שרשור בוקר

One G

New member
תודה לאל .

מרגיש לי צורך לבקש סליחה על אתמול.

invisable

New member
מממ כפרע?

על להתנצר, שמעת? להתאסלם? להתהנדו [להיות הינדי, אנא אערף איך אומרים
]? זה שאימא שלך יהודייה, לא אומר כלום

° w a v e °

New member
אם אמא שלי יהודייה, גמני יהודיה.

אם אני ארצה להתנצר, אני כבר לא אהיה יהודיה, אבל כל עוד היא יהודיה ואני לא מתנצרת..אני יהודייה. [כמה יהודיה
]

invisable

New member
הגזמת.

השטויות שלה? הדעות שלה זה שטויות? לדעתי האמונה שלך זאת שטות. אני אומרת משהו? לא. אז גם אתה לא.

invisable

New member
'גויה'?

זה שהיא לא מאמינה במה שאתה מאמין הופך אותה לגויה? היא יהודיה בדיוק כמוך, וההתנשאות שלך היא כל כך לא במקום. תיכלם אתה [כן גל, כתבת נכון
]

אני אעריך את זה אם תקפצו לי

אני פה בשביל הסדרה לא בשבילכם, אז נא לא לפנות אלי אישית.

invisable

New member
אם הייתי מנהלת הייתי כבר חוסמת אותך

אתה בא, מעליב חברת פורום, מכנה אותה בכינויי גנאי בגלל הדעות שלה, ועוד מעיז לפרסם הודעה כמו שכתבת עכשיו?? אתה לא אלוהים. אני אפנה אלייך, איך שבא לי, וכמה שבא לי, ואתה יודע מה? אתה יכול לקפוץ לי.

אם הייתי מנהל הייתי חוסם לך את

הפרצוף. הפורום הזה הוא חבורה גדולה של כולם מכירים את כולם, אז זה שלא נעים לאחרים להעיר לחברים שלהם, בעיה שלהם. בגללכם הרבה אנשים עוזבים את הפורום, כי יותר מפורום של סדרה הוא פורום של "החבורה". אבל לא אכפת לי, אני לא פה בשבילכם ואתם לא תרדו על יהודים, יהדות וכל מה שמשתמע מזה ואני אלחם על זה. יש לך בעיה? קדימה הגיבי, אני אדאג לענות לך.

invisable

New member
אוך סתום תפה.

מה הדברים קשורים פה אחד לשני? זה שגל חברה שלי לא קשורה לשום דבר, כי ההערה שלך הייתה ממש לא במקום, מגוחכת והייתי מגיבה באותה צורה אם היית אומר את זה לכל אחד, אז תפסיק להמציא. כואב לך שאין לך פה חברים? תהייה יותר סימפטי, אולי זה יעזור. מי ירד פה על יהודים?
היה פיגוע, אנשים מוציאים את מה שהם מרגישים. כואב לך? יש לך בעיה. ואם אני ארצה לרדת על היהדות, אני אעשה את זה. היהדות היא חרא של דת וכן, אני באמת מתכוונת לזה.

למעלה