שרשור אז ככה!!!

../images/Emo32.gifשרשור אז ככה!!!

ראנץ'... אני ממשיכה כאן את השרשור ההזוי שלנו מהעמוד הקודם... אנשים- קראו והשכילו חהחהחהחה סתםםםם!!!! שיהיה לנוווו המשך שבוע חגיגות מעניין!!!!

אז ככה 35!!!

חיחי כפי שאת רואה ראנצ'יס... עשיתי טרנספר לשרשור חהחהחה!!! אממממ טוב... אבל עכשיו יש בעיה... אני אל זוכרת את כל העניינים שכתבת לי בהודעה... מממ טוב, נראה מה אני מצליחה לזכור!!! טובבב אז פליזזז צרבי לי את זה!!!!!! גררררררררררררר אני חייבת לראו את זה!!!! ואני אבדוק את כל האפשרויות ואסרוק לך את הכתבה על קושמרו... לא בסדר שזרקו לך אותה!!! וראיתי אותו בפרסומת... איזה חמוד הוא!!!! ואני לא יודעת את התשובה לשאלה... זה ממש מסובך!!!! אני אשאל את המורה שלי לתנ"ך... כפרה עליו!!! אולי הוא ידע!!!! גם אני קיבלתי את המיקוד בתנ"ך.... אני לא מאמינה שהורידו את המעמד בהר הכרמל ואת סיפור כרם נבות!!! ידעתי אותם כל כך טוב!!!!! זה כזה בעעע שהורידו.... אני מתה על הסיפורים האלה!!!!! שנה שעברה עשינו הצגה על כרם נבות ואני שיחקתי את איזבל... זה היה כזה סושי להיות הרעה... הייתה לי תלבושת של מלכה והכל!!!!!! ההצגה הכי סושית בארץ!! המורה הסושי שלי לתנ"ך ביים!!!!! בספרות ירדו דברים שלא למדנו... חוץ משיר אחד של ימה"ב שלמדנו... שיר אחד של ביאליק ושיר אחד של נתן זך. אני שמחה שלא הורידו את הדרמה... אני חולה על ביבר הזכוכית ועל המלט!!! גרררררררררר את חייבת לראות את המחזה- פשוט חייבתתתת!!!!!!!!! סיפור פשוט אני דווקא אוהבת... כולם הזויים שם... והירשל הוא מלך ההזויים... הוא והשגעון שנכנס בו... אנחנו רק קראנו את הסיפור, עוד לא למדנו אותו באופן רשמי!! ואינשאללה תבואי להופעה!!! זה מאוד חשוב!!!! ומה קרה שאת מבקרת את סבתא חיחיחי??? רגע, רגע... את בירושלים!!!!!! את קולטת שאת תהיי בירושליםםםםםםםםםםםם אוייי את תהיי שםםםם!!!!! כל כך כיף כיף לך!!!! ירושלמיזציה זה כל כך סושיייייייייי!!!!! ושי פרטוש... אהמ, אהמ!!! חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי לא יודעת כמה זה עולה ולא אכפת לי... אני הולכת!!!!! ובסוף יצא תיקו 1... בהתחלה ריבר הובילו... אבל ממש בסוף בקה הכניסו גול... כפרה על מרטין פלרמוווו!!!!! ו- DALE BOCA זה עידוד לבוקה... זה אומר יאללה בוקה!!!! ואיזה שיר יש לך??? אללה ירחם כמה מבחנים יש לי...!!!!! ועכשיו יש לי לסיים את הפרוייקט באנגלית למחר ואני לא יודעת איך אני אספיק!!! בהצלחה שיהיה לך בכל הסלט הזה של המבחנים!!!! ואבא שלי... אללה ירחם!!! הוא בסדר אלחמדלילה... אבל הוא יישאר מאושפז עד שבוע הבא!!!! ואני לא ידועת מה ללבוש לחתונה של בת דודה שליייי.... אללה! זה כל כך מסובך!!!!!!!!

מותר להתפרץ לשרשור?../images/Emo3.gif

ההופעה של אוהד וקרן פלס עולה 75 ש"ח ואם בא לך גם את ההופעה של תמיר אז זה 55 ש"ח. אני חושבת שאני אהיה שם, ואת? ורפואה שלמה לאבא שלך

ranch22

New member
אז ככה 36!!!!

עדיד,יה הזויה שכמותך ואת עוד מדברת על הרשלקו?! ואל דברי איתי על טרנספר זה מזכיר לי יסמיניקים...ואת יודעת כבר מה אכלתי מהם. וב"נ אני אצרוב לך,אמרתי,ב"נ,ב"נ,ב"נ. חחחחח ואמרתי לך שהשאלה מסובכת,אף רב פה לא הצליח לענות לי עליה,גם לא המורה,תשאלי את המורה שלך אבל בכל זאת. אין,הורידו מלא בתנ"ך,לנו הורידו כמעט את כל ספר בראשית,בקושי נשאר משהו אבל המורה שלנו מתעקש לעשות תגבורים של 5 שעות ביום תנ"ך!!!!אהההה זה פשוט מפחיד.... בספרות אצלנו דווקא יש לנו עוד מלא חומר ללמוד,יש לנו עוד שני מדרשים ושני סיפורים ואין לי מושג איך נעמוד בזה,המורה שלנו אדישה לאללה משום מה....וביום שני יש לי מבחן על הרשלקו ו"סיפור פשוט"....אוף.... ואיפה המחזה מציג?!אם את אומרת שהוא טוב נלך לבדוק אותו...נעשה בקורת קטנה חחחחח ונראה מי זה האיתי הזה שאת כ"כ מתהלבת ממנו פתאום חחחח לגבי ההופעה אני לא יודעת אם לבוא להופעה במוצא"ש,בראשון של תמיר או בשבלישי של אוהד וקרן פלס...אוףףף....וגם אין לי כסף וגם אין לי איך לבוא לשלושתם כי אין לי איך להשאר בחולון לשלושה ימים. וכן,אני אצל סבתא כל הפסח,מזניב!!!!ואולי תבואי לירושלים יום אחד,נבקר את פרטוש ביחד?!חחחחח למרות שאני העדפתי את כחלון,גם אפשר ללכת לחדרה אם תרצי...ואח"כ נחזור לחולון להופעות חחחחח שמעתי על התיקו,בסוף הוא הבקיע אבל מפנדל....מזל שיצא תיקו ובכל זאת אתם מקום ראשון,לא?! ואני יודעת מה זה dale boca יש לי את השיר הזה,כאילו האוהדים שרים את זה בצורה מיוחדת אז יש לי את הקטע הזה וגם אוהדי מכבי שרים את זה במשחקים רק שתדעי.... וואי בהצלחה לך במבחנים!!!!לי יש בגרות בתושב"ע מחר ואתמול הייתה לי מתכונת בתושב"ע,4 ספרים לזכור בע"פ ועוד 100 משניות לזכור בע"פ עם פירוש,אלוקים ישמור!!!! ומזל שאבא שלך בסדר,שתהיה לו רפואה שלימה!!!!!! ומה הבעיה לקנות משהו?קחי איזה חולצה הזויה שימי את הכובע של סנטה קלאוס מהסילבסטר,את התהילים של נירוס והכל יהיה בסדר!!!! חחחחחח

אז ככה 37!!!

האמת ראנצ'יס שלי טרנספר מזכיר דברים אחרים!!! אז עדיף שבעעע.... אמממ אני לוקחת את המילה בחזרה!!!! אממ בעעע כל היום אני יושבת על הפרוייקט באינגליש... אני כבר רואה את עצמי יושבת עליו כל הלילה... בעעעע ומתי אני אספיק ללמוד לבוחן בתנ"ך שיש לי מחר על קהלת?? אללה ישמור!!!! חיחיחיחיחיחיחיחיחיחי הירשלקוווו....הוא כזה הזווויייי!!!! וכל כך באסה שהורידו דברים נחמדים בתנ"ך... כמו את ההשוואה של בריאת העולם בבראשית לישעיהו.... המחזה מציג בקאמרי.... ואני מתלהבת ממנו בצדק!!! איתי טיראן שולט!!! ואם את רוצה לראותא ותו אז זה ההוא שמשחק בפרסומת של הוט... זו עם הזוג שמתחתן!!!! איזה נחמדיש להיות בירושלים... כזה מזניב באמת!!! וגררררררר פרטווווששש...!!! אולי באמת אבוא לירושלים? יש לי משפחה שם!!!!!! ויש שם את פרטוש הסושייי!!!! וטוב שהאוהדים של מכבי שרים שירים יפים חה חה חה!!!! ואור כחלון... אמ אפשר גם לבקר אותו חהחהחהחה.... אבל פרטוש יותר מעניין (אותי) ובאמת בוקה מקום ראשון... יש צדק בעולם... לפעמים! בעעע הופעווותתתתתתתתתת אני רוצה להיות שםםםםםם גררררררררררר בהצלחה בכל הדברים בתושב"ע!!!! זה הרבה ללמוד!!! אינשאללה 100 בבגרות!!! חיחיחי אני לא אלבש את מה שאמרתי לי מן הסתם... אההה והתהילים שלי, לא של ניר!!!!!!! בעעע אני עדיין לא יודעת!!!! ואבא שלי... לא ראיתי אותו היום כי אני עסוקה עם הפרוייקט!!! בעעע!!!! מה דעתך על הבחירות?? למי היית מצביעה לו יכולת?? אני אומרת להצביע לגמלאים או לניצולי השואה!!! אההה ובלי קשר לזה... שחיים הכט יהיה ראש ממשלה!!!! תהיה לנו אחלה מדינה איתו!!! וגם זהבי לתת לו תפקיד טוב!!!! וגם יוסי שריד!!!!! שיחזור לפוליטיקה!!!! ודודו טופז...!!! הוא גם סבבה!!!! חבל שחיים הכט לא מתמודד!!!! כל כך חבל!!!!! לא יהיה פשע, יהיה אחלה חינוך, לא ירמו אנשים ונתנהל קצת כמו בסינגפור!!!!! יהיה סושי ביותר!!! וזהווו אני אלך לי... צריכה להתקלח ו... לסיים את הפרוייקט... כמה מפתיע!!! חיים הכט שולט

תוספת לאז ככה 37!

ראיתי עכשיו את הפרסומת של זוגלובק... "זה מה שבא לי עכשיו" אז זהווו שלי בא עכשיו לשחק טאקיייי!!!!!!!!!!!!!!! אוייי כמה בא לי...!!!!!! זהווו עכשיו באמת... אני הולכת! ביי ביי!!!!

ranch22

New member
אה???.

טאקי????ביום הבוחר???.ביום לפני הבגרות בתושב"ע שלי ????ביום שכולם מטומטמים לרגע???בשעה הזאת שכולם עסוקים במדגמים???? האמת?נשמע סבבה,מי מתחיל?!

ranch22

New member
אז ככה 38!!!

עדיד,סליחה על הטעות האיומה שלי..כנראה אמרתי שאקרא אח"כ ושכחתי... ויופי שלקחת את המילה בחזרה...יש לי סרטון להראות לך על עמונה,ד"א. וסיימת כבר עם הפרוייקט באנגלית?אני מקווה בשבילך.... ואיך הלך הבוחן בתנ"ך?גם אנחנו למדנו קוהלת...זה דווקא יפה ופרק ב' יב' ירד במיקוד,חבל פרק יב' הכי מזניב וזוכרת את שמואל ב'?!איך ידענו?!חחחח היינו צריכות לזכות,אני אומרת לך חחחח. איזה זוג מתחתן בפרסומת של הוט?ואיפה ההצגה מציגה?אני מתה כבר לראות את המלט.... וכנראה שמחר אני אצטרך להתחיל לקרוא את הנסיך הקטן...הגיע הזמן למחשבות פילוסופיות על ציורי כבשים...אם קראת את תביני אותי. ואולי תבואי באמת לירושלים?תעשי אצלנו את הסדר...אולי בפעם הראשונה סדר אמיתי חחח ויהיה לי עם מי לחפש את האפיקומן,כל פעם אני מוצאת אותו כי אני הילדה היחידה שם אז כל פעם זוקפים לזכותי ניצחון טכני...מבאס.... ויש למכבי את השירים הכי טובים שיש,מחר נגד חיפה,וואי בהצלחה לנו!!!! ותבואי נבקר את פרטוש וכחלון חחחח ב"נ.... יש צדק בעולם?ורק אני חשבתי שזה רק כוכב לכת?! ותבואי לשל תמיר,את חייבת!!!!נעשה צחוקים כמו אצל אוהד אז,אני לא רוצה להיות שם לבד ושכולכם תהיו בהופעה של אוהד ואני לא. למה הוא כל הזמן כמעט מוציא את ההופעות שלו או על חג או על ימי שיש?!!!!:( זה לא פייר. תודה לגבי תושב"ע,סוף סוף עברנו את זה לפחות.למרות שהמורה פתאום החליט לשנוא אותי. אני אם הייתי יכולה להצביע הייתי מצביע למפד"ל,יש לי גם חולצה שלהם,ביום של הבגרות באתי לכל הבנות הוצאתי את הפתק של המפדל ושרתי להם את "יהיה טוב" של דיוויד ברוזה עם הכתוביות כאילו של המפד"ל (טׂב),כולם פתאום חייכו. ואני יודעת שהתהילים שלך,אבל נירוס קרא בהם אז. ואשכרה מתאים להיות לחיים הכט ראש ממשלה ונתן זהבי הממלא מקום ויהלום שר האוצר ושריד שר החינוך ואורן שר הרגליים וקושמרו שר ה"מצחיק?נגיד" טוב כאן הגזמתי. יאללה בהצלחה לך!!! "מצחיק?נגיד..." מי מלך,מי?!חחחחחח

אז ככה 39!!!

נסלחת על הטעות ראנצ'יס!!! שלחי לי כבר ת'סרטון על עמונה חהחהחה!!! וזה היה מבחן בתנ"ך... הלך פצצה!!!! לא למדנו את פרק י"ב אז לא יודעת מה זה... ויש פרסומת של הטלפון החדש של הוט... קיצר הבחור זה איתי טיראן... גררר ואמרתי לך... ההצגה בקאמרי!!!! חיחיחי מחשבות פילוסופיות על ציורי כבשים חהחהחהחה יאאא קרועה אחת!!!! חיחי ולא פייר... כן עשיתי את הסדר באופן נורמלי בחיים חיחיחיחי למרות שאני לא זוכרת הרבה חוויות אפיקומן...!!!!!! חיחיחי אני כל כך רוצה ירושליםםםםםם זה סושייי... ועכשיו גם יש לי פמוטים סושיים.... של ירושלים....!!!!!!!!!! ואני ממש רוצה ללכת להופעה של תמיררררררר!!!!!!!! ויש צדק... לפעמים אין... אבל יש... נראה לי... חיחיחיחי קושמרו והמצחיק נגיד שלוווו איזה סושיייי!!!!! אורן שר הרגליים?? חחח הזוווייי.. שיו... גם האורן הזה סושי... אבל אין על קושמרו...!!!!!! אמממממ זהוווווווו אהההה והוא לא עונה לי.... לא יודעת למה... יהיה טֹב..... חיחיחיחי אהבתייייייייייייייייי יאללה... המשך לילה טוביששש

ranch22

New member
אז ככה 40!!!!

את קולטת שכבר 4 פעמים של עשר עשינו את השרשור הזה?!חחחחחח אני סתם מטומטמת.... ואני אצרוב לך ב"נ אם תבואי להופעה של תמיר אני אביא לך אז,גם ככה אני צריכה להביא לכם את ההופעה...ב"נ.... דווקא את פרק יב' לא למדתם?!זה הספר שהולך נגד כל הכפירה...נו טוב חילונים חחחח סתם.... והפרסומת של הוט זה עם הזמן שהולך אחורה כאילו?!אני טועה? ובסוף לא הביאו לי את הנסיך....הכבשים כבר לא יבואו הפסח הזה,אולי אני אצלצל לאריאל שרון,ישלח לי אחת,אני מקווה רק שאין להם איזה שפעת העופות או משהו כזה... ואת עשית פעם סדר נורמלי?באמת????ומצאת את האפיקומן?נתנו לך משהו או שגם עלייך עבדו ודחו אותך עד גיל 80 בשביל אופניים שבקשת בגיל 3??? ובואי לירושלים,יהיה כיף,בע"ה!!!באמת!!!! ואת באה להופעה,אני מצווה עלייך!!!חייבים לשחזר את ה20.8 גם אצל תמיר...נצעק בסוף גם את המילים של השיר שלו חחחחח צדק זה רק כוכב...תשאלי אפילו את הליקוי חמה...הוא יגיד לך!! "מצחיק?נגיד..." די התאהבתי בצמד מילים האלה!!!!!קושמרו...תחזור בזמן,בבקשה!!!!! ואורן שר הרגליים,וואי בחיי מזל שהחזירו אותם לשבת השבוע אחרת הוא היה מתאבד בסוף,מסכן. לא עונה לך???נירוס????לעזאזל. יהיה טֹב,כן.בע"ה!!! :) לילה טוביש גם לך!!!!

אז ככה 41!!

פש..... אנחנו מתחילות עשור נוסף!!!!! כפרה על שירשורינווו חיחיחי ואינשאללה אני אהיה שם!!!!! וכן... זו הפרסומת שהם חוזרים אחורה...!!!!! ולא מצאתי אותו... או שעזרו לי פעם אחת וכאלה!!! חיחיחי שפעת העופות לכבשים??? חיחיחיחיייייייייייייייי לא נראה לי!!!!!!!!! קושמרווווו מלך!!!!!!!!! וזהווו ניר בסיידר... בערך!!!! ועוד משהווו.... אבא שלי השתחרר אלחמדלילה מבית החולים!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ranch22

New member
אז ככה 42!!!!

וואו עשור נוסף,אני גאה בעצמנו חחח כפרה באמת על שרשורינו ותודה להוריי שהביאוני עד הלום חח ולך עדיד וסיפוקים הסושיים,המזניבים וההזויים שלך. תודה לפורום שאנו מנצלים את בימתו. תודה לאוהד שבלעדיו לא היה פורום. תודה לתפוז. טוב,די,חפרתי...חח אני לא זוכרת אותו,אבל כעיקרון אני מכירה את איתי,נראה לי.... ואת לא מצאת את האפיקומן?עדיד,יש לך ילדות עשוקה,איזו ילדות זו בלי למצוא אפיקומן?!אני קוראת אותך לסדר(תרתי משמע),לכי למצוא אותו,ומיד. ונו,יכול להיות,כבשה אחת אכלה ציפור כי הייתה ממש ממש רעבה...לכי תדעי....אבל אני מרחמת על הכבשה,כל הגרעפסים שיצאו לה אח"כ והיא בטח הקיאה...טוב נחסוך ממך את התיאורים.... קושמרו מלך?ואני חשבתי שכבר תחדשי לי משהו בשרשור הזה...חחחח סתם.... את יודעת מי עוד מלך?נימני וברקו!!!שני מלכים!!!ושארפ ופארקר ונירוס ואוהד(לפעמים) והרב שלי(לפעמים) וכל העולם!!! פתאום טוב לי,ואני עוד חשבתי על השיר "בואי נתאבד,נלך לאיבוד"(עיבוד חדש שלי לשיר של אלוארצ'ק) בצהריים....מוזר.... ואני מאושרת בשבילך שאביך השתחרר!!!! מזל טוב!!!! ורק בריאות,והרבה בריאות!!!!! הלכתי לחפש את עצמי בבית,חחח. לילה טוביש'.

אז ככה 43!!!

יש לי תחושה שהחופש נעשה לנו בכיף 2 עשורים או יותר...!!! חיחיחי הילדות שלי בסדר גמור- נתחיל מזה!!!!!!!! אויי הכבשה והציפור... זה היה נורא עכשיו!!!! ואת רוצה שאני אחדש לך על קושמרו?? טוב אז קושמרווו משכיל וחתיך... מחדש לך משהו?? חיחיחיחיחיחייחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי וראיתי אתמול שניה וחצי מהמשחק...שהיה אחד אפס לצהובים... אבל סיפרו לי שבסוף נגמר תיקו!!!!!!! חיחיחיחי מצחיק? נגיד! (כל הזכויות שמורות לרומני השולט) ושאראס מלך... גם פארקר... אבל אני אוהבת את שאראסס!!! גרררררררררררררררררר!!! ונירוס כפרות עליוווווווווווווו!!!!!!!! מה זה שיר ההתאבדות הזה?? אללה ירחם!! חיחיחיחי... מצאת את עצמך כבר??? כי אמרת שהלכת לחפש את עצמך!!! אההה אני צריכה לספר לך משהו.... נספר לך מחר!!!!! ואינשאללה נהיה כולנו בריאים תמיד!!! אני מאושרתתתתת אבא שליייי בבית!!!!!!!!!!!!!! אמממממממממממממ זהווווו מספיק להיום... כמה אפשר?????????????????? "אני רואה את עץ הזית שוב מוריק וענפיו בעננים..." זה שיר על ירושלים שלייי!!!!!!!!!!! ואני מקדישה אותו לפמוטים שליייי החמודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך אוהבת אותם!!!!!!

ranch22

New member
אז ככה 44!!!!!

נשמע מצויין שנגיע ל100!!!נעשה חגיגה חחח ואת בטוחה שהילדות שלך בסדר גמור??בטוח???חחחח סתם סתם.... וסליחה לגבי הכבשה והציפור,איזה אמא שלי אומרת לי היום "גדלו לך פה פרחים אדומים" אני כזה אומרת לה "תעקרי אותם מיד!!!" היא כזה "לא,אני לא אהרוג אותם..." אמא שלי וההתמכרות שלה לצמחים...הורגת אותי לפעמים... ולא ידעתי את זה על קושמרו?משכיל?קושמרו?לא ...מה פתאום?!חחחח וחתיך?!בכלל לא... כן,בסוף היה רק תיקו,מבאס.יכולנו לנצח. ושארפיקו הכי מלך שיש!!!!!!!!!!הוא ידיד שלי!!!הוא אמר בעצמו!!!!:) ונירוס כבר לגמרי בסדר,כבר בלילה הוא התעורר חחח ושיר ההתאבדות זה שיר כ"כ מגניב!!!!חבל על הזמן!!! ולא מצאתי,חפשתי בכל הבית,בכל החורים שיש ולא מצאתי,מה זה צריך להיות?!איפה אני?! ואני צריכה גם לספר לך משהו,חוץ מזה...ראית את הקשיור ששלחתי לך?! ותספרי לי כבר מה שאת צריכה לספר!! אני גם מאושרת ממשהו לגבי המשפחה שלי,רק שלי אסור לספר,אבל איזה כיףףףףףףףףףףףףף יששששששש ושמחה בשבילך שאבא שלך בבית!!!! עכשיו אחותי בבית חולים..מסכנה... ומאיפה הפמוטים האלה?ולמה את כ"כ מאושרת מהם?!

אז ככה 45!!!

כן הא... נעשה מסיבה משהו
!!! למה לעקור פרחים?? כי הם אדומים?? מה לא חבל על הפרחים החביבים?? ואת רוצה לומר לי שקושמרו לא משכיל?? ודאי שהוא משכיל?? אפשר לומר שהוא לא חתיך...??? ברור שהוא כן!!! חוץ מזה הוא רומנייי (גאוות הרומניה) ואין שום דבר מזניב בהתאבדות!!!!! מתנגדת לכך בכל תוקף!!! ועוד לא סיפרתי לך מה שהייתי צריכה לספר...!!!! והעיקר שאת מאושרת!!!!! המשפחה... היא כל כך חשובה!!! למה אחותך בבית חולים?????????????????? את הפמוטים קיבלתי מבת דודה של סבא שלי שהיא בת 90 בערך... היא אדם נפלא!!! יש לה עברית מדהימה!!!!!!! איזו אישה מקסימה היא!!!! היא הביאה לי את הפמוטים כאות תודה על כך שלפני שטסתי לפולין התקשרתי אליה וביקשתי שתיתן לי את שמות בני המשפחה שנספו...!!!! היא משהו מיוחד!!!! ואני כל כך אוהבת את הפמוטים שלייייי!!!!! אמממממ אני רוצה ללכת לבוקההההההההההההההההה!!!!!!!! חייבת לראות אותם!!!!!!!! אני עוסקת עכשיו בחקר אגדות האחים גרים... הן לא אגדות תמימות כל כך... מממממ ויש לי כל מיני רעיונות מעניינים בראש, את לא מדמיינת... המוח שלי עובד שעות נוספות!!!! חהחהחהחהחה אמממ יאללה!!! אינשאללה 100!!!!!!!!!!!!!! צ'אוויששש!!!

ranch22

New member
אז ככה 46!!!!

ועוד איך. ובטח לעקור אותם בגלל שהם אדומים?מה זה צריך להיות?מי נתן להם רשות לגדול מתחת לחלוני הקט?! ומשכיל?אין מצב...אין לו שום תואר!!!וחתיך?שיער בלונדיני זה בכלל לא משהו ובטח לא מבט רציני וחודר והוא בטח לא שנון עם הבדיחות של ה"מצחיק?נגיד..."... [זה סתם בצחוק,כן?] חחחח סתם צחקתי זה היה בגלל הבגרות בתושב"ע כולנו היינו בטוחות שילך לנו גרוע אז המצאתי להם את זה...זה מזניב ששרים את זה,באמת!!!כשתבואי לתמיר בע"ה אשיר לך!!!! ובסוף ספרת לי,אני בעד לבדוק לך בדיוק מה איתו ככה לפחות תוכלי למצוא את זה בחיפוש...לא שווה? ואחותי....יש לה בעיות,לא לכאן. וואו,אבל עד כדי כך להתאהב בפמוטים?ואת צחקת עליי שהתאהבתי בכיפה שלי!!!את רואה?! ואנחנו חייבות ללכת ביחד לבוקה,זה יהיה משחק ענק בע"ה!!! ויש מצב שתבואי לשער 11? ואני יודעת שהן לא כ"כ תמימות,חברה שלי עושה עליהם עבודה באנגלית...לכל סיפור שם יש מסרים נסתרים.... ואיזה רעיונות?ספרי לי... וואי,המורה אמרה לנו שיש ציוני בגרות חורף ובאתר אין בינתיים אלא רק אצלה,מה עושים?!להתקשר או לא להתקשר?-זאת השאלה(מזכיר לך משהו?!). צאויס'...

אז ככה 47!!!

לקח לי מלא זמן לענות... טובבב היו לי הרבה דברים על הראש הקטן שלייי!!! אוקיי... אני נותנת לפרחים רשות.. הם סושייםםםם!!! חיחיחי וכפי שאת יודעת הוא משכיל... וחתיךךך חיחיחי המבט החודר שלווו מהמםםם חיחיחי והוא שנון... את יודעת שכבר שכחתי על מה הוא אמר "מצחיק...? נגיד." חיחיחי מחר אינשאללה אני אזמין כרטיסים... ולפני ההופעה אינשאללה אנחנו הולכות לניר... יהיה מצחיקקקק!!! אני לא מאוהבת בפמוטים שליייייי, הזויה שכמותך!!! הם פשוט מאאאאוד יקרים לייי!!! אני אספר לך בהזדצמות על הרעיונות לגבי האגדות!!! הסתדרת עם הציונים??? אני לא בודקת את שלייי.... לא רוצה לדעת כמה קיבלתי במתמטיקה!!!! חיחיחי והמשפט מזכיר לי את המלט... חיחיחי ואת איתי טיראן!!! יש היום חפש את המטמוןןןןן זה נפלאאאאאא!!! סיוון רהב מאיר גאונה!!!! יש לה ידע עצוםםםם?!!!! ובקשר למה שהייתי צריכה לחשוב עליו וזה.... אממממ אני מוותרת... ואל תגידי לי לא...!!!! פשוט מוותרת.... זה סתםםם יעצבן אותייייי!!!!!!! אההההה וקושמרו הסתפר.... איזה מותק הוא!!! היו לי אורחים היום בבית... היה מצחיקיששש!!!!! חמודים בני הדודים שליייייי אממ טובישש אני אזוז... כואב לי הראש בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע יאללה... צ'אוויש

ranch22

New member
אז ככה 48!!!

בהחלט לקח לך הרבה זמן לענות,אך נסלח לך...בכל זאת חשבנו למלא כמה עשורים בחופש הזה חחח הוא כזה חמודדד,וזה היה לגבי הרעידת אדמה בלבנון שעבדו עליהם,לגבי ה1 באפריל,זוכרת?!נו את חייבת לזכור!!! וגם אני בע"ה אזמין כרטיסים מחר,לפני כן אני צריכה לברר מס' פרטים... ואמרתי לנירוס שנבוא,אני אבוא בצהריים בערך כדי שנספיק ואת תצטרכי לחכות לי איפשהו בחולון כי אני לא ממש מסתדרת שם...הייתי שם רק פעם אחת נראה לי...באצטדיון הלזרוס,באימון פתיחה של מכבי העונה. ואני אביא את הכיפה בע"ה,אז תהיי נוכחת לדעת עד כמה היא מדהימה!!! ותספרי לי על האגדות.ואלי תביאי את הפמוטים גם?!חחח נעשה שם חול המועד משלנו... והציונים?בדקתי...ככה-ככה,נראה לי,למרות שהרבה דווקא היו מרוצים מציון כזה אבל אני ציפיתי ליותר... וקבלת 100,אל תתממי... וסיוון רהב מאיר גאונה ברמות!!!היא פשוט מפחידה....וגם שי הזה חמוד...אבל מה קורה עם ה"שגריר"? את בטוח מוותרת?עדיד אל תעשי את זה.את ראית מה קרה לי במקרה של החייל,במשך שבועות השתגעתי... ולמה שזה יעצבן אותך??? ועכשיו ראיתי שקושמרו המלך הסתפר-הוא כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד. וראיתי כבר את הבני דודים שלך בתמונה...חח כיף לך...!! בהצלחה עם הכאב ראש... לילה טובוש'...

פרו אז ככה 49

כן... זה פרו... אין לי כוח לכתוב לגמרי... רק דבר אחד... הכי חשוב כאן: אנחנו מזמינות ביחד... שלא יקרה מצב שלא תזמיני ובום... אני נשארת לבד!!! אז ככה 49 במלואו יבוא מתישהו... אולי בבוקר מוקדם....

למעלה