אז ככה 36!!!!
עדיד,יה הזויה שכמותך ואת עוד מדברת על הרשלקו?! ואל דברי איתי על טרנספר זה מזכיר לי יסמיניקים...ואת יודעת כבר מה אכלתי מהם. וב"נ אני אצרוב לך,אמרתי,ב"נ,ב"נ,ב"נ. חחחחח ואמרתי לך שהשאלה מסובכת,אף רב פה לא הצליח לענות לי עליה,גם לא המורה,תשאלי את המורה שלך אבל בכל זאת. אין,הורידו מלא בתנ"ך,לנו הורידו כמעט את כל ספר בראשית,בקושי נשאר משהו אבל המורה שלנו מתעקש לעשות תגבורים של 5 שעות ביום תנ"ך!!!!אהההה זה פשוט מפחיד.... בספרות אצלנו דווקא יש לנו עוד מלא חומר ללמוד,יש לנו עוד שני מדרשים ושני סיפורים ואין לי מושג איך נעמוד בזה,המורה שלנו אדישה לאללה משום מה....וביום שני יש לי מבחן על הרשלקו ו"סיפור פשוט"....אוף.... ואיפה המחזה מציג?!אם את אומרת שהוא טוב נלך לבדוק אותו...נעשה בקורת קטנה חחחחח ונראה מי זה האיתי הזה שאת כ"כ מתהלבת ממנו פתאום חחחח לגבי ההופעה אני לא יודעת אם לבוא להופעה במוצא"ש,בראשון של תמיר או בשבלישי של אוהד וקרן פלס...אוףףף....וגם אין לי כסף וגם אין לי איך לבוא לשלושתם כי אין לי איך להשאר בחולון לשלושה ימים. וכן,אני אצל סבתא כל הפסח,מזניב!!!!ואולי תבואי לירושלים יום אחד,נבקר את פרטוש ביחד?!חחחחח למרות שאני העדפתי את כחלון,גם אפשר ללכת לחדרה אם תרצי...ואח"כ נחזור לחולון להופעות חחחחח שמעתי על התיקו,בסוף הוא הבקיע אבל מפנדל....מזל שיצא תיקו ובכל זאת אתם מקום ראשון,לא?! ואני יודעת מה זה dale boca יש לי את השיר הזה,כאילו האוהדים שרים את זה בצורה מיוחדת אז יש לי את הקטע הזה וגם אוהדי מכבי שרים את זה במשחקים רק שתדעי.... וואי בהצלחה לך במבחנים!!!!לי יש בגרות בתושב"ע מחר ואתמול הייתה לי מתכונת בתושב"ע,4 ספרים לזכור בע"פ ועוד 100 משניות לזכור בע"פ עם פירוש,אלוקים ישמור!!!! ומזל שאבא שלך בסדר,שתהיה לו רפואה שלימה!!!!!! ומה הבעיה לקנות משהו?קחי איזה חולצה הזויה שימי את הכובע של סנטה קלאוס מהסילבסטר,את התהילים של נירוס והכל יהיה בסדר!!!! חחחחחח