אהא
1. שם: ספיר 2. גיל: 14 עוד שבועיים 3. תאריך לידה:1/11/93 4. כינוי: menori 5. תכונה טובה:
6. תכונה רעה: אובססיבית, פראנוידית, קנאית..להמשיך? 7. חולשה: הרבה 8. אובססיות:
9. פאדיחה: שהייתי קטנה בת 4 בערך, הייתי באוטבוס עם אמא ואיזה אישה עשתה גרפס ואמרתי לה "גברת איכסה" חחח 10. כאב: ראש 11. משאלה: כולם שווים 12. זיכרון רע: ניתוחים שהיו לי יש לי הבזקים..הייתי בת שנה באחד מהם ויש לי הבזקים 13. זיכרון טוב: הרבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין לי כוח לפרט
15. געגוע: לסבא ז''ל..לא הכרתי אותו ממש 16. פחד: להישאר לבד 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "את לא שווה כלום.אני לא אוהב אותך" 18. קמיע [אם יש]: צמיד של סבתא.. 19. החג האהוב עליך: סוכות 20. אוכל מועדף: גונדי עם ירק אבל [מאכל פרסי..קציצת בשר עם אורז] 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כל דבר שהוא לא כשר 22. שתיה מועדפת: יאט קוקה קולה לימון 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: מסטיק בלי סוכר 25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה 26. צבע מועדף: בורדו 27. חיה מועדפת: כלבה 28. חיית מחמד [אם יש]כלבה ואיזה 100 דגים: 29. ספורט מועדף: לישון 30. מספר מזל: 8 31. ספר: יומני הנסיכה 32. סרט דיסני מועדף:
33. סרט: הארי פוטר..כולם 34. שחקנ\ית:
35. זמר\ ת: שרית חדד!!!!! 36. סדרה מעודפת: אינויאשה 37. מקצוע אהוב: שירה, היסטוריה,ספרות, תנ''כ... 38. מקצוע שנוא: מתמ'! חח 39. מקום בעולם: פריז! 40. המעשה הכי נועז שעשית: לעלות לגג של עזריאלי!XD! חח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ללכת אחרי הלב
42. פריט לבוש מועדף: שמלה או חצאית ארוכה או חצאית סקוטית!
43. ההמצאה של כל הזמנים: טלפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו..נולדתי בסתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?בטח 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? זריחה.. תמיד יותר טוב כאשר מתחיל משהו חדש והכל עוד לפניך 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון!
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: "לראות את האור"
חח 60. שיר שגורם לך לבכות: יש הרבה..
.. you raise me up של ווסטלייף.. אני חושבת שרושמים אותו ככה..אם ראיתם למעלה אני לא ממש באדמה כרגע
61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: כנ''ל you raise me up 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שיר שאני אכתוב 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: גולסנגם..שיר פרסי..השיר הראשון שאי פעם הכרתי 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: צועקים על אהבה!
בחיי..! תודה סהר! 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מכוערת, שמנה, קנאית וחרא 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אורפז, זוהר,רוזה [לא פה], ליאור, עומר, אמיר, מיכל, דור, שלומית, אולגה [לא פה..חח], ועוד מהפורום פה כמובן 68. הגלידה הכי טעימה? גלידה אמריקאית 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שתהיה נחמדה כלפי..זה הכל..מצידי שתהיה או יהיה מוכער לאללה ומיצידי גם לא יהודי העיקר שיהיה נחמד כלפי ולא ייפדע או תפגע בי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזתומרת לפה? לפה לפני חצי שנה ככה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אני במסן
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? סינרגיה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? menori שם של דמות מסדרת אנימה שאותה מאוד אהבתי..את הדמות.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?חיה? 75. באיזה פורומים אתה? סינרגיה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת..לא קרה לי
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיניים והלב 78. יש לך חבר\ה? לצערי לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? בטח! אני אוהבת אותם מאוד! הם אנשים מאוד נחמדים! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שותה כוס מים 83. מה התחביבים שלך? לשחות, לשיר, לרקוד, ולגן על הכל! תסביא לי גיטרה אני אנגן למרות שאני לא יודעת
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הבנאדם שאני אוהבת ויודעת שלא יפגע בי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? חסוי! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נמרה\לביאה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הערב.. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? נשיקה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]:
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? את כל סוגי הגלידות.. מזה משנה אם אני שמנה? אני מתה.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אמ.. בצמיד והטבעת זהב שלי..מהבת מצווה 92. מי החברים שלך בפרום? זוהר, אורפז, עומר, דורה, ליאור, מיכל, שלומית ועוד.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אתמול 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום בחיי! תרמתי לזקן אחד 5 ש'ח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא מזמן 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? חיים רק פעם אחת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חסוי.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הרבה דברים שאמרתי לאנשים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פריז 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא!! אני הייתי מתה.. לחיי אין חשיבות ואם בידי מוטלת הבחירה של להציל חיים בהייתי מצילה ומתה במקום