בעלי בינה, הסיפורים שלו הם בדיוניים. אני נהנה לאחרונה מארתור סי קלארק והסידרה שלו על ראמה, החללית הענקית שבתוכה מתקיימים חיים.

ואני:

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: ציון במועד ב' מוצלח הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: תודה לאל, אין ממש האיש שעשה לכם את השבוע: ידיד משעשע ששוחחתי איתו אתמול שעה על שטויותל שיר השבוע: אהההה... מאכל השבוע: ופל עם ממרח וניל ושוקולד חם סרט/ספר/סדרת השבוע: "דת ללא אשליה" של גיל זיוון התחדשות השבוע: מעבר שלי לדירה החדשה הושלם משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לימוד קבוע של יום חמישי תמונת השבוע: מצורפת המלצת השבוע: מונטי פייטון בסינמטק!!!!

konito

New member
גמני

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: ראיתי פעמיים את מדונה בפארק הירקון! הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: אין האיש שעשה לכם את השבוע: אמנון רובינשטיין במאמר שפרסם. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=chF0yYVdjFc מאכל השבוע: דג אמנון עם עשבי טיבול וסלט ירקות קצוץ עם בזיליקום, נענע ופטרוזיליה סרט/ספר/סדרת השבוע: תערוכה שראיתי במוזיאון עין חרוד התחדשות השבוע: פגשתי שוב אנשים שאני אוהב משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לאסוף בן משפחה משדה התעופה תמונת השבוע: http://www.boston.com/bigpicture/2009/09/wildfires_in_southern_californ.html?s_campaign=8315 המלצת השבוע (איך אפשר שלא אם כי במציאות הרבה יותר מרשים): http://www.youtube.com/watch?v=ly9XBK6ni4s&feature=PlayList&p=5739589EA833F3C1&index=3

leopold5

New member
הנה שלי

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: היו לי כמה מחשבות פילוסופיות מעניינות הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: אני מרגיש קצת תקוע עם התזה האיש שעשה לכם את השבוע: דייויד ווילמן, פילוסוף אמריקאי שאת כתביו אני קורא עכשיו שיר השבוע: אתי אנקרי, ההוא של יהודה הלוי מאכל השבוע: מרק קובה! סרט/ספר/סדרת השבוע: "אמא מחליפה" התחדשות השבוע: החלטתי לדחות כמה משימות חשובות, וחזרתי לנשום משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להגיע לניו יורק!

leopold5

New member
לסיום התואר השני בפילוסופיה

התזה שלי עוסקת בשאלת הכוונה, בעיקר בהקשר המוסרי. למשל: כשאנחנו שופטים אנשים אחרים, באיזה מידה אנחנו צריכים להביא בחשבון את הכוונה שלהם, כשאנחנו באים לשפוט אותם? ביהדות, למשל, זה משנה מאוד. אדם שעושה חטא "לתיאבון" שונה מאדם שעושה חטא "להכעיס", אף שזה אותו חטא עצמו. שלא לדבר על שגגה. השאלה היא, איך אפשר להצדיק הבדלים שכאלה, שהרי כוונה היא רק משהו שקורה לנו בתוך הראש..... אין לו השפעה אמיתית על העולם. ועם זה אני תקוע בתזה שלי...

ועכשיו הגיע תורי...

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: חליפת מסרים מלאי שמחה ותקווה עם erez 28 הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: אין רע - הכל טוב ב"ה. האיש שעשה לכם את השבוע: שיר השבוע: אדון הסליחות בסגנונות שונים ומבצעים שונים... מאכל השבוע: דגים (פילה אמנון - טעים במיוחד) סרט/ספר/סדרת השבוע:ספר - "שתיקת החרדים" של שייע בריזל. התחדשות השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מצפה לגאולה... תמונת השבוע: מוקדשת לאופ-אופטימי (הרב רון בחליפה) המלצת השבוע: להכיר את הטוב שבכל אחד ואחד וללמד זכות לקראת הימים הנוראים...

למעלה