שרשור אוף

Vivi Sparrow

New member
מצטערת, אבל...

אני לא שפוטה של אף אחד, יש לי דעות משל עצמי ומותר לי להביע אותן. לא חייבים לפתוח "כתום" חדש על כל דבר שקורה, בטח שלא על דבר אישי שקשור לשני אנשים בפורום. אפשר לנצל"ש, אם כבר.

Envious

New member
תפסת תחת פתאום ?

אולי זאת ליאת שפתחה את ההודעה. אבל היא עדיין חברה שלי ושלך. וזה דיי מאכזב מה שאמרת בתור חברה.

Vivi Sparrow

New member
תפסתי תחת? סליחה?

איך את לא מתביישת להגיד דבר כזה? מה הקשר לזה שהיא חברה שלי? אני הייתי אומרת בדיוק אותו דבר גם לאלה שלא קרובים אליי. מה לעשות שההודעה שלה לא קשורה לאף אחד חוץ ממך, וזה לא פורום של הודעות מחילה פרטיות. לא רוצה לפתח את השיחה הזו לריב, אלא רק שתביני שהודעה זו לא במקומה. שיהיה לך ערב טוב.

sasuke girl

New member
אני לא יודעת אם אני אפילו רוצה

לענות לך..>> איזה חוסר רגישות..כל הזיוני שכל על זה שכולנו משפחה אחת..שכולנו פה "החברים הכי טובים" שאנחנו תמיד פה אחד בשביל השני..תעשי טובה.. וההודעה גם קשורה אליכם..רציתי שגם אתם תראו איך אני מרגישה..הרי "בשביל זה אתם פה"..לא? משפחה אחת גדולה..?נכון...? הפורומים כבר מזמן לא דבר שיטחי המתייחס רק לנושא מסויים..כולנו הפכנו לחברים קרובים..חשבתי..שתדעו לקבל הודעה כזו בבגרות והבנה...אבל מסתבר שיש אנשים..שכל כך עסוקים בלחפד מה רע ומה לא טוב..במקום לעודד...גועל נפש..החיפוש התמידי אחרי מה לא טוב מה לא בסדר..במקום לעזור או לתמוך..

Vivi Sparrow

New member
אני אפילו לא יודעת במה לתמוך,

כל מה שההודעה שלך אמרה היא בקשת סליחה. מה קרה? לא ידוע. על מה? לא ידוע. מתי מה שקרה קרה? לא ידוע. כולנו כאן אוהבים אתכן ואכפת לנו מכן, אבל זה לא אומר שאפשר להתחיל שרשורים שלא אומרים דבר וחצי דבר ואחר כך להאשים אנשים שבאים בטענות על הכתום שנפתח. מקווה שהכל יסתדר בינכן ושיהיה בסדר. אוהבתאתכן המון. X3

sasuke girl

New member
גם אנחנו אותך...

ויוה..אני מתרגזות מהר מדי..נא נא..? אני אומרת..נקח לנו קולה במבה ומיאבי..ונרגע קצת ^^'

Vivi Sparrow

New member
*חיבוקימ*

אני אוותר על הקולה [בעע זה לא טעים ולא בריא וכו' וכו' >:], אבל במבה ומיאבי, כןכן *____*

Envious

New member
יהיה לי ערב טוב. ברגע שאני אבין

אותך. ואת תביני אותי. כי זה לא הולך להיגמר ב"ערב טוב" כמו שני אנשים שלא מכירים אחד את השני. אוקיי.. כתבתי דבר מגעיל. בגלל שאת כתבת דבר שבעיניי היה מגעיל. אולי את לא ראית את זה בתור דבר מגעיל ואני כן. אבל ככה מתחילות אי הבנות לא ? וזה ממש פגע. אני פשוט רוצה שתדעי שאני רואה אותך בתור חברה. ורק בגלל זה אני פגועה. לא אכפת לי משאר האנשים שהגיבו, רק מהתגובה שלך.

Vivi Sparrow

New member
עכשיו אני אשאל אותך שוב:

אם יהיו אנשים שיעשו פה טעות, וגם אני אעשה אותה, רק עליי תקפצי ותתרגזי? לא התכוונתי לפגוע בך, ההודעה שלי בכלל לא פנתה אלייך, אלא לליאת. זה לא שלא אכפת לי מזה שאתן רבות או שאתן עצובות או מה שזה לא יהיה, אפשר היה פשוט לשרשר את ההודעה לשרשור אחר שכבר קיים. :)

sasuke girl

New member
זה לא נעים...נכון..ועוד מחברה שלך..

בבקשה...תפסיקי לחפש את הדברים הרעים..יכלת באותה מידה..לשאול מה קרה..>>

sasuke girl

New member
וי וי היקרה ושאר האנשים ה"קרים"

פה.. כולנו יודעים..שכשרבים..הצד הנפגע..לא בדיוק עונה לטלפונים..ולא בדיוק בודק את המסרים... בגלל שאני כל כך אוהבת את אנבי ויצא לנו לריב..רציתי להביע ולהמחיש את הצער שלי בדרך שבה כולם ידעו שאני מצטערת..לא כל שירשור חייב להיות קשור לאנימה..הרי הפכנו לקהילה מגובשת..לחברים..אנחנו לא רובטים למידע על בליץ.

למעלה