שרשור אוף

shui chan

New member
מה שנמחד בלילה זה שאחרי זה מתחיל

יום חדש =] יום חדש זאת התחלה חדשה ^___^ יהיה טוב. [שונאת ימים לא מוצלחים - פשוט הולכים לישון מוקדם כדי שהיום יגמר מהר~]

Fay Wood

New member
הוו ;; אני שונאת כשמשוכזה ../images/Emo168.gif

קורהלי >< לפספס משו שאתה ממש ממש רוצה ללכת אליו ובסוף סתם לבזבזכסף.. אבלאנורא ^___^ סתם כסף, הוא יחזור מתישהו איכשהו O.ס ויהיו ימים יותר מוצלחים שיכפרו עלהכל ^_____^ בינתיים, קבל חיבוקגדול טאייצ'ו ^-^ |חיבוקגדול|

אוי יש לי 300 ימים כאלו בשנה!!

טוב לא להגזים, אבל אני בהחלט מכירה את ההרגשה מקרוב \:

Vivi Sparrow

New member
תודה לכולם על ההתעניינות והעידוד,

אני מצטערת שאני לא יכולה להגיד לכולם מה קרה, אני מרגישה רכלנית, אפילו כשמדובר בי, אבל זה גם נוגע לעוד אנשים, אז אם הם רוצים, הם יגידו. אני רוצה להגיד לאדם המסויים שמאוד נפגעתי כי הרי קבענו ופתאום הכל מתפוצץ לטובת מישהו אחר, אני לא מבינה למה היית צריך ללכת לשם דווקא כשקבענו. ביטלתי תוכניות חשובות בשבילך וככה אתה עושה לי? [זה יכול להיות בן וזה יכול להיות בת. עכשיו תגידו "אההה זאת בטח בת" אבל מי אמר? "אז זה בן!" מי אמר? חהחהח. לא מצחיק. P:] *הולכת לבכות איפשהו* >:

Fay Wood

New member
הוו ;; אוהביםאותך, ויועסאן ../images/Emo168.gif

~ לא להיותעצובה ;; קבלי חיבוקגדולגדול, ואם נפגעת מהבנאדם המסוים הזה הכי טוב יהיה לומר לו את זה. אולי קרה איזהמשו, עדיף לבדוק מה קרה קודם, כי זה יכול להיות סתם אי הבנה אומשו לאנחמד כזה.. אל תהיי עצובה, ויועסאן, אוהבתותך ^-^ |חיבוקגדולגדול|

למעלה