שרשור אז ככה!!!

../images/Emo32.gifשרשור אז ככה!!!

כן... כמו תמיד מעבירה את השרשור... חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה

*אז ככה 78* (מועתק)

חחחח טוב...כפרעלייך חחחח ומה קורה עם נירוס באמת?מתגעגע וכל זה... אני אביא לך אותו בהזדמנות ב"נ.. באמת שכחת!!!זכרון עלוב יש לך חחחח סתם... וספרתי לך איך הכרתי אותו...מעכשיו אני אחותו כך שיש לי שם משפחה חדש-גרין!!חחחח לא יודעת,כנראה חלמתי על ערד כי אני כבר לא זוכרת...שהקב"ה ישמור!!. ראיתי אותו גם היום... ובסוף לא היה טוב..הוא ברח אחרי ששלחתי את ההודעה ה"מתחשבת" :( מה אעשה עכשיו?. איך היה צופן דה וינצ'י והחזרות באמת?את עדיין עייפה? אני השלמתי מלא שעות שינה עכשיו כי אני חולה..אבל אני הולכת לישון ממש ממש מאוחר... וכן,חבל שהמשפט לא עזר בסוף :[ חחחחחחח מצחיקולית שכמותך!!יש משחק גומלין בדצמבר!!אז נכסח אתכם כהוגן!!הפנדל לא היה במקום!!! אני אשאל אותו יותר מאוחר,קודם שירגע עם מה שקרה עם ניקולס... הכוונה לאחיך התאום... לי יש בחילה כל היום...,אני כ"כ חולה וזה לא נעים. בכל מקרה שתהיה לך בהצלחה מחר בבגרות!!!וגם לי בע"ה!! ותפסיקי לרצות כ"כ הרבה חחחח גוד שבוע. אה ולגבי הבורינג...תזכירי לי לעשות לך מדריך...

אז ככה 79!!!

אאאאאאאררררררר ונירוס... נירוס הוא בסדר!!! אררר חחי אישנאללה תביאי לי את הספריש הזה- נשמע ממש
!! --->אין לי זכרון עלוב<--- יש לי זכרון
!!! חחחחח שם משפחה חדש- אני בחיים לא מחליפה את שם משפחתי!!! אולי באמת חלמת עליוווו!!! אייי איי איי הייתה היום בגרות... איך הלך לך??? אני לא בדקתי את האנסין... רק את הליסנינג והכל נכון בליסנינג!!!! יאייייי!!!!! והיום היו לי חזרות ב-10 וחציייי!!! וגם מחר יש לי חזרות והופעה... ואז סלסה!!! יש משחק גומלין?? אללה!!! איפה?? טזה בסדר.. שתאלי כשתוכלי... לא דחוף!! ואני רוצה לרצות!!! עדיין רוצההה רוצה רוצה רוצה רוצה רוצהההההה הרבה דבריםםםםםםםם!!!!!!! אינשאללה תרגישי טוב!!!!!!!!!!!! היה פרק מצחיקקק היום ברקיע השביעי!!!! אכלתי עוגת גבינה היום- ממש שבועות חהחהחה כמה שאני מחכה לשבועות!!!! ולכן עכשיו אני שומעת את שיבולת בשדה אררררררררררררררררררררר!!!!! בא לי ריקודי עם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והנה-----> תזכורת! תכיני לי מדריך לבורינג!!! אני עפתייי ביי ביי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושוב... תרגישי טוביששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נספח ל-79!

שוב שכחתי להזכיר את קושמרווו!! חהחהחה ויש מידע חשוב עליו!!! כןןן הכפרה הזה התארח בתכנית של ארז טל... גרררר את חייבת לראות את הקטע באינטרנט אם לא ראית חהחהחהחהחהחהחהחה גררררר הוא גר בלהבים... *רוצה לארגן טיול לשם?* חהחהחהחה אהה וצופן דה וינצ'י היה סושי!!!!!!! מפחיד טיפונת, אבל סושי!!! והייתה אנדרלמוסיה בקולנועעעעעעע... סיפור ארוך למה! חהחהחהחהחה צ'אוווס

ranch22

New member
אז ככה 80!!!

לא יודעת מה קורה עם נירוס,אבל לא משנה אני אדבר איתך על זה בפרטי כבר... אני עדיין לא סיימתי את הספר,הפסקתי קצת באמצע..אין לי זמן אולי בשבת אסיים אותו. חחח כן,רואים איזה זכרון..חחח סתם... ובאמת נראה לי שחלמתי אבל זה כ"כ מוזר!! ומה יצא לך בליסנינג?ומה עשית בשאלה 6 באנסין? הו אני כ"כ מקווה שהלך לי טוב!!בע"ה!! וכן ראיתי את התמונות מהחזרות,זה כזה מזניב!!!. ובהצלחה מחר!!מחר יש את הדתי,לא?חח והמשחק הדומלין בסביבות דצמבר נראה לי..אולי פחות,לא יודעת בדיוק... וזה בארגנטינה יהיה. מה את רוצה?חחחחח יאללה,עכשיו אני כ"כ צרודה,אני בקושי יכולה לדבר למרות שאני אוהבת את הקול שלי שאני צרודה..אבל עכשיו אני גם לא יכולה לחייך כי נחתכתי בשפה אררר זה כואב... מה היה ברקיע?? חחחח שבועות בלי השיר?חח לא הגיוני!!ועדיין לא שלחת לי אותו!! ועוגת גבינה זה נחמדיס'!!! חחחחחחח שוב ריקודי עם?עדיד כפרעלייך!!חחחחח(ריפרן?שידור מעגלי?) וואי שוב שכחתי מהמדריך לבורינג...אני מתעצלת פשוט!!אבל בע"ה עוד אעשה!!!ב"נ!! בהביי ולילה טוביס'!! ותראי לי את הקטע על קושמרוווווו

אז ככה 81!!!

יפה לנווו!!! ממש יפה!!! אנחנו מתקשמות במספרים!!! ת-ר-ג-י-ש-י ט-ו-ב ובאנגלית תגידי לי תשובות... ואני אגיד לך... אנסים לא ידועת... אררר!! חוץ מהשאלה על ה-MAIN IDEA וזהו... ארררררר אוףףף למה זה בארגנטינה?? באסה!!!!!!!! ואני אשלחחחח לך קישור לקטע!!! איך נחתכת בשפה?? ואני אשלח לך את השיר חהחהחה כשיהיה זמניש... אני דיי בלחץץץ יום ירושלים מחריששש אררר ירושלים הטייגחצית (היא עיר הקודש)!!!!! אמממ זהוו היום יום ארוך... חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהח זה ממש ארוך... החזרה מתחילה עוד שעה וחצייי אררר!!!! ואז יש חזרות והופעה וקב"ה יודע!!! העיקר שיהיה כיףףף
הייתה חתונה יהודית ברקיע... בשילוב עם חתונה נוצרית ממש מצחיקקק נקרעתי פשוט!!! שוב המורה שחררה אותי ממתמטיקה היום! וגם לא היה לי תעבורה!!!! וגם לא שעה אחת תנ"ך שזה עצוב ומחר אני מפסידה שעתיים תנ"ך... אבל מה לא עוןשים בשביל ירושליםםםם ארררר עוגת גבינה זה סושי, טוב עוגת גבינה זו עוגת גבינה אבל היא סושית ארררר ואני רוצה ריקודי עםםם מחר... ככה באמצע בירושליםםם!!!! "שישו את ירושלים גילו בה, גילו בה כל אוהביה"
יוווו!!! ותהיי בריאה בעז"ש!!!!
אם יש לך זמן תכיני לי מדריך... זה לא דחופיש
צ'אוווו

ranch22

New member
אז ככה 82!!!!

תודה,בע"ה... יש שתי גרסאות באנגלית,איזו גרסא היית? אולי יעשו עוד משחקים בארץ,הם עשו איתה הסכם... לא יודעת איך נחתכתי,אבל זה ממש כאב. שלחי לי את השיר והקטע. איך היה בסוף??? איך היה בירושלים??הייתם בשלישי ולא ביום עצמו? ורקדת?חחח ולעזאזל,הוא ענה כבר?והאדום הפך לירוק? וראית את קושמרו במטוס????ארררררררר תודה,ואני אשתדל!! שבוע טוביס'!!

אז ככה 83

אממממממממ שלומות לך!!! קושמרו היה ממש חמוד אתמול אוי אני חולה עליווווו כפרות עליוו!!!! אני אשלח לך אינשאללה בקרוב!!! כן היינו בשלישייי ורקדתי ברחוב היה ממש כיףףף!!!! הוא לא ענה... ואני מבינה שהאדום הופך להיות צבע דומיננטי חהחהחה בסוף לא יצא לפועל!!!! אני נוראית פשוט- החלטתי שאני מחכה... מחכה עם הכל ארר ארר ארר ארר אררר!!! יש עכשיו מי רוצה להיות מיליונר... לא ייאמן כמה אני יודעת חהחהחהחה אררר יש עכשויש סרט של אדם סנדלר... כי בדיוק נגמר מי רוצה להיות מיליונר אז אני אלך לי לראות חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה!!!! שיהיה טוב! אינשאללה!!!!!!! שנחיה... אמן!!! בהצלחה בבגרות!!! אמןן 100!!!!!!!!! אמממ מה אני עוד אוסיף?? שיהיה לךך גם טוב ושלא נהיה נואשות השבוע אמן ואמןןן!!!! ביייייוש

ranch22

New member
אז ככה 84!!!

שלום,שלום,ואין שלום. אני רוצה לראות את הקטע שלו שוב,זה היה פשוט גדול!!! ושלחי כבר חחח לפחות רקדת ברחוב ולא נרדמת ברחוב כמוני... לא רק דומיננטי אלא תמידי,לצערנו,אני אנסה למצוא דרך. גם להוא שהיה בחדשות אתמול את מחכה?אם את מבינה את כוונתי... כן,השאלות ב10 משום מה יותר קלות. וראיתי את הסרט כבר אלף פעם,וגם את הטריילר של קליק!!נשמע סרט ענק!! בהצלחה בבגרות בתנ"ך,אני עוד את א' וד'...יהיה טוב בע"ה!!! אה...וחג שמח!!! וד"א...אנחנו צריכים באמת קבוצת תמיכה:(

אז ככה 85!!!

להלהלהלהלהלהלהלהלהלה שלומות לך!!! עמוסס לי! יש לי טו מאץ' דברים לעשות!!! זהוו שלחתי לך חהחהחהחה אררר לרקוד זה טובב!! הסלסה אתמול גם טוב... אני עדיין גרועה, אבל פחותתת חיחיחיחיחי ואני מחכה... לא רק לזה מחכה... זאת אומרת מחכה לוווו במשהו אחד... מחכה לשינוי צבע במקום אחר... ומחכה בכלל לשמהו אחר שיבוא! עזבי... השתגעתי! אני שפוט מחכה! מחכה מחכה מחכה!!! מחר בבוקר אני עוזרת לחברה ללמוד תנ"ך!!! מקצוע נפלאאא!!! היזהרי מליליתתתת!!! ואת ידועת שהשם נעמה... תמיד אהבתי אותו... אניוואי הוא לא טוב... כי נעמה היא אחותה של לילית והיא לא פחות מסוכנת ממנה!! ויש להן עוד בחבורההההה!!!! צריך להיזהר מפני שדותתת!!!! חהחה קליק צריך להיות מצחיקקק!!!!!!!! בחיי שאני הולכת לראות אותווווו!!! אדםם כזה גאוןןןןן!!!! יהיה טוב בתנ"ך... הבעיה שרק יום ראשוןן אנחנו מסיימים ללמוד את החומר... זה מטורף... ועוד באותו יום יש לי חזרות והופעות ויש לי 0 זמן להכלללל!!! אללה! רחם עליייי!!!!!!! קבוצת תמיכה שתעזור לנווו חהחה יש צרות בחייםםם!!!! איי איי איייייייייייייייייייי חיחי איזה יופי שפגשת את אוהד... אהה וזה לא רעע חהחהחה חרשתי על הקטעים של האתררר... לא מצאתי כלום.... אני אנסה לברר עוד פרטים... זה מרתקקקק אותי!! חחיחיחי מעניין מה פספסתיי אופיש!!! קושמרווו מלךךךךך אין עליוווו!!!!!!!! צ'אוויישןןן

ranch22

New member
אז ככה 86!!

שלום,שלום!!:] לי יש בגרות בתנ"ך ביום שני,אני בקושי מתכוננת,אין לי כוח!! ולא שלחת לי חחח ואת לא גרועה!!אל תעבדי עליי!! ובאסה שזה לא קרה בסוף,תמשיכי לחכות-בסוף חייב להיות טוב!! הלילית הזאת... חח איך הגעת אליה פתאום?! ובואי נלך לקליק ביחד?אדם סנדלר!!! תמיד את עסוקה תגידי לי?! ואנחנו חייבות קבוצת תמיכה,אין לנו כלום חח. אולי לא כזה יופי... ותמשיכי לבר חחח ושוב-להזכיר את קושמרו-לא ראיתי את חדשות מוצא"ש היום!!! בהביי

למעלה