שרשור בעז!

אוקיי, זה דווקא מעולה שאת רואה ככה את הדברים

אני מקווה שבעז הולך בגישה שלך ולא בשלי
אני עדיין לא מסכימה עם אף מילה שאמרת כאן בערך ולא יכולה לראות איך שאלה כזו וראיון מהסוג הזה שיש בו שורה וחצי בקושי על האלבום ועל הסינגל ביחד יכולים להיות לגיטימיים, זה נראה לי די חולני.. לבעז אין ברירה, אני מניחה שהוא מודע לזה שזה חלק מהמחיר, אבל אני, כקהל, מרשה לעצמי להתקומם על דברים כאלו ולהגיד בקול רם שזה לא בסדר. אני לא חושבת שזה ישנה סדרי עולם אבל אולי זה ישנה את התפיסה לפחות של אדם אחד וזה יספיק לי.. אני בכלל לא טיפוס של "ככה זה" ושונאת את הגישה הזו. זה ככה כי ככה עושים את זה ואם מספיק אנשים יחשבו שה"שבט" לא רלוונטי, ה"שבט" לא יהיה רלוונטי! ובעיניי, זה הדבר הכי הכי לא רלוונטי בעולם! זה מעורר עניין כי ככה הציבור חונך עם הראיונות האלו אבל אם מראש לא היה כ"כ הרבה עניין בכל הקטע הזה אני בטוחה שזה לא באמת היה מטריד אף אחד.

bזוהר

New member
אם מספיק אנשים יחשבו ש..

לא צריך להרוג בעלי חיים,יפסיקו להרוג בעלי חיים?עובדה שלא לאמשנה,זה לא קשור לנושא
העניין הוא... שתחשבי על זה, זה הכי הגיוני (אולי לא נעים, אבל מה לעשות!), שכשיש משפחה מוכרת ומדוברת בתרבות הישראלית, שנחשבת ל"שבט", ומישהו חדש יוצא ממנה החוצה, אז הכי הגיוני שהתקשורת תתעניין וירצו לדבר על הנושא הזה! וזו הסיבה אז למה שישימו דגש על התקליט ולא על הבנאי? ככה זה ישאר, בגלל שככה זה הגיוני, אין מה לעשות, פה זה כן "ככה זה"- כשאתה יוצא ממשפחה מוכרת, יתעניינו בך בגלל זה. מה שלא תעשי וכמה שלא אנשים יעשו לא יוכלו לגרום לעיתונאי לדבר על בעז מבלי להתמקד בסיבה שהוא מראיין אותו , פשוט מאוד כי זו הסיבה שהוא מראיין אותו! אני יכולה להבין שזה מעצבן אותך (למרות שלדעתי זה לא צריך לקומם אותך בכאלו רמות), אבל אני לא חושבת שאפשר לשנות את זה, לדעתי, צריך פשוט לשמוח שנפתחה לו הדלת, ולשמוח שבקרוב בזכות הדלת הזאת אנשים יכירו אותו ויאהבו אותו בזכות עצמו ולא בזכות הבנאי, וזהו! מצד אחד,את יכולה לשנות את התפיסה של אדם אחד אבל זה לא שהרבה אנשים יחשבו ככה אז העניין הזה יגמר פתאום..אין מצב שמראש לא יהיה את הקטע הזה וזה יכול להיות לא רלוונטי מבחינתך,אבל זה מה שמעניין אותם,להם זה מאוד רלוונטי,וזה גם לא עומד להשתנות

נו בסדר..

שוב, אין לי כוונות לשנות סידרי עולם, ציינתי כעובדה שאותי הכתבה הזו קוממה, בדיוק כמו זו שקדמה לה.. מה זה ישנה ומה לא זה כבר עניין אחר. אני בכל נושא אומרת את דעתי ובעניין הזה הבעתי אותה כבר לא מעט.. לי קשה עם זה באופן אישי אבל אני לא חלק מהתשקורת לצערי או למזלי ככה שלשנות משהו בצורה משמעותית אני בטח לא יכולה, וגם אם הייתי חלק לא הייתי יכולה
זה סתם ברמת הבעת הדיעה וכן, אני חושבת שיש אנשים שזה משפיע עליהם באיזשהו כיוון, אפילו ברמה שהשאלה הראשונה שהם ישאלו לא תהיה "איך הוא קשור?" זה מספיק לי.. ויש אנשים ששינו את גישתם לכיוון הזה ברמה כזו או אחרת כשבעיניי זה מעולה

Loosing my life

New member
זאת דעתי,

אל תנסי להציג אתזה כאילו אני רואה את הדברים לא נכון ובוחרת להתעלם(-"זה דווקא מעולה שאת רואה את הדברים ככה") כי אני רואה את זה כמו שזה , אין פה במה להילחם. זה הכי רלוונטי שיש,זה לא מעורר עניין כי ככה הציבור חונך את זה עם הראיונות,זה מעורר עניין כי משפחה אחת שכולם בה אומנים ולוקחים חלק נכבד בתרבות הישראלית זה פשוט דבר מעניין,במיוחד שהיא מתרחבת. זה ככה,וזה בסדר שזה ככה,כל עוד לא שופטים את המוזיקה לפי זה

אוקיי, סבבה ../images/Emo13.gif

נראה לי שבאמת מיצינו כי לקו השווה בעניין לא נגיע לעולם.. ואני באמת שמחה שזו גישתך, לא ברמה שזה לא נכון כי אין כאן נכון ולא נכון
אבל מיצינו
אני בעד לדבר על הקליפ

Loosing my life

New member
../images/Emo13.gif!

הקליפ מקסים בפשטותו,נראה כמו יום בחייו. אמיתי,פשוט,מקסים.

bזוהר

New member
חחחחחחחחחחחחחחח פלצנית!!!

אמיתי,פשוט,מקסים. חח סתם סתם
כן זה קטע של יום בחייו נראה לי שיא המגניב מזה התלהבתי

הוא גרם לי לחשוב אחרת על השיר ../images/Emo12.gif

בהתחלה לא הבנתי מה הקשר בין השיר לקליפ ואז הגעתי לתובנה שהשיר קשור לענייני שיגרה במובן מסויים.. לקח לי זמן
עד הקליפ ראיתי אותו אחרת

עוד לא מאוחר ../images/Emo3.gif

כנסי למייספייס שלו ותוכלי גם לשמוע וגם לראות (מראש- טומי תפוס!
) ותשמעי גם את "פריז בחורף", "נה נה נה" ו"נהר ירוק" תהני

ברררר

New member
שלחי לי קישור כי אין לי מושג מה זה מייספייס

והוא שווה ת'אמת
לפחות בתמונה שם.

בוקר טוב מותק ../images/Emo6.gif

יש קישור למייספייס בחתימה שלי (הלינק הראשון) והוא הערב שחרר לשם עוד שיר, כקליפ מהופעה חיה.. שהייתי בה!
(השיר נקרא "קצב ברגליים" אה ו.. תקשיבי למילים של השיר הזה ספציפית

ברררר

New member
וואו איזה שיר יפה זה "תנופה"!!!!

ולא הבנתי איך אני שומעת שירים אחרים!

אז ככה..

ליד התממונה שלו יש משבצת כזו עם ארבעת השירים (תנופה, פריז בחורף, נהנהנה ונהר ירוק) את פשוט לוחצת על השיר שאת רוצה לשמוע והוא מתחיל להתנגן
(זה למעלה בצד ימין שלך..) כדי לראות את הקליפ של תנופה יש שם משבצת אחרת, יותר למטה(ישר אחרי המשבצת הזו) עם תמונה שלו במדי כדורגל (או משהו בסגנון
) ובאמצע של המשבצת הזו יש משולש שעליו את לוחצת וזה מתחיל להראות את הקליפ וככה גם לגבי קצב ברגליים, יש משבצת אחרת (שוב, ישר אחרי זו של הקליפ הראשון..) שבה רואים את בעז, איתמר וגבע על הבמה בקפה ביאליק וגם שם יש בדיוק את אותו משולש באמצע, לוחצים עליו ורואים את הקליפ..
בהצלחה! ואני שמחה שאהבת את תנופה..
אם את מסתבכת אני כאן

../images/Emo41.gif קומונת בעז בנאי! ../images/Emo41.gif

אז לא, זו לא יוזמה שלי (תודו שלא ציפיתם
) אבל נפתחה הערב קומונה לבעז
בלי אשליות, זה לא אומר שאני מפסיקה להטריד אתכם כל שניה עם השם, אבל אני אשכפל את ההטרדה גם לשם
בכל אופן, מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=27590&smsMsg= לילה נפלא שיהיה

Shir FGS

New member
חמוד בעז.

מישהו שלח לי לינק למייספייס שלו ושמעתי את תנופה לפני שראיתי את כל ההתנהלות עליו כאן :) וחיבבתי דיי מהר. שיהיה לו המון בהצלחה!

אני שמחה לשמוע ../images/Emo13.gif

תשמעי גם את שאר השירים שם, יש כבר 5
(אחד בהקלטה מהופעה חיה..) ונפתחה לו אתמול בערב קומונה מסתבר אז גם לשם את מוזמנת
(נתתי לינק באחד השרשורים כאן..) ובאמת, הכי חשוב, שתהיה לו כל ההצלחה שבעולם!

TEENAGER1

New member
איזה כיף.

תודה רבה
זה ממש טוב שאת מעדכנת ככה בעקביות. מחכה לדיסק...

במהרה בימינו אמן ../images/Emo57.gif

אבל הוא ברדיו כבר! ויש קליפים והכל!
כך שהדיסק מתקרב בצעדי ענק

למעלה