שרשור אוף

../images/Emo24.gif (עד כמה שהסמיילי הזה מעפן)

אז מה, צומי זה פסדר (מידי פעם) לא? נ.ב- חנוכה סאקס.

:(

היה לי חרא של חופש, יש מלא אנימות שאני רוצה לראות ולא נראה לי שזה יקרה, כי לוקח לי עידנים להוריד משהו!! כל המוזיקה שלי במחשב נמחקה- ואני בדיכאון עכשיו. פאקינג שית'. זה החנוכה הכי גרוע אוור! אני רוצה לפצות את עצמי בבובת רנג'י. |סוף התבכיינות|

ShuNka

New member
../images/Emo24.gif

עוד לא נגמר החופש! לי באמת אין מה לעשות ;~; יא זה באמת שרשור דכאוני XD

Fay Wood

New member
הרבה אנשים פה עצובים ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif

נהנה, לא להיות עצובים~ כל יום רע בסופושלדבר מסתיים, ואחריו יבוא יום הרבהיותרטוב ^_^ ו, אמ, זה אולי יישמע עילג אבל הכל קורה לטובה, ואם קרה משו רע, אחריו יבוא תמיד משו טוב בסופו של דבר ^-^ אז, קבלו חיבוקגדול בינתיים, ואני בטוחה שמחר יהיה יוםחדש והרבההרבהיותרטוב ^__^
~

Hinamori

New member
XD עכשיו הזכרת לי את הרב

ההיפראקטיבי שבא לבצפר שלנו בראש השנה .__. כל פעם שיגידו הכל לטובה אני אחשוב עליו >: טראומה לכל החיים >: הוא התחיל להגיד שאם גנבו לך את הבית וכל הרכוש נשרף זה הכל לטובה וזה עדיף מדברים יותר גרועים והוא הלך בדילוגים כאלה ועשה לכולם נזק נפשי ;~;

אפילו אם יש מוות המוני

יש פחות פיצוץ אוכלוסין של החיה הכי מזיקה על פני כדור הארץ. @_@ תחשבו חיובי! הכל בחיובי! P: *מנופפת בסכין*

MrsGreen

New member
תאמת גם אני T______________T

עשיתי את הטעות הגדולה בחיי הסתפרתי!! כל התלתלים שלי T^T אני כל כך עצובה יקח להם שנים לגדול שוב! למה עשיתי את זה למה?? כל כך הרבה אנשים אמרו לי לא T___T אני עצובה והעובדה שהחופש הזה כולו לימוד אחד גדול כל יום למקצוע אחר לא עוזרת לי להתגבר על העניין, פליז מיק מי האפי במפגש, כי זה היום חופש היחיד שיש לי T____________T

MrsGreen

New member
הוכחתי את טענתי ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אפחד לא אוהב אותיי מצב דכאוני למדי לסלוח ;;

Fay Wood

New member
כן אוהביםאותך!!11 ;-; ../images/Emo168.gif

אל תרגישי רע, שיער ייצמח, גם אם זה ייקח הרבהזמן~ ;; ולימודים זה כלכך איכ >< יש כלכך הרבה עבודות ענק~יות לחופש שלא התחלתי בכלל Oס אבל לאנורא, יהיהטוב ^__^ ו..ו..יוםראשון נדאג כולנו שזה יהיה בשביל כולם יום נהדר שיגרום לכולם להפסיק להיות עצובים, אז אל תדאגו ^______^ אני כלכך פאקינג מחכה לפגוש את כולם ><;; ולסיום- הכל לטובה
|חנ בורחת מהמקום בהיסטריה וצווחות| אני רוצה לישוןןן X__X

MrsGreen

New member
תודה ;[

יקח לו המון זמן, שער מתולתל יקח לו שנים -.- בצפר זה קקי ותודה ביום ראשון אני בטח ירגיש הרבה יותר טוב ^^

טישו?

יא איזה עצוב על השיער- זה בגלל שספרים הם השטן! חח ואני עוד הולכת להסתפר היום >_< ובמפגש יהיה כיף! מקסימום כדי שנרגיש טוב יותר עם עצמנו- תמיד נוכל ללכת להציק לאנשים!!1 אה ובטח שאוהבים! בוהאהאהאהא

coral chan

New member
הייתי בסדנא על אנימה ^_____^

עם נמה ויוני *___________* ועכשיו אשתוק מחוויות,כולכם פה בדיכאון אז אני אלך לראות פמ"א ואצטרף לדיכאון שלכם ^^

למעלה