שני-חמישי

../images/Emo103.gif../images/Emo41.gifחבר'ס עיניים אליי!../images/Emo122.gif

סתם.
אין מצב שאני היחידה פה מירושלים שאין לה איך לחזור מההופעה, נכון? איך כולכם חוזרים משם בשעה כזאת שכבר אין אוטובוסים?

niro levi

New member
../images/Emo216.gifבוקר מצויין

עוד מעט אני נוסעת לליאוררר
..תקנאו אני יראה אותה ואתם לא..

אופ לתפור זה מעייף!../images/Emo178.gif

חהחה.. אני תופרת תיק מחולצה ישנה הכנתי תיק עוד לא סיימתי יש עוד כמה דברים לעשות... אופ זה מעייף.. עוד שעתיים ספרייה מחוייבות לא הכי בא לי אבל העיקר לסיים עם זה .. צהריים טובים לכולם!!!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifתיתפס איתי על קטנות?../images/Emo3.gif

שרשמתי את זה עדיין לא ידעתי באיזה שעה אני נוסעת.. ו3 שעות זה לא הרבה זמן.. ותודה.. באמת נהנתי

menori

New member
קצת?!!?!??!!קצת!??!?!!? היה מבול אצלי!!!!!

אני שונאת את זה..והברקים!והרעמים!אמאל'ה!! אני מרגיעה את אחותי כזה ואני בעצמי צורחת מכל ברק!! מה ההיגיון?!!?!?!!?
!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהיה כיף../images/Emo9.gif

הייתי עם חברה בשנקיןם ועשיתי ראסטה אחת
וזה יפה לדעתי.. באמצע התחיל לרדת גשם...איזה כיף! עכשיו אני הולכת לטקס של חברה

לילה טוב!|עייף|חחח היה ערב כייפי!

וואי אני עייפה נורא!! איזה יום היה לי היום!!. בעשר חזרתי מבית ספר עד ארבע סתם נחתי ואז הלכתי לספרייה סוף כל סוף מצאתי את הספר שחיפשתי!!! קראתי אותו שהייתי בכיתה ו' ככה ונורא רציתי לקרוא אותו שוב...... ומצאתי!! חח היה לי חיוך כמו של ילדה בת 3 שהביאו לה גלידה חחחחחח......היה מעייף בספרייה אבל היה נחמד והיה ריק יחסית אז בסדר.. חברה שלי ושל אחותי אצלנו באה בשבע ככה והתחלנו לשחק פורק ושתינו אני תה אחותי נס קפה חברה שלנו שוקו חחחחחחחח ונצחתי בפוקר!!(לא על כסף אמיתי כסף של מונופול..חח היה מצחיק) ושיחקנו עוד כמה משחקים היה כיף. מחר אני מתחילה בשתיים ומסיימת בארבע שעתיים תקשורת מעשית ..בסדר.. לילה טוב לכולם!!

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifזה היה חתיכת יום מגעיל../images/Emo10.gif

אז אני כבר לא אתגייס
למרות שממש רציתי
אבל אני בטח אתנדב.
ומחר יש אזכרה של סבתא.
וכל השבוע הזה פשוט חייב להשתפר כי נמאס לי מכל המרמור הזה כבר.

למעלה