שני

מיקי 43

New member
איפה הצביעות?

כאן משתוללת למה מה שכותבים רוב האנשים ומה שאומרים וחושבים על נשואת השרשור הזה שמים וארץ זאת צביעות!!!

המלך הוא ערום

נראה שאתה נתקע על מילים של אנשים ולא נותן מקום לחזרה. לפעמים אנשים אומרים משהוא מאחורי הגב וזאת רק בכדי לשאת חן בפני סביבת "מאחורי הגב" בה הוא נמצא ואחר כך משנה את דעתו. זה לא אומר מאום על נשוא הרכילות אבל בהחלט אומר המון על סביבת "מאחורי הגב". אני בטוחה שבדרכך מיקי אתה חושב שאתה היחידי שאומר את האמת. כמו אותו הילד שהעיז לצעוק "המלך הוא ערום". תן לנו קצת קרדיט מיקי. אתה מבין ... אנחנו לא הממלכה ההיא, ואתה לא ילד.

princessy

New member
לא מסכימה עם גורדון , אבל מיקי צודק

זה לא יתכן לתקוף משהו בטענה שהוא תוקף משהו אחר כאילו סליחה ? , פוסלים משהו באותו אמצעי שלגביו פוסלים אותו יש כאן לא מעט התחסדות אם כבר לבקר תוקפנות יש לעשות זאת ללא תוקפנות. וגורדון לך יש שם מחייב "נועם", אז גם אם יש לך משוב שלילי שחייב להאמר אם יאמר בנועם הליכות יתקבל בהבנה רבה יותר זו דעתי, ובזה אני מקבלת כל מי שחולק עליה

vered 37

New member
על מה הדרמה ? תגידו לי זה נורמאלי ?

יושבת וקוראת ופשוט נדהמת ממה שקורה כאן. מבובספוג הייצור הספוגי לאן הגעתם.. אז OK יערית משיקולים שלה עזבה לתקופה מסויימת.זו החלטה שלה ובחירה שלה. וחזרה לכתוב כאן. מה קרה ? איזו טרגדיה.. איזה עלאום... לינץ.. אולי סקילה באבנים כמו בימי הביניים... וואלה הפורום הזה נועד לכל אדם ואדם באשר הוא גם אם עזב ואחכ חזר בו. קצת RESPECT קצת דרך ארץ... כמה רוע ? אני הייתי מגדירה את זה אחרת... להיות בן אדם זו מתנה..ומה מתגלה כאן הכיעור שבאדם בהתגלמותו. וזה לא משנה אם זו יערית או כל אחד אחר... ככה לא מתנהגים..ככה לא מלבינים פני אדם ברבים... כל אחד ואחד שיעמיד את עצמו במקום אותו אדם ויחשוב כיצד הוא היה מרגיש אם היו מלבינים את פניו בפרהסיה. אשכרה להתעסק בקקה.

vered 37

New member
../images/Emo13.gif חיוך זו אני. זה ../images/Emo5.gif מה נועם....

מרגיש....קקה אבל בנועם.....

מגדל בבל

האפרוח המציא שפה כול שהיא בכדי שאני לא אבין מה הוא אומר. בכול פעם שהוא מגיע לשלב שהוא רוצה להגיד משהוא שאני לא אבין, או לחלופין משהוא בגדר Not in front of parents הוא עובר לשפה הזו. תביאי את שלך לכאן, הם בטוח ימצאו שפה משותפת.

סקס וירטואלי../images/Emo35.gif

איך זה מתבצע
שומעת לאחרונה הרבה את המושג הזה...

a n a t i 3 3

New member
כך זה בתבצע.....

הוא מכיר אותה בנט.. לוחץ על כפתור (+) כדי שיהיה חיבור.. הוא מזמין אותה לשטרודל (@) , קורא לה כוכבית (*) הוא מתחיל עם סימני השאלה (???) מהר מאוד עובר לסימני קריאה (!!!) הוא מספר לה שהוא שווה (=) מדגיש את הכפתור ($) ברגע שהחיבור מתבצע הוא לוחץ על כפתור (ENTER) ונכנס לתוכה.. היא פותחת סוגרים ({}) וסוגרת ({}).. הוא מתחיל להקיש על כל האותיות ביחד (עיכךףםחףםךיעגיעפ]םךפעניכרטיע) היא מתחברת לאותיות שלו.. היא עולה לו על הסולמית (#) הוא גדל באחוזים (%) היא מנסה לשמור על רווח (___) הוא אומר לה "זונה" באמצע.. היא נעלבת ולוחצת בעצבים על שלושה מקשים ביחד.. (CTRL ALT DEL) הוא נעלם.. והיא חוזרת הביתה (HOME) הבנת

a n a t i 3 3

New member
גדולה../images/Emo35.gif למה להעליב.. ../images/Emo4.gif

איפה חיוכים כתומים שצריכים אותה

מחפשת אתר תואם "אתר ח'ברה"

אבל בינלאומי. יש דבר כזה?? ואם כן, אפשר קישור? תבוא עליכם ברכה (ואפשר גם שג'נט תבוא עליכם, איך שתרצו
)

cookie13

New member
אתר של גוגל

www.orkut.com מצאו אותי שם, במקרה שלי, היה משעשע. האתר מפוצץ מפוצץ בברזילאים!!!

cookie13

New member
חשוב לציין:

את רק יכולה להכנס לאתר אם מישהו מזמין אותך............ או איך שאומרים במילים אחרות: "לכי לחפש מי שינענע אותך!!!" חחח

למעלה