אז ככה 60!!!!!!
ראנצ'יססס וואי את לא מבינה כמה אין לי כוח לכלום ואין לי כוח לכתוב ואללה ירחם עליי!!! היום חגיש- זה סושי!!!! אני מצד אחד מחכה לסופ"ש ומצד שנייי לא... אללה ירחם!!!! יום שישי יש מסיבה וזה סושי... יום שבת זה סושי כי יש את מהדורתו של קושמרוווווווווווווווווווווו- הוא פשוטטט סושייי אין עליווו!!!! איןןן מצחיק? נגיד!!! אממממממ ויום ראשון אני הכיייי לא רוצה שיגיע כי הוא מנוול- יש מבחן במתמטיקה... כן אני עדיין מתחמקת מזה... נותרו לי עוד כמה נושאים ופויה... נראה לי אני ממש נכשלת במבחן המנוול זהה אין לי כוח אליווו... למה לא יכולים לעשות לי מבחן על הגאוגרפיה של ספרד??? זה הרבה יותר נייסי!!!! בת דודה שלי הסושית אצלי עכשיו... עשיתי לה תסרוקת מזניבה... (דרך אגב,היא מוסרת לך ד"ש) ובערב את כבר יודעת... יש לי תכניות חשובות!!!! חג שמח שיהיה!!!! מחר יש לי כבר דברים לעשות... אבל בבוקר אני מקווה ללמוד עוד למתמטיקה!!! אינשאללה אני אצליחחח אני חייבת!!!! ואין אל.... לדעתי זה סתם סיפור שהמציא מישהו, אבל אין ברירה יש דתות בעולם וצריך לחיות עם זה...!!!!! אממממממ תמיר שכח את השם של ההוא שהוא רצה להודות לו וזה היה מצחיקקק ואת עשית ניתוח לאוהד- מהסס, לא מהסס---> זה וורי פאני!!! אמממ מה עוד... אהה כןןןן את! אל תציגי אותי כעדיד---> אני לא ערביה... עדיד זה רק בינינווווווו אנשים ייבהלווו!!!!! ואיך את לא מכירה את שיבולת בשדב?? את בטוח מכירה!!! ולא יודעת למה.. בא לי שבועות!!!! ואצלי במקפיא יש חמץ... וניר רוצה את זה!! וגפרישטע וטייגחץ זה אותו הדבר נראה לייי וזה טעיםםם יאמיי וגם מצה עם שוקולד זה טעיםםם אמממממ זהווו טוביש מה עוד אני יכולה לספר?? אה כןןן נחזור לעניין של הסופ"ש... יהיה מוצ"ש ואז מה....??? מהדורת קושמרו ולמחרת מבחן במתמטיקה ואני לא רוצה את זה!!!!! ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קושמרוווו תעשה לי מבזק!!!!!!!!!!!!!!!!! צ'אוויש בינתיים... ותהני מבית הריק שלך, האמיני לי שזה סושי להיות לבד..(אני חובבת בדידות ידועה חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה) ------------------------------- עברנו עוד עשיריה,את קולטת עד כמה מרגש רגע זה?חחחח ועכשיו כבר יש לך כוח?את דווקא נראת יותר ערנית חחח ואיך היה במסיבה??? ויום שבת הייתה את המהודה,אררררר הוא כזה חמוד וראית "השגריר"?ראית שלא עבדתי עליך ועל נירוס בנוגע לתום ומלודי?ידעתי,ואמרתי לכם ואתם לא האמנתם ועכשיו מגיע לכם חחח נה נה בננה!!ונכון שתום חמוד??? ואיך הלך המבחן היום בסוף?אני מקווה מאוד שהצלחת!!!! לי יש מתכונת ביום חמישי ואין לי מושג מה לעשות!!!!! וגם יש לי לארגן טכס ליום השואה לשלישי,שהקב"ה יעזור לי!!!! בבקשה!!! בת דודה שלך?כבר הכרתי אותה נכון??זאת מההופעות של אוהד?מסרי לה ד"ש בחזרה!!! ואיזה תוכניות חשובות היו לך בערב?התזכירי לי?? סתם סיפור שהמציא מישהו?חחחחח זה נשמע מצחיק דווקא,מי נראה שבנאדם הכ"כ חכם שימציא סיפור כזה?! ובסוף תמיר זכר,בסוף השיר,זה היה מצחיק!!!חחח חחחחחח וזה לא היה ניתוח לאוהד,זאת הייתה האמת,הוא לא ידע מה לעשות עם עצמו!!!!חחחחחח הוא לא נבהל,אני בטוחה!!!! וככה,זכותי לקרוא לך ככה חחחח-עדיד,עדיד,עדיד!!!ערביה שכמותך!!!!! ואני לא מכירה את השיר,לא נראה לי. ומה הקשר שבועות?למה דווקא שבועות?! חחח אני דווקא ראיתי את קושמרו גם היום ב-5,הוא כזה מצחיק,את רואה אותו משתדל לא להתפקע מצחוק כשנטשה מדברת,הוא פשוט ענק!!!!!!אהההההההההה זה נראה כאילו היום הוא היה יותר מיוחד חחח אולי הוא הסתפר או משהו?!חחח ועכשיו אני שוב לבד.... ואני חייבת שתקראי את הזה לגבי הרצל,אני צריכה עזרה!!!תקראי את זה!!!! דורי היקר שלי...אהה...זהו חזרתי לעבר!!!! והייתי צריכה לומר לך משהו ושכחתי...טוב לא נורא....אני צריכה לעשות משהו...אה כן-ללמוד מתמטיקס!!!דחוף!!!!!! יאללה,זזתי. לילה טוביס!!!