שני

ביקור וירטואלי בחו"ל

למרות שאני מעדיף להיות שם בעצמי יש לגוגל תוכנה חדשה שמאפשרת לראות תצלומי לווין של כל העולם בחלק מהמקומות אפשר לראות מכוניות (בשבדיה אפשר לספור וולווים) בארה"ב אפשר להגיע למקומות לפי כתובת... וישראל נראית ירוקה כמו באביב, ואפשר לראות את השכונה מרחוק, ומקומות רחבי-ידיים. בנתיים בחינם תהנו

יערית

New member
עלילות בוקספוד והעיר הגדולה

הספוג הצהוב הזה בערוץ ניקולודיון מאד אהוב על ילדיי, ברגעים אלו כשאני אוספת את שאריות האוכל שלהם, הקטנה שלי מבקשת תירגום מאנגלית לעיברית מהבן שלו אין שמץ של מושג באנגלית למעט כן ,לא ,תודה וביי. התירגום שלו לעומת מה שנשמע הפיל אותי מצחוק,הקטנים גדולים האלו מדהימים ביכולת שלהם לפתור סיטואציות מביכות

פעילויות

האם ישנן פעילויות ומפגשים באיזור המרכז. ממי אפשר לקבל אינפורמציה בתודה

חיים במאה העשרים ואחת

ביקור וירטואלי, ידיד וירטואלי, סקס וירטואלי, מרחב וירטואלי, חיים שלמים ברשת.

vered 37

New member
יערית..שמו בובספוג מכנס מרובע...../images/Emo6.gif

הילדים שלי מכורים אל הייצור הספוגי הזה בעל הקול הצרוד.. ואל שני חבריו המעצבנים..פטריק (כוכב ים ) וסקווידוויד (התמנון) הבן שלי הגדול התחפש לספוג הזה בפורים. ואני.. נדדתי מחנות לחנות כדי לחפש את הייצור הצהוב.. לא מצאתי.. ונאלצתי להכין אותה בעצמי...

שירלי6

New member
יש.

פעילות יצירתית ומהנה בבית המשפט. לפרטים נא לפנות ל"פרח 34". בהצלחה.

אשתאר1

New member
בדרך כלל מדברים על פעילויות בפורום

תעקבי אחרי הנאמר בכל יום.תחזרי כמה דפים אחורה יש פירסום של הפעילויות.

יערית

New member
נשמע לי כמו../images/Emo67.gif

אני אין לי מושג מיהו,רק שומעת אותם שרים עליו וכך ציטטתי
זה הזמן לישון

מיקי 43

New member
יאללה מספיק עם הצביעות

קם אדם ואמר את דעתו ודעתם של עוד החושבים כמוהו מי שלא מסכים שלא יסכים מה אתם קופצים יאללה תרגיעו

G a v ® i e L

New member
יש פה עניין של הלבנת אדם בפומבי,

בכיסוי של כל מיני צידוקים מטופשים, יש המון סיפוק קטנוני ומרושע שצועק מבין השורות, אני ממש לא כועס, לא מבזבז אנרגיה על אנשים בזויים, אבל אומר את דעתי כמו תמיד, אז מה אתה קופץ ? תירגע אתה בעצמך. בחייאת, לך לצלם לנו איזה שקיעה, תעשה קצת טוב בנשמה. גבריאל, רות סוף, לא שווה את המאמץ יותר .

תגיד

הידהוד אחרי דבריו המדוייקים של מישהו זו "הלבנתו" ? חזרה על דבריו המדוייקים עד כדי ציטוט הם השפלה ? על מה אתה מדבר מר גבריאל המלאך ? ממלאכים מצופה לקצת יותר אינטגריטי.

d a n i e l s 5

New member
מה הבעיה מיקי?

קם בנאדם אמר את דעתו (לא מעניין אותי אלה שחושבים כמוהו כי אני לא יודעת מה חושבים רק מה כותבים). קמו אחרים וביקור את דעתו מה לא בסדר? איפה הצביעות? סבר את אוזני מיקי....... הוא אמר אתה אמרת הם אמרו (ואני בתוכם) אמרנו והעיקר שכולם בסדר ! והעיקר שאין אובססיה בעניין לאף אחד.........-:) אתה מוזמן לשיר איתי.... כמה רוע.....אפשר לבלוע....

princessy

New member
הבעיה כאן היא שיותר מידי דעות

נאמרות בתוקפנות ואגרסביות שלא לצורך כאילו שאם אומרים משהו בתוקפנות אז זה יותר צודק , כאילו אפשר להגיד כל דעה שהיא בצורה מתורבתת וזה יכול להיות מספיק קשה לא צריך לעשות שמניות כדי שזה גם יהיה דעה וגם יעליב לא חבל על לקלקל את האוירה בפורום , לי זה חבל ולכן אני דוחפת את האף שלי כבר יותר מידי אפילו לדעתי מצטערת אבל זה חשוב רות

d a n i e l s 5

New member
כתבת נורא יפה....

אמ-ממה........ לא ממש ענית לי על השאלות שלי........ והאמת..... תנסי לקרוא שוב את הכל מחדש !

princessy

New member
תודה על המחמאה ../images/Emo13.gif

מה שכתבת זו כנראה דעתך , ואני מכבדת אותה אני העברתי מסר ומקווה שהתקבל

למעלה