שרשור ווארז

RIP CURL1

New member
יש לי שאלה חשובה

יש לי בוט,כאשר ילדים מורידים ממני קליפים ושירים,איך אני עושה שרק אחד יוכל להוריד ולא שתיים ברצף? כאילו שמישהו מוריד אז שלא יהיה שניים שמורידים ביחד ועוד שאלה נכון שיש המתנות אז יש ילדים שיכולים להיות בהמתנה עם 4 קבצים אז איך אני עושה שיוכלו להיות בהמתנה עד שתי קבצים תודה לכל מי שיענה לי ,זה חשוב

mmilner

New member
איך רואים פיל סרבר?

איך רואים פיל סרבר? ואיך מתחברים אליו?

Papanikolao

New member
קובץ BIN

שלום, רוב הקבצים שאני מוריד דרך ה mirc יורדים עם סיומת bin מה אני אמור לעשות עם הקובץ הזה? איך אני פותח אותו?ממיר אותו? בתודה מראש

havlaz

New member
עם איזה סקריפט אתה משתמש?

תשנה את הדברים האלה בהגדרות...

Sandro

New member
שאלה טובה..

אבל תסביר לי מה הקשר בכלל למירק?! יופי שאתה מוריד אותם מהמירק, אבל זה לא מעניין לאף אחד את הביצה, כאן שואלים שאלות שקשורות הקשר ישיר או סביביתי לתוכנה מירק ולדברים שסביבה. סליחה על צורת ההתבטאות, אבל אם איציק לא מוחק הודעות כאלו, אז אני חייב להתיחס ככה.. מצטער אם פגעתי..

Papanikolao

New member
סליחה, אבל....

לא מעניין לך את הביצה, אל תתיחס!!!! אתה חושב שזה לא מכבודך לקרוא שאלות כאלה, אל תקרא!!! נראה לך שזו שאלה שלא קשורה למירק, תגיד את זה יפה ותפנה אותי למקום בו מישהו כן יוכל לעזור לי. אני לא מבין מאיפה יש לך את החוצפה לענות ככה לשאלות. כנראה שיש כאלה שנולדו עם זה (עם הידע על המירק, אני מתכוון), ולפשוטי העם אין ואסור שתהיה נגיעה לעניין. לידיעתך, אני משתמש במירק לא רק להורדות. אבל מאחר ואני משתמש בו גם(!) להורדות, ונתקלתי בבעיה שחוזרת על עצמה, חשבתי לתומי, לשאול אולי יש למישהו פתרון. כנראה שלך אין, אבל אין ספק שבעיות יש לך למכביר. סליחה אם פגעתי....

ReactoRx

New member
אני יעזור לך

לך חפש פורום ווארז איפשהו וצא לנו מהווריד עם הווארז-הלא-קשור-למירק הזה

Sandro

New member
אני מצטער..

וואז ושאלות כאלה כבר יצאו לנו מהווריד..

RIP CURL1

New member
אני משתמש עם זה polaris(v2.05c

אבל אני לא יודע איפה לוחצים בהגדרות כי אני לא ממש מבין בזה רק לפני שבוע עשיתי את הבוט הזה

למעלה