שרשור אז ככה!!!

../images/Emo32.gifשרשור אז ככה!!!

כמו תמיד, מעבירה את השרשור לעמוד הראשון!!!! אמממ... יום ראשון מבחן במתמטיקה... שאללה ירחם!!! הרגע חזרתי הבייתה... שאללה ירחם בשנית!!! וזה לא שרשור אז ככה ולא נספח... זה סתם משהו שאני כותבת חהחהחה ומה את עונה שיפה לקושמרווו... תכתבי את זה באז ככה! זה חשוב!!! ויש לי דברים מעניינים לספר לך, אולם אני מחכה לאז ככה שלך, כך שזה יצטרך לחכות בינתיים!!!! צ'אוווו

עדידוש בהצלחה במבחן

לי יש שבוע הבא מבחן מתכונת במתמטיקה אז אתם לא תיראו אותי כאן בכלל... אז מעכשיו שבוע טוב...

shai lior

New member
הידעתם?

הנגן גיטרה המדהים של אוהדי מנגן גם עם הראל מויאל נהדר

herut123

New member
ראיתי אותו לא מזמן

הוא היה לי ממש מוכר ואני כזה "אאה הנגן של אוהדדד"

dabnir15

New member
בהצלחה דידי :)

אני אצלצל בערב עוד לדבר איתך:) בכל מקרה בהצלחה:)

ranch22

New member
אז ככה 60!!!!!!

ראנצ'יססס וואי את לא מבינה כמה אין לי כוח לכלום ואין לי כוח לכתוב ואללה ירחם עליי!!! היום חגיש- זה סושי!!!! אני מצד אחד מחכה לסופ"ש ומצד שנייי לא... אללה ירחם!!!! יום שישי יש מסיבה וזה סושי... יום שבת זה סושי כי יש את מהדורתו של קושמרוווווווווווווווווווווו- הוא פשוטטט סושייי אין עליווו!!!! איןןן מצחיק? נגיד!!! אממממממ ויום ראשון אני הכיייי לא רוצה שיגיע כי הוא מנוול- יש מבחן במתמטיקה... כן אני עדיין מתחמקת מזה... נותרו לי עוד כמה נושאים ופויה... נראה לי אני ממש נכשלת במבחן המנוול זהה אין לי כוח אליווו... למה לא יכולים לעשות לי מבחן על הגאוגרפיה של ספרד??? זה הרבה יותר נייסי!!!! בת דודה שלי הסושית אצלי עכשיו... עשיתי לה תסרוקת מזניבה... (דרך אגב,היא מוסרת לך ד"ש) ובערב את כבר יודעת... יש לי תכניות חשובות!!!! חג שמח שיהיה!!!! מחר יש לי כבר דברים לעשות... אבל בבוקר אני מקווה ללמוד עוד למתמטיקה!!! אינשאללה אני אצליחחח אני חייבת!!!! ואין אל.... לדעתי זה סתם סיפור שהמציא מישהו, אבל אין ברירה יש דתות בעולם וצריך לחיות עם זה...!!!!! אממממממ תמיר שכח את השם של ההוא שהוא רצה להודות לו וזה היה מצחיקקק ואת עשית ניתוח לאוהד- מהסס, לא מהסס---> זה וורי פאני!!! אמממ מה עוד... אהה כןןןן את! אל תציגי אותי כעדיד---> אני לא ערביה... עדיד זה רק בינינווווווו אנשים ייבהלווו!!!!! ואיך את לא מכירה את שיבולת בשדב?? את בטוח מכירה!!! ולא יודעת למה.. בא לי שבועות!!!! ואצלי במקפיא יש חמץ... וניר רוצה את זה!! וגפרישטע וטייגחץ זה אותו הדבר נראה לייי וזה טעיםםם יאמיי וגם מצה עם שוקולד זה טעיםםם אמממממ זהווו טוביש מה עוד אני יכולה לספר?? אה כןןן נחזור לעניין של הסופ"ש... יהיה מוצ"ש ואז מה....??? מהדורת קושמרו ולמחרת מבחן במתמטיקה ואני לא רוצה את זה!!!!! ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קושמרוווו תעשה לי מבזק!!!!!!!!!!!!!!!!! צ'אוויש בינתיים... ותהני מבית הריק שלך, האמיני לי שזה סושי להיות לבד..(אני חובבת בדידות ידועה חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה) ------------------------------- עברנו עוד עשיריה,את קולטת עד כמה מרגש רגע זה?חחחח ועכשיו כבר יש לך כוח?את דווקא נראת יותר ערנית חחח ואיך היה במסיבה??? ויום שבת הייתה את המהודה,אררררר הוא כזה חמוד וראית "השגריר"?ראית שלא עבדתי עליך ועל נירוס בנוגע לתום ומלודי?ידעתי,ואמרתי לכם ואתם לא האמנתם ועכשיו מגיע לכם חחח נה נה בננה!!ונכון שתום חמוד??? ואיך הלך המבחן היום בסוף?אני מקווה מאוד שהצלחת!!!! לי יש מתכונת ביום חמישי ואין לי מושג מה לעשות!!!!! וגם יש לי לארגן טכס ליום השואה לשלישי,שהקב"ה יעזור לי!!!! בבקשה!!! בת דודה שלך?כבר הכרתי אותה נכון??זאת מההופעות של אוהד?מסרי לה ד"ש בחזרה!!! ואיזה תוכניות חשובות היו לך בערב?התזכירי לי?? סתם סיפור שהמציא מישהו?חחחחח זה נשמע מצחיק דווקא,מי נראה שבנאדם הכ"כ חכם שימציא סיפור כזה?! ובסוף תמיר זכר,בסוף השיר,זה היה מצחיק!!!חחח חחחחחח וזה לא היה ניתוח לאוהד,זאת הייתה האמת,הוא לא ידע מה לעשות עם עצמו!!!!חחחחחח הוא לא נבהל,אני בטוחה!!!! וככה,זכותי לקרוא לך ככה חחחח-עדיד,עדיד,עדיד!!!ערביה שכמותך!!!!! ואני לא מכירה את השיר,לא נראה לי. ומה הקשר שבועות?למה דווקא שבועות?! חחח אני דווקא ראיתי את קושמרו גם היום ב-5,הוא כזה מצחיק,את רואה אותו משתדל לא להתפקע מצחוק כשנטשה מדברת,הוא פשוט ענק!!!!!!אהההההההההה זה נראה כאילו היום הוא היה יותר מיוחד חחח אולי הוא הסתפר או משהו?!חחח ועכשיו אני שוב לבד.... ואני חייבת שתקראי את הזה לגבי הרצל,אני צריכה עזרה!!!תקראי את זה!!!! דורי היקר שלי...אהה...זהו חזרתי לעבר!!!! והייתי צריכה לומר לך משהו ושכחתי...טוב לא נורא....אני צריכה לעשות משהו...אה כן-ללמוד מתמטיקס!!!דחוף!!!!!! יאללה,זזתי. לילה טוביס!!!

אז ככה 61!!!

אללה ירחם!!! השעה מאוחרת!!!! אני צריכה לישון....!!!! בעע מחר אני קמה מוקדמיש- לא רוצה!!! חיחי בסוף באמת הסתבר על תום ועל מלודי אללה!!! זה נכוןןן!!! אללה זה הזויי!!! מחר מתכונתתת!!!! אינשאללה תצליחי!!! איך יצא טקס יום השואה?? שלי יצא ממש ממש ממש סושיייייי!!!! חחח וזה כן היה ניתוח לאוהד, אבל חפיף!!! ואין קשר... שבועות כי שבועות... כי בא לי שבועות!!! וכן... בת דודה שלי שאת מכירה... מרי הסושית!!! ואני לא ערביה! את תבהילי אנשים!!! אבל בשבילך אני עדיד... וקושמרו תמיד מיוחדדד.... סושי שכמותוווו!!!! ואני אקרא מחריש את הזה על הרצללל!!!!! אההה לא סיפרתי לךךך הייתי בנתב"ג בחנויות הסושיות שם... כידוע... אני מכורה לדיסקים... ויש שם חנות דיסקים!!! וקניתי דיסק של החברה... כןןן האמריקאים הסושיים (טייגחץ לא מתייחס לאנשים)!!! דיסק מה זה יפה!!! שירים מדהימיםםם!!!!! וגם קניתי אוסף חסידי... ארבעה דיסקים מדהימים!!! וגם דיסק אירוויזיון קניתי... אבל זה לא קשוריש!!! ונדבקתי לישיש עלייך... ואני משגעת את אמא שלי עם השיר הזה... יום חמישי כמעט השתגעה כבר... היא נוהגת ואניש רה את ישיש עלייך ומתופפת על החלוןןן!! אמממ נוו כפי שהסברתי לך... שיניתי את החלטתי... עוד לא החלטתי מה יהיה בדיוק... אבל יהיה!! כי כשפתאום הבנתי שזה אולי לא כזה נורא אז החלטתי שדיי טיפשי שאני אפסיד משהו בגלל זה... אני סתם ביישנית וזה עולה לי ביוקר!!!!!! אני צריכה להפסיק עם זה!!!!!! אההה ויש לנו ביטוייי חדש!!!!!! חהחהחהחה סושי ביותרררררררררררררר!!! זה יהיה נחמדיש!!!! יאללה... אני אזוז לי... לישון או משהו בכיווןןןןןןן!!!! לילה טוביייישששששש

ranch22

New member
אז ככה 62!!!!

כן,שמתי לב שהשעה מאוחרת,למה לא הלכת לישון?! ואין,תום ומלודי חמודים,אומרים שבסוף הם יתחתנו... וכן,הייתה המתכונת,קראת תהילים במקרה?:) והמתכונת הייתה בסדר...ב"ה...אני מקווה כ"כ!!למרות שלכולם הלך די רע אז כנראה היא תעשה מתכונת חוזרת,הם שאלו אותה שאלות הזויות שלמדו בשיעור הראשון והם לא ידעו,היה מוזר....יצאו לי תשובות מוזרות בתכלס' אבל אני מקווה לטוב!! והטכס?יצא ממש ממש יפה,הרב שלנו בביה"ס ממש ריגש,הוא אמר 2 מילים שהוא רק אמר אותם והם עשו לי צמרמורת,אני חושבת שבעיקר בזכותו היה לנו טכס טוב,והייתה בעיה עם המערכת אז הם קלקלו קצת את הדיסקים שלי(אני די צוות בידור בביה"ס,אני עושה את הטכסים לרוב ואם אני לא משתתפת אני גם די.ג'יי ואני גם מכינה להם את הדיסקים,קיצר בלאגן.). אבל בסה"כ היה טוב,והיו קטעים יפים,פתאום את רואה שיש פחות בנות שצוחקות בצפירה ובטכס עצמו וזה נתן הרגשה טובה,גם הביאו ניצולת שואה שהיא ספרה לנו את הסיפור שלה וגם רגשה.. עכשיו יש עוד את הטכס של יום הזכרון... אה וטכס זה לא שגיאת כתיב,אפשר לכתוב עם ק' ועם כ' רק שתדעי. למה ניתוח לאוהד?"היסוס-אי היסוס" זה ניתוח?תעני!!אל תחפפי! חח טוב,רוצה שבועות,שיהיה,ספרי את ספירת העומר ואז תקבלי את שבועות!! אז מסרת לבת דודה שלך ד"ש?חחח נו,אז עדיד זה לא ערבי!!זה שמך!!תמיר צריך להתמודד עם זה!! הוא קרע אותי,הוא מתפקע מצחוק כשנטשה מדברת,שימי לב במהדורה של 5!! והיום את קוראת,אני חייבת חוות דעת,בכל מקרה אני מכריחה אותך להצביע לי חחח,סתם תעשי את הטוב בעינייך!!. מה עשית בנתב"ג???ומתי???ואיזה אמריקאים??ו-4 דיסקים חסידיים?של מי?? לישיש עלייך של אברהם פריד או של שלהבת או של מי? חחח ואיך מתאים לך לתופף על החלון!!!חחח ותודיעי לי מה את מחליטה,בכל מקרה אני שמחה שהחלטת כך,באמת!ואם את צריכה עזרה או שאת רוצה שאעשה את זה לפני,אני אעשה. וכל הכבוד על האומץ,רק שתדעי,ואת בטח שלא ביישנית חחח,טוב אולי קצת... אבל דווקא שאת לא צריכה חחח ואיזה מזניב הביטוי החדש,נכון?אהבתי אותו!!חייבים לשנות את כל השפה בסוף!!חחח יאללה,אני זזה לרסן את עצמי או משהו. אה ד"א תקראי מה שהגבתי לאיה בשרשור של "אהלן",אם אני לא טועה זה השרשור הראשון בעמוד,כתבתי בכותרת "חחחח עדיד וליאת" אז תקראי קיצר... יאללה יום טוביס!!

אז ככה 63

לא יודעת... היו דברים משעשעים... אז לא הללכתי לישון!!! וכן... קראתי פרק בתהליםםם! אללה אינשאללה יהיה טוב עם המתכונת!!! אני קיבלתי 89 במתמטיקה... זה ממש נס קפה, נס חנוכה ונס ציונה!!! אני יודעת שיש שתי דרכים לכתוב טקס חהחהחה... ראנצ'יס- צוות בידור בעם!!!! וזה לא שמי! שמי הוא עדי ליבי!! לא נשנה את השפה- אללה ירלםםםם!!!!!! והדיסק הוא של החברה.... של אלה המזניבים ששרים את יהא שלמא ואת לכה דודי ספירת העומר... זה נחמדיש לא ראיתי שקושמרו צוחקקק חיחיחיחי וליוויתי את דודים שלי לשדה... הם חזרו לארגנטינה!!!! וראיתי ת'שרשור ו... אני לא יודעת מה לעשות בקשר לזה... שוב איבדתי את המוטיבציה!!! אללה ירחםםם!!! עוד מעט פרטוש הסושי בטי וי גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררר צ'אוויש בינתיים!!!

ranch22

New member
אז ככה 64

עדיד,מצטערת שהרבה זמן לא הגבתי על "אז ככה",לא היה לי מצב רוח הרבה זמן וגם כוח היה חסר ובכלל.. לי אין כ"כ הרבה דברים משעשעים בזמן האחרון,אני בבאסה וזה סיפור ארוך מידי בשביל "אז ככה" אחד קצר. ותודה על הפרק בתהילים,באמת!! וזה לא רק נס,זה נס עם שתי כפיות סוכר(גנבתי את המשפט מאלי סהר,מכירה?). ותתפלאי אבל לא הרבה יודעים שאפשר לכתוב גם טכס וגם טקס. וכן,לפעמים אני ממלאה שירות של צוות בידור שלם בחיפה,לא נורא,מתמודדים. אני קוראת לך עדיד,וזו זכותי המלאה,מובן? :) למה לא?אליעזר יהיה גאה בנו.חחח של אלה ששרים את יהא שלמא?אז זה במבטא אמריקאי שלהם? זה לא נחמדיש זה טיגחץ!!! ותראי בחדשות של 5,אתה רואה אותו מתמפתל רק שלא יתפקע.. וכיף לך,בא אלינו היום לחגיגות היום הולדת שלי ויום העצמאות דוד שני שהוא גר באמריקה כבר 8 שנים וההורים שלי ממש אוהבים אותו וגם אח שלו בא ושהבת של האח גם גרה באמריקה אז כל אחד שם סיפר סיפורים על אמריקה וזה..אפילו הזמינו אותנו חחח היה נחמד. וחסר לך את מאבדת את המוטיבציה שוב-אסור לך!!! עדיד,אני סומכת עלייך!!. ואיך היה עם פרטוש?חחחח צאוויש'. יום הולדת שמח לעצמי,הוא מסר ד"ש ותודה. :]

clyps

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifקומונה חדשה לרונית שחר!

רונית שחר, מוזיקאית מוצלחת ומשובחת, מקבלת נציגות גם כאן בתפוז! לכבוד צאת אלבומה החדש "להתחיל להמשיך" נפתחה לה קומונה חדשה! אתם מוזמנים להגיע, להעשיר, לשתף ולהישתתף, להירשם ולהישתתף כאן. שיר
.

למעלה