שני-חמישי

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשאלון גנוב../images/Emo9.gif

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifועונה../images/Emo13.gif

1. שם: זוהר 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 25.9.92 4. כינוי: זוהרוש,זורי,זוהריקה,זוזו מה שאתם רוצים 5. תכונה טובה: אמ אופטימיות? 6. תכונה רעה: נוטה להאמין באנשים וביישנית 7. חולשה: לחיילים? חח סתם כי דיברתי עם ניר על חיילים וזה הזכיר לי שיש לי חולשה לחיילים..
8. אובססיות: אני מקווה שאנילא אובססביית לכלום 9. פאדיחה: אממממממממ 10. כאב: ברכיים? 11. משאלה: שאני אהיה מאושרת 12. זיכרון רע: ואיי אממ לא זכור לי 13. זיכרון טוב: אמ כל מיני 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש המון,בעיקר הגן טרום חובה שהייתי בו 15. געגוע: גן טרום חובה 16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אה? 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: אמ ראש השנה סוכות ופסח
20. אוכל מועדף: טבעול 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: לא כשר וכבד 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף:אמ 24. ממתק מועדף: קליק 25. עוגה מועדפת: מוס שוקולד בלגי 26. צבע מועדף: ירוק,כחול,צהוב 27. חיה מועדפת: כלב? 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: ריקוד 30. מספר מזל: 5? 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: מולאן 33. סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח 34. שחקנ\ית: אמ 35. זמר\ ת: מירי מסיקה 36. סדרה מעודפת: חברים,csi מאימי,קייל xy ,משחקות את המשחק 37. מקצוע אהוב: מדעי החברה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: הבית? 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמממממ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה חח 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אמ לא יודעת 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אמ לא זה ולא זה באמצע 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אממ 60. שיר שגורם לך לבכות: המון 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: ארמגדון 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אמ נחייה ונראה אולי לחבק אותך
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה שיר בהלוויה שלי 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: שיר שבת דודה שלי שלחה לי ואין לי כוח לכתוב אותו כי הוא באנגלית 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? שיער שחור עיניים חומות כהות והתנהגותית אממ לא יודעת ביישנית 67. שמות החברים הכי טובים שלך: משגב,שני יש עוד אבל לא הכי טובים 68. הגלידה הכי טעימה? אמ 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאיפה לי 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? הפורום הזה חחח הפורום בהייד פארק אסטרולוגיה ועוד 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה ולפעמים בקייל xy 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סיפור? אין סיפור אני זוהר אז זוהרוש חחח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אמ אולי 75. באיזה פורומים אתה? זה ולפעמים קייל xy 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?רע מאוד אני חושבת אבל זה לא קרה עדיין..חח 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? גומות,חיוך ביישן 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אמ אולי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? אומרת "מודה אני לפנייך.." 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? אומרת"שמע ישראל" 83. מה התחביבים שלך? ריקוד,בישול 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אמ את סינרגיה שינעימו את זמני..חח 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שינים,בושם,דורדוראנט חח 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? עזבו אותי מהשאלה הזאת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אמ 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים כי בשני האחרים אני לא ממש יודעת מה לאכול כשאני בדיאטה.. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אמ ברוקולי עם גבינה
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אממ 92. מי החברים שלך בפרום? ואי הרבה אני לא התחיל להגיד את כולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אמ לא מזמן 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני חודש וחצי בערך 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני כמה ימים 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לחשוב על זה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? נראלי במיטה אני מתה מעייפות 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? ביישנות והחוסר ביטחון 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? שומקום אחר 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שאלה מורכבת מצד אחד אני לא רוצה שימות אבל מצד שני אם אני אמות אז בטח הוא יסבול הרבה...אז אולי אדיף שאני אמות?

niro levi

New member
זוהר סיכמנו שלא מגלים שזה גנוב../images/Emo3.gif

1. שם: ניר 2. גיל: 16(מחר וחודשיים) 3. תאריך לידה: 17.8.1991 4. כינוי: נילס נילסון בוּבי 5. תכונה טובה: חייכנית 6. תכונה רעה: חסרת סבלנות 7. חולשה: לחיילים חח 8. אובססיות: לחיילים 9. פאדיחה: יש הרבה אני ל אתחיל לפרט 10. כאב: גב..חח מה קשור? 11. משאלה: שלא יהיו עוד שאלות כאלה מפגרות 12. זיכרון רע: אם הייתי זוכרת משהו זה היה טוב 13. זיכרון טוב: ^^ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ^^ 15. געגוע: אליו.. 16. פחד: לאבד מישהו קרוב אליי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שמשהו רע קרה 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: סוכות 20. אוכל מועדף: הכללל 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: זה לא ממש מאכל.. אבל צימוקים 22. שתיה מועדפת: מיץ מנגו 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: מסטיקים 25. עוגה מועדפת: ביסקוויטים 26. צבע מועדף: ירוק
27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אין
29. ספורט מועדף: כדורגל 30. מספר מזל: 5 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: חופשיות על הבר 34. שחקנ\ית: הילארי דאף 35. זמר\ ת: הילארי דאף 36. סדרה מעודפת: משמרת שלישית[למרות שנגמר] 37. מקצוע אהוב: אין.. 38. מקצוע שנוא: כולם.. 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישוןןןןןןן 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל
57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אאוט אוף לאב 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא זוכרת שמות.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שיר בעיפרון של בית הבובות..סתם כי אני אוהבת אותו 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: זומבי של the crramberi 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אניטה ליאב נופית 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמינות תמימות כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני הרבה שנים חח מאיפה אני זוכרת.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? וואלה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? רק בזה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? niro levi בגלל שקוראים לי ניר לוי ויש גם שחקן שקוראים לו ככה והוא שינה את השם לנירו 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן!!! 75. באיזה פורומים אתה? רק בזה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מזה השאלות המפגרות האלה? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אף... 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 אחיות בלבד! 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן.. כי אחותי הכי מדהימה שיש מבחינת אופי ויופי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? בודקת הודעות באי סי קיו 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה טלויזיה 83. מה התחביבים שלך? מחשב,אוכל ושינה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אותו..אולי זה היה גורם לנו היות ביחד.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? ספיד סטיק מברשת שיניים ואיפור 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אייפוד 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מק רויאל של מקדונלדס עם פוטטוס וקולה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב 92. מי החברים שלך בפרום? כולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפי כמה דק' לחברה הכי טובה שלי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "מטורללת שאהבה את החים חחחחח" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? איתו..לא משנה איפה העיקר להיות איתו.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארצות הברית 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לאאא

סינטטית

New member
יאללה

1. שם: אור 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 9.7.89 4. כינוי: סינטטית? 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: סינרגיה, במבה, שוקולד.. 9. פאדיחה: "את רוצה שנזמין לך את גפן בפיתה?" .. המבין יבין וחיים יבין! 10. כאב: אהבה זה כואב
11. משאלה: אותי לימדו שמשאלות לא מספרים...אחרת הן לא מתגשמות 12. זיכרון רע: ... 13. זיכרון טוב:
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כשאמרתי לאמא שלי שנלך לאיבוד לחפש את הדובי.חח 15. געגוע: ..... 16. פחד: כאב 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: .... 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: צ'יפס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: מלפפון חמוץ, רק מהריח של זה בא לי להקיא 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: צניחה חופשית 30. מספר מזל: 2 31. ספר: עומדים בטור / יאיר לפיד 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: 34. שחקנ\ית: גיא אריאלי 35. זמר\ ת: יוני בלוך 36. סדרה מעודפת: החיים זה לא הכל 37. מקצוע אהוב: מחשבים 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: הבית שלי [חחח איזה מזל סרטן אני] 40. המעשה הכי נועז שעשית: המ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: חשמל 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אולי 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? אולי 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל, כמובן 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום בתוך קור 54. לישון או לקום? לישוןןן
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: עושה ביד - שייגעצ 60. שיר שגורם לך לבכות: ספרי האקוסטי ולחבק אותך 61. השיר של כל הזמנים: קשה לבחור אבל נראה לי ש we r the champions של קווין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: יש הרבה.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עד החתונה שלי כבר יהיו שירים חדשים שאני אוכל לבחור
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כנ"ל? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לא עולה לי משהו אבל יש כאלה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: דפנה, נטלי 68. הגלידה הכי טעימה? טוני! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל 8 כזה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורומים וכאלה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה, מצעדים וביקורת מוזיקה, ועוד כמה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סינטטית, ע"ש השיר סינטטי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי 75. באיזה פורומים אתה? לא עניתי על זה כבר בשאלה 72? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? תלוי איך זה משפיע עליו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא ממש 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת, יכול להיות שכן, לחברות שלה היא מתייחסת יפה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? רואה מה השעה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת 83. מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, להיות במחשב, לפגוש חברים, טלפון, לישון, וכו' 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את גפן ואת טלזובלסקיתעשהליילד 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? צ'ינצ'ילה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחרי צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אם הייתי מוצאת להורג, הדבר האחרון שהייתי חושבת עליו זה "מה אני רוצה לאכול עכשיו"
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? כל מי שמחשיב אותי כזו
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא מזמן.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אור היתה פה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? ..... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כל מיני... מצד שני, לא הייתי משנה, לא יודעת. חח 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ת"א 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא

עונה

1. שם:נוי 2. גיל: 15 וכמה חודשיים 3. תאריך לידה: 21.4.92 4. כינוי: פה? אין מלאכים בשמיים בכללי? השם משפחה 5. תכונה טובה: מצחיקה 6. תכונה רעה: ביישנית 7. חולשה:יש כמה 8. אובססיות:סוכריות גומי 9. פאדיחה: חחח יש. 10. כאב: ראש 11. משאלה: להצליח ועוד משהו 12. זיכרון רע: יש הרבה 13. זיכרון טוב:יש הרבה גם=] 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: עזבו! 15. געגוע: לחברות שלי 16. פחד: עכבישים לבד במקום זר 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:יש כמה דברים 18. קמיע [אם יש]: אבן המזל ואמ... 19. החג האהוב עליך: סוכות 20. אוכל מועדף: אוכל של אמא בכללי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:דגים 22. שתיה מועדפת: קולה מים 23. קינוח מועדף:אמ.. יש הרבה 24. ממתק מועדף: סוכריות גומי 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: תכלת 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלבה 29. ספורט מועדף: כדורגל. 30. מספר מזל: 9 ו3 31. ספר: אופטימיות נצחית אבל יש הרבה עוד.. 32. סרט דיסני מועדף: דווקא דסני? אנסטסיה אני חושבת וגם בת הים הקטנה 1ו2 והייסקול 33. סרט: יש המוןהרדוף לבן חופשייה לאהבה יש המון בקיצור 34. שחקנ\ית: יו לאורי 35. זמר\ ת:מירימסיקה 36. סדרה מעודפת: האוס ורוניקה מארס קייל XY יש עוד כמה.. 37. מקצוע אהוב: בבית ספר? תקשורת מעשית חח 38. מקצוע שנוא: מתמתיקה 39. מקום בעולם: בריטניה 40. המעשה הכי נועז שעשית:יש כמה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: חח יש כמה 42. פריט לבוש מועדף: גינסים כל הגינסים שלי 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אפשר להגיד שכן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן!!!! 47. גלידה- בכוס או בוופל? בעיקרון לא משנה העיקר גלידה חחח 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודעת 50. ג'ינס או סתם מכנס? גינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? גם וגם חח אבל עדיף מלפפון 53. קור או חום? וואי תלוי מתי חחח קור אני חושבת 54. לישון או לקום? לישון!! ואף פעם לא לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה? אמ...לא יודעת 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: יש כמה חחח 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: כל השירים של סינרגיה =] 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אמ.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חחחחחחחחחח 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חחחחחחחח 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:השיר של הפול האוט בויז 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?יש כמה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בהכיתה ו' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?לפורום או לאתרים משחקים כמו נענע משחקים חחח 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? סינרגיה והאוס 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין מלאכים בשמיים ועזבו סיפור ארוך 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא יודעת. 75. באיזה פורומים אתה? עוד פעם? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?קצת לא נעים אבל לא יודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אולי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון חחח 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה טלויזיה 83. מה התחביבים שלך? משחק שדירה ריקוד 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אמ.... לא יודעת 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?בגדים פלאפון ומטען 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא יודעת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חיבוק 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?חח לא יודעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כל החפצים שלי חשובים לי 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לפני שבוע 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? גם לפני שסבוע 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? היה טוב וטוב שהיה? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בים באוסטרליה לא יודעת עם מי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא יודעת 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בריטניה או ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא!! י

עונה עונה עונה../images/Emo13.gif

1. שם: מיכל 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 26/2/92 4. כינוי: זה נע בין מיקי למיקה (תחליטו מה בא לכם) 5. תכונה טובה: אהבת הארץ עזרה לזולת 6. תכונה רעה: ביישנית 7. חולשה: חח לידיד שלי כל פעם שאני רואה אותו אני מתחילה להתפקע מצחוק 8. אובססיות: לשוקו 9. פאדיחה: חח יש המון 10. כאב: רגליים?!?! 11. משאלה: חח לא מגלה 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חח שהייתי קטנה מאוד קטנה ניסיתי לקום וללכת והלכתי שני צעדים ונפלתי ופתחתי את הסנתר 15. געגוע: ללגן בקיבוץ 16. פחד: לחצות כבישים ראשיים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המורה לתנ"ך שלי 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: שניצל של אמא ואבא 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: סושי 22. שתיה מועדפת: דיאט מכל הסוגים 23. קינוח מועדף: עוגת גבינה 24. ממתק מועדף: טעמי 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: חותל 28. חיית מחמד [אם יש]: חתולה 29. ספורט מועדף: כדור עף 30. מספר מזל: 26 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: (מלך האריות) 33. סרט: סטפ אפ ויש לה ביצים 34. שחקנ\ית: צ'נינג טאטום הוא שיחק בסטפ אפ ויש לה ביצים בשנייהם הוא השחקן הראשי (השם מוזר אבל הוא ממש שחקן טוב) 35. זמר\ ת: הופמן, גפן יוני בלוך 36. סדרה מעודפת: csi, חברים 37. מקצוע אהוב: היסטוריה 38. מקצוע שנוא: תנ"ך 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: שתיתי מרק עוף וקטשופ מעורבב ביחד ועוד לכ מיני דברים 42. פריט לבוש מועדף: הכי פשוט הכי טוב 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? אממ לפעמים כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: Love Today 60. שיר שגורם לך לבכות: The reason - Hoobastank 61. השיר של כל הזמנים: וואי יש הרבה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חח חוצפנית לפעמים לא הכי מושלמת אבל חמודה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שלי אבי דניאל רועי גילי עומר 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מקשיבה טובת לב 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? חח לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? וואלה כיף תפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? סינרגיה והקומונה של ברייקינג בנג'מין 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מיקי 411 ואין סיפור מיוחד 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? סינרגיה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מדגדג אבל לא משפיע במיוחד 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות גדולה 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא כי אנחנו ההפך לגמרי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שמה משקפיים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך? מחשב לצייר וכו' 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את ידיד שלי אבי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? ספר מחברת עיפרון ופלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב או חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב ובוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אייפוד ומחשב נייד 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? קערה גדולה לש גלידה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אוסף הנרות שיש לי 92. מי החברים שלך בפרום? כולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל שבוע פעם בשבוע במרכז אילן שזה לנכים ואתמול הייתה התרמה לחולי סרטן 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? חח ביום שבת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? חח מתה משיעמום 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברים שלי איפה שהוא רחוק בארצות הברית 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הכללית: אסון התאומים ואישית: גיל הינקות 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארצות הברית או מיאמי 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? חחח אם אין ברירה אז כן

שלומיתת

New member
אני

1. שם: שלומית 2. גיל: 16 וחצי 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 27.1 5. תכונה טובה:כנות 6. תכונה רעה: ציניות 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: כואבת לי הבטן&^%*%^*@^%@הצילו!
11. משאלה: יעבור הכאב בטן 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: אנשים 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את הקול של המורה שלי למתימטיקה 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה נראלי
20. אוכל מועדף: ג'אנק פוד ואוכל של אמא 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כבד 22. שתיה מועדפת: קולה/קפה/מים אפרסק 23. קינוח מועדף: עוגיות
24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת:גבינה 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: ריקוד,שחיה 30. מספר מזל: 31. ספר: כרגע "היער"-הרלן קובן 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: אמן האשליות 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: יוני בלוך 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: ספרות 38. מקצוע שנוא: מתימטיקה 39. מקום בעולם: ממ 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: חצאית
43. ההמצאה של כל הזמנים: MP3.. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל אבל רק הטעים! 48. שקיעה או זריחה? לרוב שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא זה ולא זה 50. ג'ינס או סתם מכנס? ממ 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? שניהם 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון..אני אשמח למשל לישון עכשיו 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל ורק וניל! 57. תות או בננה? תות בננה במילקשייק
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:מה את משחקת בי מה אני מונופול-יוני בלוך 60. שיר שגורם לך לבכות: המונים. 61. השיר של כל הזמנים: קשה מדי.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:סינרגיה
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא משו 67. שמות החברים הכי טובים שלך: די 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אכפתיות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאיפה אני זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?ישראבלוג,הפורום של קספר 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? פה,בהייד,יוני בלוך ומאיה רוטמן 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שלומצ ואין שום סיפור 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? כתבתי למעלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא נעים 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים,שפתיים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן כי הם חמודים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכבה את השעון המעורר וחוזרת לנמנם 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שיעורי בית לרוב חחח 83. מה התחביבים שלך? נגינה,שינה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? וואי.לא רוצה להסתבך פה
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?גיטרה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? דיסקים וספרים
בדיוק חשבתי על זה חח..אה כן וכסף לבגדים לחורף 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] :צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?: המבורגר מהburgers bar 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הגיטרות שלי 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אוי לי חח 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום מצאתי פלאפון של מישו!ואני ובתאל חיפשנו אותו
ואח"כ הזאתי שאבדה אותנו כמעט בכתה מאושר חח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?אתמול או משו כזה 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?הולי קוזס. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? במיטה שלי עם הכרית והשמיכה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הולי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לא יודעת 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא נראלי.

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifמזמן נגמר הכוווווווח

1. שם: רון 2. גיל: 16.9 3. תאריך לידה: 28.12 4. כינוי: רונק 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: גרגרות 8. אובססיות: גרגרות 9. פאדיחה: גרגרות? 10. כאב: אפילציה! 11. משאלה: אושר 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שונאת את השאלות האלה שיאאלה 15. געגוע: בצפר יסודי): 16. פחד: להשאר לבד. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "אמרתי לך" 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: עד עכשיו היה סוכות.. אממ פורים? ופסח גם! 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חומוס, חצילים 22. שתיה מועדפת: הייניקן, בננה יטבתה
23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: שוקולד): 25. עוגה מועדפת: אני אוהבת רק עוגת גבינה של אמא.. 26. צבע מועדף: ירוק
27. חיה מועדפת: סנאי 28. חיית מחמד [אם יש]: תיהיה 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: לוסט אנד דיליריאס! 34. שחקנ\ית: פייפר פראבו. 35. זמר\ ת: ריטה ורמי. 36. סדרה מעודפת: האוס, חברים.. 37. מקצוע אהוב: ספרות 38. מקצוע שנוא: כל השאר 39. מקום בעולם: ): 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: מצלמה
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור! 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? בטח שוניל! 57. תות או בננה? גם וגם 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שירים של יוני בלוך! יש כמה
60. שיר שגורם לך לבכות: עד אלייך, When i'm gone של אמינם, Don't של קלי קלרקסון 61. השיר של כל הזמנים: וואי וואי. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Demian rice- The Blower's Daughter 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עד אלייך! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: עד אלייך. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: יש הרבה. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? קראתי חוצנית וזה דווקא דיי מסתדר
67. שמות החברים הכי טובים שלך: :) 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאיפה אני זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? מקושרים, ישראבלוג 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? היהודים, ריטה, רמי, שייגעצ, פ"ת וכלמיני.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אנלי כוח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא, זה משיכה. 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? כשזה יקרה נדבר
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? גרגרת, עיניים, חיוך, ידיים. 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 אחים. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ישמצב.. עם אחד מהם בעיקר
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מזמזמת עד אלייך\פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שמה מוזיקה בפלא ונרדמת איתה.. 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? מיצ'הי.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? סיגריות, פלאפון, מפתח, מצלמה וזה.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? סנאית
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? רישיון, מצלמה חדשה): 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? אפשר בני אדם?|חבולולולוש| 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? .. 92. מי החברים שלך בפרום? אין לי חברים
סתם, כפרהעליהם. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? יותר מידי זמן. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אממ 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום! 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? |חבולה| 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? ): 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? וואי וואיייי. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פריז. או הולנד! 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? מפיתום! אני אברח לכיוון המוות כמה שיותר מהר לפני שהוא יספיק בכלל לחשוב על לתת לי לחיות

menori

New member
אהא

1. שם: ספיר 2. גיל: 14 עוד שבועיים 3. תאריך לידה:1/11/93 4. כינוי: menori 5. תכונה טובה:
6. תכונה רעה: אובססיבית, פראנוידית, קנאית..להמשיך? 7. חולשה: הרבה 8. אובססיות:
9. פאדיחה: שהייתי קטנה בת 4 בערך, הייתי באוטבוס עם אמא ואיזה אישה עשתה גרפס ואמרתי לה "גברת איכסה" חחח 10. כאב: ראש 11. משאלה: כולם שווים 12. זיכרון רע: ניתוחים שהיו לי יש לי הבזקים..הייתי בת שנה באחד מהם ויש לי הבזקים 13. זיכרון טוב: הרבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין לי כוח לפרט
15. געגוע: לסבא ז''ל..לא הכרתי אותו ממש 16. פחד: להישאר לבד 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "את לא שווה כלום.אני לא אוהב אותך" 18. קמיע [אם יש]: צמיד של סבתא.. 19. החג האהוב עליך: סוכות 20. אוכל מועדף: גונדי עם ירק אבל [מאכל פרסי..קציצת בשר עם אורז] 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כל דבר שהוא לא כשר 22. שתיה מועדפת: יאט קוקה קולה לימון 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: מסטיק בלי סוכר 25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה 26. צבע מועדף: בורדו 27. חיה מועדפת: כלבה 28. חיית מחמד [אם יש]כלבה ואיזה 100 דגים: 29. ספורט מועדף: לישון 30. מספר מזל: 8 31. ספר: יומני הנסיכה 32. סרט דיסני מועדף:
33. סרט: הארי פוטר..כולם 34. שחקנ\ית:
35. זמר\ ת: שרית חדד!!!!! 36. סדרה מעודפת: אינויאשה 37. מקצוע אהוב: שירה, היסטוריה,ספרות, תנ''כ... 38. מקצוע שנוא: מתמ'! חח 39. מקום בעולם: פריז! 40. המעשה הכי נועז שעשית: לעלות לגג של עזריאלי!XD! חח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ללכת אחרי הלב
42. פריט לבוש מועדף: שמלה או חצאית ארוכה או חצאית סקוטית!
43. ההמצאה של כל הזמנים: טלפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו..נולדתי בסתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?בטח 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? זריחה.. תמיד יותר טוב כאשר מתחיל משהו חדש והכל עוד לפניך 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון!
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: "לראות את האור"
חח 60. שיר שגורם לך לבכות: יש הרבה..
.. you raise me up של ווסטלייף.. אני חושבת שרושמים אותו ככה..אם ראיתם למעלה אני לא ממש באדמה כרגע
61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: כנ''ל you raise me up 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שיר שאני אכתוב 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: גולסנגם..שיר פרסי..השיר הראשון שאי פעם הכרתי 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: צועקים על אהבה!
בחיי..! תודה סהר! 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מכוערת, שמנה, קנאית וחרא 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אורפז, זוהר,רוזה [לא פה], ליאור, עומר, אמיר, מיכל, דור, שלומית, אולגה [לא פה..חח], ועוד מהפורום פה כמובן 68. הגלידה הכי טעימה? גלידה אמריקאית 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שתהיה נחמדה כלפי..זה הכל..מצידי שתהיה או יהיה מוכער לאללה ומיצידי גם לא יהודי העיקר שיהיה נחמד כלפי ולא ייפדע או תפגע בי 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזתומרת לפה? לפה לפני חצי שנה ככה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אני במסן
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? סינרגיה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? menori שם של דמות מסדרת אנימה שאותה מאוד אהבתי..את הדמות.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?חיה? 75. באיזה פורומים אתה? סינרגיה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת..לא קרה לי
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיניים והלב 78. יש לך חבר\ה? לצערי לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? בטח! אני אוהבת אותם מאוד! הם אנשים מאוד נחמדים! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שותה כוס מים 83. מה התחביבים שלך? לשחות, לשיר, לרקוד, ולגן על הכל! תסביא לי גיטרה אני אנגן למרות שאני לא יודעת
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הבנאדם שאני אוהבת ויודעת שלא יפגע בי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? חסוי! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נמרה\לביאה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הערב.. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? נשיקה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]:
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? את כל סוגי הגלידות.. מזה משנה אם אני שמנה? אני מתה.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אמ.. בצמיד והטבעת זהב שלי..מהבת מצווה 92. מי החברים שלך בפרום? זוהר, אורפז, עומר, דורה, ליאור, מיכל, שלומית ועוד.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אתמול 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום בחיי! תרמתי לזקן אחד 5 ש'ח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא מזמן 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? חיים רק פעם אחת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חסוי.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הרבה דברים שאמרתי לאנשים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פריז 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא!! אני הייתי מתה.. לחיי אין חשיבות ואם בידי מוטלת הבחירה של להציל חיים בהייתי מצילה ומתה במקום

dina101

New member
עונה וזה:)

1. שם: דינה 2. גיל: 13 3. תאריך לידה:12 לספט' 1994 4. כינוי: דינד 5. תכונה טובה:אמינה,אמיתית,כנה 6. תכונה רעה: קנאית לפעמים 7. חולשה: הרבה. יותר מידי .. 8. אובססיות: כנ"ל.אבל העיקרי זה מוזיקה ..וכל מיני אנשים 9. פאדיחה: "לוקח[ת] איתי לקבר"
10. כאב: אבדון .. 11. משאלה: מוות 12. זיכרון רע: יסודי 13. זיכרון טוב: אנשים טובים,סינרגיה,מוזיקה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הגן / שסבא ניפטר.. 15. געגוע: כל מיני אנשים /סבא/הופעה של סינרגיה.. ועוד דברים שבאים בפיתאומיות.. 16. פחד: אכזבה.. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"יש מבחן" 18. קמיע [אם יש]: שלאה הביאה לי ליומולדת:) 19. החג האהוב עליך: אין כזה 20. אוכל מועדף: - 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:- 22. שתיה מועדפת: כל דבר ,אבל שיהיה בפחית .
23. קינוח מועדףלא מרבה לאכול קינוחים 24. ממתק מועדף: מקופלת 25. עוגה מועדפת: אין 26. צבע מועדף: הכל 27. חיה מועדפת: דולפין .. מאז ומתמיד 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: לרדוף אחרי דניאל 30. מספר מזל: 8 31. ספר: ה"פ 32. סרט דיסני מועדף:היי סקול מיוזקל 33. סרט: כנ"ל / שעת שיא 3 34. שחקנ\ית: ידידיה ויטל -דניאל רדקליף - זאק אפרון 35. זמר\ ת: הראל סקעת .. או אהוביי,סינרגיה. 36. סדרה מעודפת: פרינדס:) 37. מקצוע אהוב: ספרות,אינגליש,אזרחות 38. מקצוע שנוא: מת'.-_- 39. מקום בעולם:כל מקום מאשר פה . 40. המעשה הכי נועז שעשית: היתוודתי למישהו על אהבתי ?:\ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: זה כמו פאדיחה חח 42. פריט לבוש מועדף: הג'קט שלא קניתי ממזמן מגולף
43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב -מצלמה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: בין ההחורף לאביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? ברור 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שניהם 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אין דעה 50. ג'ינס או סתם מכנס? הכל בא בטוב[כימעט] 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? שניהם|חבולמאוד| 52. מלפפון או עגבניה? מלפפוןPP: 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לייישוןןןןןן 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? בנהנהנהנה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?מכופתרת זה טוב . 59. שיר שגורם לך לצחוק: איןכזה.>< 60. שיר שגורם לך לבכות: יש הרבה 61. השיר של כל הזמנים: הרבה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אבריטיים של בריטני ספירס.. (אין לי כוח באנגלית!) 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ספרי אקוסטי. חח סתם ... אבל זה רעיון טוב..לא ? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אמ ..XD 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:מה עשיתי -סינרגיה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?אין לי כוח . XD 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ימית ,לאה 68. הגלידה הכי טעימה? שוקוו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אמינות .. ואין את זה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אמ? XD 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?לאתרים משעממים 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? פה ? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אין 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ועוד איך 75. באיזה פורומים אתה? פה . והייד 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא משפיע עליי.. אבל זה משמח שיש מישהו שאוהב אותי..ואני משתדלת להיות הכי טובה שיש איתו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?אופי טוב..והסיגנון שלי :) 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?כן ,אולי ..בכ"ז .. אחותי זאת אחותי ,והיא דומה בתכונות אצלי ,ואני אוהבת אנשים עם תכונות דומות לשלי .. אחי לא כ'כ דומה לי ,אבל הוא חברותי בטירוף... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?שמה שירים בפלאפון PP: 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שמע ישראל 83. מה התחביבים שלך? מוזיקה,מחשב,מוזיקה,לישון,מסיבות,מוזיקה,לשיר,מוזיקה,לרקוד.... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? סינרגיה PP: 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אמ .את העיקריים.אין לי כוח לחשוב 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אפרוח 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מחשב וחדר משלי. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אין מועדפת 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא הייתי מבקשתXD 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אמ .. לא יודעת 92. מי החברים שלך בפרום? כולם:) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?אמ .שהצבעתי לגלגל"צ? XD 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ..... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אני כבר לא זוכרת .אין הרבה כאלה .. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?המשאלה שלי היתגשמה/משתתפת בצערם של אלה שהכירו אותי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אמ...בהופעה .. של סינרגיה .כן . 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? היסודי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב/אנגליה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא .בחיים לא .

סינטטית

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif

סופסוף נרדמתי הלילה. אבל היה ממש קשה לקום
אניע יייפההההה!

למעלה