שרשור אז ככה!!!

../images/Emo32.gifשרשור אז ככה!!!

כרגיל... מעבירה לעמוד הראשון... ראנץ'... יש הערותש את רוצה להתייחס אליהן?? חיחיחיחיחיחיחי אני כותבת גם את 89... אבל בעקרון מאז ההודעה האחרונה כבר התעדכנו הרבה... אז לא ממש צריך להתייחס לכתוב... וואו... כמה דברים השתנו מאז!!!! אז ככה 89: אררר טוב העיקר שעכשיו אני בריאה אלחמדלילה!!! מה הדכאונות...?? דכאונות... אני בדכאון... נו מה לעשות... אללה!!!! אל תהיי בדכאוןןן פליזז צאי מזה!!!! המתכונת ביום רביעי ארררר!!! איך הלך לך במתכוניישןן ואני הייתי גרועה בסלסה... אבל מצבי יותר טוב עכשויש!!! הצבע לא ישתנה... הייתי טפשה שלא דיברתי מההתחלה.. לא נכון! אני סתם אומרת... אני ידועת שלא הייתי מסוגלת לדבר!!! ואני אספר לך למה אני גאה בעצמי... אם תתחברי ונדבר!!! ארררר ואת לא מעודכנת זה לא עניין של שני... לאיזה שני את מתכוונת... חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה יש לי הרבה בלאגן בראש....... אנדרלמוסיה מוחלטת....!!!! אינשאללה תבואייי!!!!!!!!!!!! יאייי יהיה סושיייי!!!! אדם סנדלר הכפרההה הזההה!!! ארר הספר שלי הוא סושי והוא לידי... אני מצטטת מתוך עמ' 32: ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם שעשני אשה ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם שעשיתני אשה ולא איש ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם שעשיתני ישראלית איזה ספר נפלאאא!!! אפשר לעשות אותו יותר פמיניסטי... אבל הוא סביר... הייתי למשל מוציאה את הבעלי מכללללללללללל התפילות!!!! אישי נשמע יותר טוב...או בן זוגי!!! וקניתי הרבה ספריםםםםםם אנגליה אויבת של ארגנטינה... וגם ברזיל חהחהחה אבל אני לא יכולה לשנוא את ברזיל... חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה (אנחנו באמת צריכות לנהל שיחה) חיחיחי המשפחה המאמצתתתת שלך חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי וצריך להזכיר את קושמרו... חיחיחי הפעם לא נזכיר אותו... אופס... הזכרתי!!!! חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי צ'אווייייששששש

ranch22

New member
אז ככה 90[?]

התבלבלתי כבר במספרים! סוף סוף נזכרת ב"אז ככה" היקר. אז ככה(חחח ככה הכל התחיל...נוסטלגיה): היה לי יום מטורף היום,הלכתי שעתיים בשמש כי סלקום הרסו לי את הפלאפון שוב והייתי צריכה ללכת ברגל ולהסתובב עם אוטובוסים אח"כ כדי לקנות דיסק ואח"כ לקנות מתנה לנאט,חוץ מזה שנאט בקשה ממני לכתוב לה שיר בתור מתנה ליום הולדת(אל תדאיגי,היא לא יודעת על המסיבת הפתעה) כך שעוד אני צריכה לכתוב לה וחוץ מזה שהיא הזמינה אותי מחר לבוא אליה בצהריים ואין לי מה להגיד לה!!היא ממש רוצה שאני אבוא וכביכול אין לי תירוץ להסביר לה שאני לא יכולה(חוץ מהמסיבת הפתעה שלה בערב אבל את זה אי אפשר לומר לה) וגם החברה שארגנה את המסיבה לא עונה כך שאני לא יודעת מה לעשות. חוץ מזה ראית את איתן בערב לזכרו של עוזי? שמתי לב שהלכת לפני כך שאיני יודעת אם ראית או לא. ועוד משהו, אני בבלאגן רציני ובימים לא נורמלים,עובר עליי משהו ובזמן שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי אני צריכה לעודד את כל העולם(הפלאפון היה שעתיים בסלקום ובזמן הזה היו הרבה צלצולים),אנשים שתפסו את אחותם במצב לא נומלי ועד אנשים שנואשים מאהבה נכזבת. לעזאזל,העולם שלנו משוגע. וחוץ מזה בזמן האחרון יוצאים לי קטעים ממש עצובים,אני כותבת הרבה על מוות,ואני בעצמי לא יודעת מאיפה זה בא לי,זה פשוט בא וגם יש לי משהו בזמן האחרון מהשיר "גשם כבד עומד ליפול"(בגרסא המקורית-של יהונתן גפן וגם של בוב דילן) ואני גם כתבתי על זה מלא קטעים. בנוסף להכל,הרבה אנשים בדכאון,חוץ ממני. אז נראה לי שאלך להעתיק את כל ההודעות והשירים והזכרונות מהסלקום שלי,להפרד ממנו יפה ולכתוב שיר לנאט. אחח לילה טוביס' בינתיים. שמחה שחזרת.

אז ככה 91!!!

בשעה טובה...!!! אנחנו בעשור האחרון לפני חגיגות המאה!!!! עד סוף החופש צריך להגיע ל-200!!!! ארר סלקום ארורים!!!! אני מחר הולכת לקנות מתנה לנאט.... לא ידועת מה לקנות... אני אלך להסתפק... ואז לקניון... להשיג את הטופס הירוק הזה שגם הבנתי שאני צריכה להצטלם בשבילו- אז טוב שאני מסתפרת!!! ואז אקנה מתנה... אר מה אקנה?!?!?! מה?! מה?! מה?! אררר העולם הזה משוגע ורק אנחנו... אנשי הקבוצות הסושיות נורמלים!!!! חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי שירים על מוות... אר... מפחיד!!!! אני לא בדכאון כרגע... לא ידועת אם לומר לשם שינוי או לא... כי ראסמי הרבה דברים גורמים לי לביות בדכאון... יותר מדי מהר!!!! יש לך מוזה כבר לכתוב את השיר?? אררר שתהיה פרידה קלה מהסלקום!!! ארררר.... היא כל כך תופתע- אינשאללה!!! לי היוו יומיים כל כך מטורפים... אתמול ישנתי כל היום.. הלכתי לישון באיזה 11 בבוקר וקמתי בתשע בערב.... כאילו התעוררתי באיזה 5 לאכול ארוחת צהריים וחזרתי לישון!!!! פספסתי חדשות עם
קושמרו
חהחהחה התגעגעתי להזכיר אותו בשרשור הזה!!!! היה משעשע לפגוש את איתן... ניהלתי איתו שיחונת משעשעת דרך הגדרר!!! חיפשתי במשךךך המווווןןן זמן קלטת שבה הקלטתי סרט צרפתי שאני אוהבת- אתמול בלילה אלחמדלילה מצאתי אותה!!!!!! איזה סושי!!!! יאללה איטליה!!!!!!!!!!!! אני רוצה עוד גול... עוד 20 גולים!!!!! אם איטליה מנצחת אני מפסיקה לכסוס ציפורניים!!!!!!!!!! זהווו אני אזוזה...!!! וגם אני שמחה שחזרתי חיחיחי ושמחה לדבר איתך!!!! 3>

ranch22

New member
אז ככה 92!!!

עדיד!!!!!! איזה ערב חיטמני היה לנו,אה?!חחח מפגש פורום קטן שכזה. אז החלטנו שעד סופ"ש מגיעים ל-100,אל תשכחי!! ומה בסוף קנית לנאט?שכחתי לשאול אותך... וכן,גילינו עד כמה אנחנו "נורמליות" היום..כל העולם השתגע בגללנו!! ואת יודעת מה שמתי לב?שכחנו את קרוסלה!!השיר היחיד שהשארנו אותו לבדו,יתום מכל!! כשחזרנו הביתה אחותי הייתה עם ידיד שלה ולא היה נעים לו להפגש איתנו אז אבא שלי החליט שאנחנו עושים סיבובים סביב הכיכר עד שהוא הולך,קיצר עדינו איזה עשרה סיבובים מהירים ונזרקתי מצד לצד ומצד לצד,זה היה כ"כ כיף!!!!!ואז נזכרתי ששכחנו את "קרוסלה"...אז שרתי אותה לבד...תוך כדי חחחח וכתבתי את השיר,שיר לא משהו למען האמת לפי דעתי אבל אני מקווה מאוד שהיא תאהב אותו!!אני צריכה לשלם לגוט על ההדפסה...1000 ש"ח הוא אמר בסוף?! וכן,בטח תופתע,"יודעת מה אני רואה שימית 2000 סגרו אז בואי פשוט נלך ישר איפה שיש את השיח עם הרגליים" אוי היא כ"כ קרעה אותי המאיה הזאת!!!חחחחחחחח ואיך זה שלא מצאת את הקלטת לפני?!הקלטות והדיסקים אצלך בחדר כ"כ מסודרים שאי אפשר שלא למצוא שם משהו...אבל לא נדבר על שאר החדר חחח. ואיך הצלחת לעזאזל לא לכסוס?!לי אין כבר ציפורניים!!!ואת מפסיקה לך בכזאת קלות.... ארר לגבי קושמרו לא היו חדשות איתו היום,לאחר כל האירועים היום היו חדשות במשך 10 שעות בערך...אבל לא איתו.... יהי זכרם של ההרוגים היום ברוך,שהפצועים יבריאו במהרה ושהחטופים יחזרו אלינו בריאים ושלמים בע"ה!!. ד"א...מה עם האצבע שלך?? c ya לבינתיים.... נתראה במרתון הבא...וזכרי את התאריך-ליל חיטמן 2!

אז ככה 93!!!

אררר היה
במסיבה של נאט... חיחיחיחיחיחיחיחי כמה שירים... סאפ חטפה התקף עצבים עוד שניה וגוטוש השתעמם חהחהחהחה "עדי... משעמם לי" חיחיחי המשחק הדפוק הזה עם האיברים הפנימיים הרג אותי... חיחיחי "לבלב" חהחהחהחה ועכשיו חיות! ועכשיו שמות של מאכלים!!! גוטוש: סרדינים!!! חחחחחחחחחח זה היה בערך ככה לא?? פחחחח לנאט קניתי חולצה... נורא לא ידעתי מה לקנות אר... אני ממש ממש ממש ממש מקווה שהיא תאהב אותה... הצבע ממש יפה לדעתי- כתום-ורוד כזה...!!! למה לידיד של אחותך לא נעים להיפגש איתכם??? חהחהחה מצחיק... עשית סיבובים בכיכר.... חהחהחה איזה סושי זה... אבל מפליא אותי שאת חושבת שזה מזניב אחרי התאונה שהייתה לך!!! באמת שכחנו את קרוסלה- נקסט טיים צריך לשיר את זה ראשוןןן!!! וואיייי איזה צחוקים היה ככשרנו, או יותר נכון צרחנו את "חברון שלי" אנשים בדשא הסתכלו עלינו... זוכרת שירדנו כדי שאקנה סודה?? חיחיחי אז אלה שישבו בדשא ממש נבהלוו!!! וואייי איך שחזרנו את לחיל אוהד חיטמן... חהחהחה אמנם הפעם היו יותר שירים... חיחיחי ולא היינו בדשא...א בל גם היה סושי... ואני בכלל לא הייתי מרוכזת במשחק... פשוט שמעתי מה את אמרת לי ואז כזה זרקתי משהוווו חהחהחהחה חהחהחה כן... בסוף הוא אמר שזה 1000 ש"ח... אולי נארגן איזו תרומה בפורום כדי לסייע לך לשלם!!! חהחהחהחהחהחה אני בטוחה שהשיר שלך סושי... את כותבת ממש יפה
חחחחח ומאיה באמת קרועה... אסור לתת לארגן מסיבות חהחהחהחה איזו קורעת היא... אחת ההזויות!!!!! "שיח עם רגליים" נקרעתי..... חהחהחהחהחה יש לציין שהחדר שלי היה מבולגן רק כי כל היום הייתי עסוקה בלראות טי וי ולשמוע מה קורה בצפון והתארגנתי בלחץ והשארתי את הכל זרוק...!!!! בדרך כלל זה לא ככה... למרות שגם כשזה מסודר אמא שלי טוענת שזה מבולגן!!!! אררר!!! ואת חושבת שזה קל לי לא לכסוס אני כל הזמן על מסטיק... זה בעעע וזה קשה לי...אבל זו הייתה ההבטחה שלי... ואיטליה אכן נצחה!!! אולי מחר יהיה חדשות עם קושמרו.... הרי בראיון איתו הוא אמר שתמיד נותנים לו מבזקים טראגיים... אז אולי מחר... ויש מצב שהוא יהיה!!!! שרק יבריאו הפצועים!!! שהחטופים יחזרו בהרה ובשלום!!!
יהי זכרם ברוך של ההרוגים
האצבע שלי בסדר... כבר לא כואבת כשאני מקלידה... וככל הנראה לא נכנסה לי זכוכית... זברתי 3 כוסות בשבוע אחד!!! ושתיים היום חהחהחהחה עוד 4 כוסות ויש לנו 7 ברכות לחתונה.... חהחהחה אפרופו וודינגס... הייתה לנו שיחה מעניינת... לא?? חחחחחחחחחח אתם משפחה מזניבה!!! חיחיחיחי את מבינה כבר לא?? נקסט טיים נשוט... יהיה סושי עם כל הברבורים\ברווזים... שאר החברים של סאפפ... חהחהחהחהחה סתםםם סתםםםם כמה התאכזרנו אחת לשניה!!! חיחיחיחיחיחיחיחי ליל אוהד חיטמן 2- 12-13.7.06

ranch22

New member
אז ככה 94!!!!

עוד 6..... חחחחחח היה כ"כ קרוע!!!!סאפ כמעט הרגה אותנו אבל למי אכפת?!צריך ללמד אותה על החיטמנים אחת ולתמיד!!!שתראה בגרות ותתמודד חחחח!!!! ולגוטוש היה משעמם רק לרגע....אח"כ הוא התעסק עם היצורים שהם החברים הכי טובים של המדוזות חחחח,הכי מצחיק שבקוואה קוואה הוא היה אמור לתת לי את המכה העשירית ואני בכלל הייתי שקועה בשיר ואני כזה שרה לי הם אומרים 10 והוא מסתכל עלי במבט כזה...מזל שהבנתי דרך המבט שהוא אמור לתת לי את המכה אז סלקתי מהר את היד בדיוק ברגע האחרון והוא נהיה הגולם חחחח ועם הסרדינים ממש נקראתי,כולם אמרו לי לומר כבד ואני כזה..."אוזן" חחחחח מה הם רוצים שאני אגיד שהאמ פי תקוע לי באוזניים!!!וכולם "זה לא איבר פנימי" ואני..."יש משהו פנימי בזה..." חחחחחהההה. אם אהבת את החולצה אז היא בטח תאהב מקסימום שמת פתק החלפה?כי גוטוש בכלל קימט את הפתק החלפה למתנה שלהם וזרק אותו לפח אחרי שהם זרקו את הבלונים חחחח כי אני לא בטוחה שהוא בדיוק ידיד....אני אסביר לך באייס!!! חחחח ואת לא יודעת איזה מזניבים היו הסיבובים,אבא שלי התחיל עם זה סתם אבל לא היה לי אכפת,זה היה כ"כ כיף!!!!והרחוב היה ריק...גם הכיכר...לא היה ממה לפחד...רק להסתובב כמו ברכבת הרים!!!! ופעם הבאה שרים את קרוסלה ראשון עם נירוס והרגליים ברקע חחחח אל תשכחי!!! חחחחח "חברון שלי"!!!!!!זה בכלל היה נוסטלגיה...ובכלל אחרי זה כשכולם ירדו אחרנו הם פשוט התרחקו כאילו הם מעולם לא הכירו אותנו חחח והחבר של מאיה אח"כ חחחחחחחחח הוא קרע אותי עם הפרצוף שלו!!!!!!!!!!! חייבים לארגן לי תרומה מהפורום!!!בכל זאת זה היה ערב חיטמני!!!! אולי במקום אני אפצה את גוט בהופעה??? ותודה לגבי השיר...אבל האמת היא שזה לא נראה לי יצא כ"כ טוב כי ניסיתי לחבר לזה את היומולדת.... חחחחח היא אמרה על השיח עם הרגליים בקול!!!!ונאט עוד שומעת אותה ושואלת את ספיר "יש לי הרגשה שעובדים עלי..." וספיר כזה:"מה פתאום?!עובדים?!עלייך?!לא!לא!" וזה גם היה שקוף כ"כ!!!!!אני לא מבינה איך היא לא גילתה!!!!!! מתי התעוררת בכלל היום שכל היום צפית בטי וי??. ולא נכון דווקא היה די מסודר....והחדר שלך די קטן כך שאין הרבה מקום לשים בו את כל הדברים חחחח ואולי תבואי רק לומר שלום בשישי?או ביום אחר?גם נאט רוצה לבוא לפה בזמן הקרוב...תביאו את כל חולון לפה פעם אחת חחחח יהיה נחמד!!! אני לא יכולה שלהפסיק!!!אין!!!פעם עשיתי את זה עם ציפורן אחת והתחרפנתי אחרי שבוע!!!ומעניין שאת הכל למדתי מאחותי...ראיתי אותה כל הזמן כוססת והחלטתי לנסות גם...מאז החלטתי שזה מתאים לי...חחח ועוד הייתי ילדה קטנה!!!. וצודקת....נראה בחמש!!!כבר הרבה זמן שלא ראיתיו.... ואיך שברת שלוש כוסות????איך????!!!חחח מה היה לך השבוע?! וצריך למצוא שידייך לפני החתונה...לא שכחת,נכון?!חחחחחח וכן,אכן משפחה מזניבה ומעניינת יש לי...אספר לך עוד עליה בהזדמנות חחחח וכן,להזכיר לעצמי בפעם הבאה לא לשכוח את הארנק!!!חייבים לתפוס את הברווזון המכוער שלך !!!!חחחחוהברווזים הם חברים של סאפ?!היא לא סיפרה לי?!אה???!!! וכן,בהחלט התאכזרות....אבל היה נחמד סה"כ!!!!חחחחח בעיקר מצחיק... כאן עוד תיעוד של ליל אוהד חיטמן2 ה-12-13.07.2006. לפנות בוקר טוב חחח

אז ככה 95!!!!

עוד 5... באמת צריך לחנך קצת את סאפ!!!!! ארר אניוואי... שלא תתעסק עם עוזי!!! חחח המדוזות?? על אילו מדוזות את מדברת?? יווו הקוואה קוואה הזה... בחיי שנראינו כמו חבורת חולי נפש... אבל הו קרז?? זה כל הכיף!!!! יום הולדת הבא מביאים גומי וחבל...!!! כמו ילדים סושיים!!! זה היה כל כך מצחיק... איך אנחנו כזה עסוקות.. שרות שירי אוהד ומשחקות ואני כזה שמעתי אוזן... וכזה לא הבנתי מה צריך לומר כי הייתי עסוקה בלשיר.... ואז כזה שמעתי שאמרו לך שאוזן זה לא פנימי אז הבנתי שצריך לומר איברים פנימיים... ומה הקטע של הגולם ודג הזהב?? כי שמעתי משהו עם דג זהב... אינשאללה היא תאהב... ונופפפ לא שמתי פתק בחלפה... שכחתי... בעעע..!!! קניתי את זה מהר כי הייתי בלחץ... אבל כל כך אהבתי שקניתי גם לי אחת... באותו צבע!!! וואייייייייי מה שהם עשו לבלונים... חחח אהה והעבר הפלילי שלנווווו חהחהח עם הסירות חהחהחהחהחה נקרעתי.... באמת נקסט טיים תביאי ארנק!!! איך החבר של מאיה היה בשוק כשהתחלתי לשיר את "חברון שלי" וואי מרוב דיבורים על השיר הזה בא לי לשמוע אותווו גררר (מזמן לא אמרתי גררר) הווו תסבירי לי אחר כך על ה"ידיד" הזה!!!! לי עדיין הסיבובים האלה נשמעים מפחידים... אבל אם לך סבבה... חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה כןןן יהיה סושי... נעשה ליל אוהד חיטמן 3...!!! בקראוב נפתח שרשור תרומות במיוחד עבורךךך חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה דברי עם גוטוש... נראה איך אפשר לפצות אותו... אולי תעזרי לו פשוט להשתלט על העולםםםם!!!! חחחחחחחחחחח מאיה וסאפ קרועות... איך היא חשבה שאני מדברת לעצמי וחבר שלה חשב שאני מדברת בטלפוןןן חיחיחיחיחיחיחיחיחי היום התעוררתי מספר פעמים... התעוררתי כזה מוקדם... יחסית... הכנתי לי ארוחת בוקר והלכתי לאכול אותה מול הטלוויזיה וישר פתחתי וראיתי את כל מה שקרה ולא יכולתי להתנתק עד שבסוף כבר נהיה לי רע.... אז העדפתי ללכת לישון כבר דייי... לא יכולה לחשוב על זה!!! התעוררתי בצהריים... ישר לארוחה... ואחרי זה שכבתי במיטה לא ידועת עד איזו שעה ורק צפיתי בטלוויזיה!!! אררר אני עוד שניה מתפתה לכסוס... אררר השיא שלי שהחזקתי זה 20 יום... אני חייבת להפסיקק!!! חייבתתת!!! הוא קטן גם כי התקשתי שהמיטה תהיה באמצע החדר- כמו בסרטים.... ואני חייבת לציין שזה ממש נוחחח!!!!! יום שישי אני לא אוכל... אנחנו עושים את האזכרה ב-4 ויהיו גם הקרובים ממקסיקו... בן דוד של אמא שלי שהוא רב רפורמי יעשה גם איזשהו טקס..... ולא יהיה לי זמן... אינשאללה מתישהו נבוא כולנו לאשדוד... נירוס, גוטוש, נאט, אנוכי.... כולנוווו!!!! ולא ידועת איך... לפני כמה לילות שברתי אחת... חהחה גם כשחזרתי מאיזשהו מקום נראה לי... והלילה עוד שתיים... חהחהחה ואיזה שידייך... אני לא מתחתנת בשום שידוך!!!! חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה למה הברווזון המכוער שלי?? חיחיחיחיחי ארר ברווזון מכוער זה נשמע חמודדד את ידועת... עכשיו כשאני חשובת על זה!!! אני אוהבת ברווזים!! וגם אווזים... במיוחד את ממולי האווז מנילס... הוא כזה כפרה!!! אני מאוהבת בווו חחחח סתםםםםםם \היה ממש מצחיק... כל הערב הזה... זה שיפר לי את מצב הרוחץץץץ כי בצהריים ממש בכיתי!!!! מחר... שזה היום אני אקרא עוד כמה פרקים בתהלים!!! מתחיל להיות אור... זו השעה הכי סושית.... יותר מהזריחה אפילו... ארר אני אוהבת זריחות... זה הולך טוב גם עם חול ושירים של אוהד חהחהחה כיף לטייל בחוץ בשעה כזאת... ארר אני רק צריכה להשיג מישהו... חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה מאז שהתחיל החופש שלי רשמית אני כל הזמן רואה את הזריחה... הויא כל כך יפה....!!! ואז ברבע לשש אני מתחילה למשוע מלא שירים רגועים ויפים וזה כל כך סושיייייי אויייי בא לי יםם עכשיו.... אבל ים של זריחה... וחול נקי נקי נקייייי ומוזיקה נהדרת... ובע.. אוי כמה שאני טיפשה ורומנטיתתת!!!!! חחחחח זה היה ממש דבילי עכשיו... אהה והנה משהו ששכחנולציין לגבי היום "אולי תשלחי לו אס אם אס ונברר באיזו שעה זה" חיחיחי "לא ידועת... אפש לשאול אותו... שלחי לו אס אם אס" חחחח "איך היא עשתה לו את זה?? בואי נמצא אותה!!!" ועוד כל מיני שאלות אחרות ועוד כמה עובדות חיים מעניינות... חהחהחה כל הפרטים מצונזרים והשמות שמורים במערכת!!!!!!!!!!! טוב... אני כבר אשלח את האז ככה הזה ואסגור את מסך המחשב... ככה אני אוכל לשמוע את השיר היפה שאני שומעת על רקע הזריחה הסושית!!! שירים שלא מזכירים לי אף אחד... נראה לי... אני דיי מקווה!!! לפנות בוקר טוב גם לך!!!! חחחחחח

ranch22

New member
אז ככה 96!!!!

עוד 4.... הו,גם את עשית את זה ארוך!!!אני גאה בך!!! רוצה נעשה לה סדרת חינוך?חחחח איזה רעיון!! נו,היה קטע שהיינו צריכים לומר על יצורים מהים ואז אמרתי שהם כאילו החברים הכי טובים של המדוזות לכן גם היה את הקטע עם דג זהב שגוט או ספיר אמרו ואז ספיר אמרה לו שפשוט יקרא לה דג זהב.... עדיד,רק שכחת דבר אחד...אנחנו באמת חבורה של חולי נפש!!כולנו מחדר 206 חחחח ומה גומי וחבל?פעם הבאה משחקים בכדורגל!!חחחח מאיה כמעט הרגה אותנו בגלל שהיינו עסוקות באמ פי ולא רצינו לשחק!! ואין סיבה שהיא לא תאהב!!!תאמיני לי!. חחחח שלחי לי את התמונה עם העבר הפלילי,היינו צריכים גם לגנוב את אחת הסירות חחחח ואני אביא ארנק ב"נ,דונט וורי[אוי מה גוטוש עשה לאוצר המילים שלי?!] ולכי תשמעי את השיר...הוא גם די מתאים עכשיו את יודעת.... ואין את לא יודעת!!!אחרי זה היה עוד סרט על קרוסולות,הן רודפות אחרי!!באמת!!! לא אל תפתחי שרשור תרומות,מספיק כועסים עלינו פה.... :( עם גוט אני פשוט אקח עוד כמה חלקים במפה ואתן לו לנצח במלחמות חחח ולגבי ה"ידיד" אני כבר אסביר לך...זה לא לפה.... וואי הוא קרע אותי החבר של מאיה,הוא ממש התעקש שאת מדברת בפלאפון!!!ואת אומרת לו לא והוא לא מאמין לך חחחחח אני זה או קרח או כסיסה ואם אני אפסיק לכסוס אז אני אטחון קוביות קרח כל היום ואז ההורים שלי לא יהיו מרוצים כי גם ככה הם מתלוננים שאני לא אוכלת כלום[היום יש לי סיבה טובה...צום...] אז עדיף כבר להשאר עם הכסיסה... אז תבואו לאשדוד ל"קליק" אולי?נאט יודעת איפה האור הירוק שלנו חחחח משם אני כבר אאסוף אתכם!! ולגבי רב רפורמי-גם לנו יש אחד כזה במשפחה.... לא לך השידייך!!!את יודעת למי....!!!אהמ.... אני מעדיפה את נילס במקום את הברווזון המכוער שלו חחחח ובכלל את השיר של יגאל בשן ברקע..."בוא נילס בוא נעוף!!" ואת צודקת זו באמת השעה הכי יפה שיש...אני הכי אוהבת את האוויר ברגעים האלה...זה האוויר הכי נקי במשך היום בגלל שכביכול עדיין לא התחיל היום.... אני חולמת לעשות טיול אופניים כל יום בשעה הזאת...הכי מגניב שיש...אבל קודם אני צריכה לקנות אופניים חדשות כי גנבו לנו את הקודמות....:/ חחחחחחח קרעת אותי עם הsms חחחח אין מצב שהיינו עושות את זה!!!!!!! ולגבי מי אמרנו "איך היא עשתה את זה?בואי נמצא אותה!!!"?? חחחחח היה גדול אתמול...באמת....בכלל הם קרעו אותי עם המשחק של הבקבוק...אני חשבתי יגידו אמת או חובה או משהו ובמקום הם הציעו את המשחק הזה...נאט ומאיה משוגעות פשוט!!!!!!!! ברגע אמרת שהם לא מזכירים לך אף אחד בעצם נזכרת!!!יש לך פסילה ראשונה עדיד!!! עכשיו...ערב טוב. והמשך צום קל לי ולכל מי שצם...אררר....

אז ככה 97

עוד 3... זה יום כל כך כל כך כל כך מאוווס... בעעע המצב הזה במדינה מכניס אותי לדכאון נוראייי!!! חזרתי לא מזמן מריקודי עם והיה סושי... לפחות השכיח לי את הבאסה לשעה ורבע... חדר 206 שולט... חהחהחה ראית איזו סושית הדלת שלי... עם ה-206? אררר קרח הורס ת'שיניים!!!!!!!!! אופניים זה קודמים ולא קודמות!!!! ואני בכלל לא ידועת לרכוב... יש לי בעיה יותר חמורהההה!!!! ארר איזה אור ירוק?? אולי נבוא... נראה כבר... חחח וכן אני יודעת למי השידייך... חחח אבל גם בנסיבות האלה זה לא מועיל אר... אני לא יכולה להגיד על מי אמרנו את זה... השם שמור במערכת חהחהחהחה חחחח איזה טיפשי זה לזרוק את הבקבוק... חחחחחחחחח איזה כדורגל... מה כדורגל... גומי יותר כיף.... ואני גם יותר טובה בזה...!!!!!!! זה לא שנזכרתי פחדתי שזה יזכיר לי!!! אין לי פסילה חהחהחהחה!!! כשאני אעביר את התמונה אני אשלח לך אינשאללה!!!! ארר הוא אווז ממש סושייי!!! אני מאוד אוהבתתת אותווו בא לי לברוח מפה לפעמים... באמת שכן!!!!! שיהיה טוב... שתיפסק המלחמה!!!! לילה טובבבב

ranch22

New member
אז ככה 98

עוד 2...לא עמדנו בהקצבה.. ולא רק אותך מכניס המצב לדכאון,אני גם בלי המצב בדכאון וזה רק מוסיף. כיף לך שיש לך לאן לברוח. זה מזכיר לי שאני צריכה לשנות את הדלת שלי... ואל תרדי על הקרח,זה החבר הכי טוב שלי ובינתיים הוא רק עוזר לי כך ששום מילה רעה עליו! צודקת..נו,השעה....בכל מקרה אני אלמד אותך כבר לרכוב חחח אחת המורות בביה"ס שלי מלמדת את הילדה שלה ללמוד כאן בשכונה[היא גרה פה] וזה כ"כ מצחיק כי היא לא עוזבת אותה ולא נותנת לה ליפול וללמוד מטעויות,אחרת הילדה כבר הייתה יודעת לרכב ממזמן... יש אור ירוק אצלנו שמדליקים במרכז העיר והוא מאיר את כל העיר,אצלי הוא אפילו נכנס דרך החלון... והשם חסוי,הוא גם לא ממש שמור במערכת כשחושבים על זה חחח אז נביא את כל המשחקים וכל אחד ישחק במה שהוא רוצה סבבה?חחח אבל עצם זה שחשבת על זה ז"א שנזכרת במשהו שאת לא צריכה להזכר בו ותוך כדי נזכרת בדבר עצמו.... בואי נראה אותך מכחישה ! שלחי לי את הכל. חחחח עזבי את האווז,נילס הרבה יותר חמוד!!! בואי נברח ביחד,אני בעד. יהיה טוב בע"ה. לילה טוב!

אז ככה 99!!!!

עו 1 ומסיבה.... יהיה לך את הכבוד לכתוב את המאה...!!!! ארררר המצב במדינה קשה, קשה מדי ולבי עם הצפון, וכמובן שאני לא שוכחת את הדרום!!!! אולי היום אני אלך לחדר כושר... בעצם אני הולכת.... זהוו אני חייבת ללכת!!!! אני מפחדת!!! אררררר אף אחד לא יסגור ת'פורום... בטח לא בגלל השרשור הזה.... ואני לא נזכרת... עזבי... אני מבינה את עצמי... מצאתי אתר סושי באינטרנט!!!! טוב... אני אזוז.... אנחנו ב-99... הגענו!!!!! את מוזמנת לשרשר בנימה חגיגית ובשמחה את ההודעה ה-100 של השרשור!!!!! מזל טוב לנווו!!!!!!! עפתי להתארגן- ולחדר כושר!!! שיהיה לנווו שקט!!!
יהי זכר ההרוגים ברוך

ranch22

New member
אז ככה 100?????!!!!!!

הו,כן,הנה עדיד יש סיבה לחגוג חח :] 100....!!! המצב של ראשי המדינה שלנו מפחיד אותי יותר מאשר המצב של המדינה עצמה,כאשר אחד מראשי המדינה אומר "עד כאן" השני מפרש זאת כ"מכאן והלאה",ולא קשה להבין של מי הטמטום. האמת זה קצת מפחיד,"מתל אביב ודרומה",אמרו לנו להתחיל להזהר,והאמת היא שאנחנו בכיוון ה-20 דקות מהקאסמים של אשקלון גם.מפחיד. ולא,כנראה שלא יסגרו,אבל עדיין,יש לי תחשוה עצובה שכזו,כאילו תלו הכל בשרשור הזה. השרשור הזה נמשך כבר ארבעה חודשים,בדיוק מאז שחזרת מפולין,מעניין שאז לאף אחד זה לא הפריע וכולם אמרו שהערת את הפורום כשחזרת. בכל זאת,עכשיו זה מפריע להם ואותי זה רק מעצבן,אם לא היו את ההודעות האלה לא היה פה כלום,ורוב ההודעות האלה כן קשורות לאוהד דווקא. מצאתי יותר מידי אתרים סושיים באינטרנט,בא לך ללמוד יידיש הקיץ?. יש לי עוד 400 ש"ח כדי לקנות את האורגן ובשביל השיעורים ואתמול אחותי הודיעה לי שקיבלו אותי לעבודה מתחילת אוגוסט כך ש...בע"ה אני אצליח לחסוך לכל הדברים ובין היתר גם לנהיגה ופולין בע"ה!! רק שתדעי שזו ההודעה הכי קצרה שלך ב"אז ככה",או שזה רק נראה ככה בגלל העמוד החדש של ההודעות?איני יודעת. אז....מזל טוב לנו!!!!100....מספר גדול שכזה,בממוצע 25 הודעות לחודש וכאן...זו סגירת מעגל. הידד!! ^^ [כן,אני יודעת שאני נשמעת רע,למען האמת רק עכשיו הצלחתי לחייך] כנראה שנאט באה אליי בשבוע הבא?התצטרפי?

מזל טוב!!!!!!!!! (אז ככה 101?!?!)

לנו!!!!! חיחיחיחיחי אררר המצב הזה במדינה מפחיד... נראה שגם אמא שלי מתחילה להילחץ קצת... למרות שהיא לא מודה... אניוואי... אני עכשיו הרבה יותר מוכנה... חיחי במידה ונצטרך לרדת למקלטים אני יודעת שכל התמונות שלי בטוחות...!!! אוףף אני מפחדת.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני לא מבינה מה זה מפריע לאנשושים.. זה שרשור
ובאמת כשחזרתי מפוליייןןןןן הערתי את הפורום!!!! בבבוווקקקקרררר טטטוווובבבב פפפוווררררוווווםםםם חיחיחיחיחיחייחיחיחיחי מזל טוב על העבודה---> בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!פולין ונהיגה זה טוב---> המטרה נעלה!!!!! חהחהחה אמממ כןןן בא לי ללמוד אידיש... ובאלי לשפר את הרוסית שלי---> היא עלובה!!! אל תתחילי לדבר איתי על ממוצעים... אני רוצה קצת חופש ממתמטיקה--> מספיק יש לי פסיכומטרי ובגרווותתתת!!!!!!!! לא יודעת אם אוכל לבוא... אני אבררררר!!!!!!!!!! ותחייכי.... חייכי הרבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (כי בעזרת ה' יהיה טוב... לא חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה) הייתי בחדר כושר היום אלחמדלילה!!! איזה כיףףף!!!!!!!!!!!1 אז יאללה!!! מזל טוב על המאה וכמובן על חגיגת דלמטים (יו נואו... 101 דלמטים חהחהחה) לילה סושיייי

ranch22

New member
אז ככה 102!!

מזל טוב,מזל טוב!!!! מכך אני יכולה להסיק שאנו ממשיכים? והמצב בהחלט מפחיד...אני לא הכנתי כלום ואת כבר אורזת את התמונות שלך?! מה אני אעשה?! http://news.msn.co.il/news/WorldNews/StatePoliticalMilitary/200607/2006071917203.htm?inter=1 תקראי את זה!! אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( אני תוהה אם לכתוב צוואה או לא...בכל זאת כבר הצלחתי להשיג הרבה כסף והמחשב הנייד שלי!!לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה באמת שרשור סושי אבל עכשיו הוא יעלם לנו לתמיד!!!! אוף.... חחחחח גם עכשיו את מעירה אותו ואת גורמת לי להרגע קצת מהלחץ.... אבא שלי כבר התקשר להודיע לכולם,גם אני צריכה? ותודה לגבי העבודה...אני מקווה שיהיה לאיפה להגיע בתחילת אוגוסט... אז יש אתר שמלמד בחינם...אני אביא לך אותו!! קצת חופש ממתמטיקה?צריך לחשב כמה טילים נפלו כל חמש דקות!!זה חופש ממתמטיקה?! יש לך עוד זמן עד הפסיכומטרי והבגרות...תרגעי! ומה לחייך?!אני לחוצה עכשיו כ"כ!!!!! מזל טוב גם לך!!!!!!!!!!! ו...תזהרי!!

אז ככה 103!!!!!

כמה אירוני כל האז ככה הזה... 101- מד"א 102- מכבי אש 103- חברת החשמל... ובאמת הייתה הפסקת חשמל נוראית היום שעוד שניה התעלפתי... החום הרג אותי!!! יווו איזה מפחיד מה ששלחת לי!!! אהההההההההה מה יהיה???? איזה פחדדד!!!!!!!!!!!! באמת שאני שוקלת להתחיל לארוז.. אם זה מתקרב אני אורזת... רציני היום קיבלתי מכתב על מארך שיעורי הפסיכומטרי שלי... לא רע בכלל!!!! בשבת יש משהו... אני אספר לך אחר כך.... שיחת טלפון מעניינת הייתה לי היום... חטפתי ת'אמת בפרצוף... צביטה בלב... לא כואבת כמו פעמים קודמות... רק הזכירה כאב, שהוא כבר דיי ישן.... ארר אני מפחדת... ממש מפחדת!!! אני רק רוצה שהכל יהיה טוב... אני בדח"ר... בעעעע שיהיה לנו טוב ושלום... וכמו המספר של האז ככה הזה- אור!!!!!! לילה

birka

New member
מה הקטע של ההודעות האלה?

מעבר לזה שבערך הדבר היחיד שנכתב בפורום... זה בין שתיכן רק לא? אז מה הרעיון?

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה לא הדבר היחידי שנכתב כאן!!! וכן.... זה רק בין שתינו... ורק אנחנו מבינות את מה שבעצם כתוב כאן!!! סו וואט!!! את לא חייבת לקרוא את זה אם לא בא לך... זה החלק שלנו... אנחנו כותבות מה שבא לנו... עד כה זה לא הפריע לאיש, להפך.... מי שקורא את זה מהצד יכול ממש לצחוק!!!! לא נאה לך? אל תקראי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I מ י ר ב I

New member
עדי,אין לך מה לכעוס...

מי שנכנס לכאן בתור אורח,באמת,אפילו שזה קצת מרגיז,רואה בהודעות האלו מיותרות. אנשים מצפים לראות כאן הודעות על אוהד,ושפותחים הודעה כזו היא נראית באמת מוזר.

חחחח

ברוב הפורומים יש גם משחקים ושאלות שלא קשורים בהכרח לנושא שעליו הפורום!!!

I מ י ר ב I

New member
צודקת...

אבל בחידונים האלו כולם יכולים להשתתף,וכאן אם שמתי לב נכון(תקני אותי אם אני טועה),אף אחד לא מצטרף לשיחה שלכן...

למעלה