שני

דורית315

New member
לא מצליחה

בוקר טוב לכולם מבקשת s.o.s לא מצליחה לקרא את ההודעות שנשלחות לי שבוע טוב ויום טוב

sharon30v

New member
הגיע זמן לצחוק../images/Emo6.gif

* בחורה שואלת את המורה לנהיגה: "מה יקרה אם אני ארים את הרגל שלי מהקלא`צ"?. המורה: " האוטו לא יתניע...." הבחורה: " ומה יקרה אם ארים את הרגל מהגז?" עונה המורה:"האוטו לא יסע....." הבחורה: ומה יקרה אם ארים את שתי הרגליים "? מתלהב המורה:"תעברי בטסט ראשון!". *בחור מגיע עם חברתו פעם ראשונה למיטה.לאחר שהם שוכבים הוא שואל אותה:היו לך הרבה גברים לפני?" הנערה משתתקת לשעה ארוכה. הבחור מתעניין:"פגעתי בך שהשתתקת פתאום?" "לא" עונה חברתו "אני עדיין סופרת". *בלונדינית מגיעה לגינקולוג,יושבת על הכסא ומרימה רגליים .
אומר לה האחרון "למעלה".הבלונדה מרימה את הרגליים עוד. הוא שוב מחייך ואומר."למעלה"... והיא שוב מרימה רגליים.בפעם השלישית הוא אומר "למעלה", והלונדינית טוענת שאינה יכולה. "גבירתי" הוא אומר,"הגינקולוג בקןמה למעלה כאן זו מספרה !" *בעל אומר לאישתו לפני יחסי המין. "אני רוצה שתגידי לי ברגע שתקבלי אורגזמה". האישה:"אתה רוצה שאני אטריד אותך מחר בעבודה?". תמשיכו לחייך....שרון

../images/Emo124.gifקריאה ראשונה לבאים לצ'אט

הצ'אט יפתח בעוד 20 דקות אנא תפסו מקומות, למאחרים לא תתאפשר הכניסה

לילה טוב, מישהו הבטיח לי משהו היום

אבל מאחר והוא לא כאן כדי לקיים (כנראה עסוק) שולחת אליך ברכת לילה טוב, אליך ולכל אחד ואחד מכם.

רוצה לשמוע דעתכן נשים בעיקר../images/Emo35.gif../images/Emo77.gif

אני עושה טיפול ליזר בכל הגוף כולל בתוסיק וגם למטה
כל הגוף בלי יוצא מהכלל אחרי 2 טיפולים מרגיש כמו מיליון דולר
נתקל לפעמים בכאלה שאומרים איכס לגבר זה לא יפה חלק אני חושב שזה מתוך קנאה
נשים מה דעתכן בנושא הזה
ממליץ גם לגברים בפורום לעבור טיפול דומה בתודה שלכם מכל ה
רבי מאיר בעל הנס

ע פ ר ל ה

New member
רוצים לצחוק?../images/Emo6.gif

"קומי קומי" ערוץ 14 ב YES כל יום בשעה שתים עשרה ועשרה(בלילה) מצחיק ומבדח,שווה צפיה.

טסט ראשון?! אחלה...מוסיף אחת שלי

עורך דין מפורסם נפטר ומגיע לשערי גן העדן. הוא מחכה בתור, וכשהוא מגיע למלאך העומד בשער הוא אומר לו: "נפלה לכם טעות. אני ישבתי לי במשרד, עובד לי על תיק חשוב, ופתאום ללא כל סיבה, אני מת. מה זה צריך להיות?" המלאך שואל את העורך דין לשמו, בודק במחשב שלו, וחוזר לעורך הדין: "אני לא יודע למה אתה מתלונן, כתוב במחשב שנפטרת בשיבה טובה." "מה?' משתומם עורך הדין. אני בן 35, מה פתאום שיבה טובה?" המלאך בודק שוב במחשב לו ואומר לעורך הדין: "על פי חישוב שעות העבודה שחייבת את הלקוחות שלך אתה בן 187."

לביאה11

New member
ואני חשבתי לתומי....../images/Emo4.gif

שרק אני ערה בשעות אלה לילה טוב ברבורית

למעלה