שמתרגש

Hasselblad

New member
../images/Emo32.gif שמתרגש

ודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. אני רוצה לנצל את ה
ולהגיד סליחה על זה שבקושי הייתי פה בימים האחרונים עבדתי כמו מטורפת ובקושי היה לי זמן לנשום... ובטח שלא היה לי זמן לשחק וגם בקושי להציץ בפורום.... מקווה שזה מאחורי והשבוע יהיה יותר קל. המשימה הפעם: מתי פעם אחרונה התרגשתם וממה? אני בדיוק עוד רגע יוצאת לשדה תעופה לאסוף את אח שלי עם אישתו והילד שלהם ואני ממש מתרגשת!!!! זכרו ששרשור האוף-טופיק הוא לא רק משימה; זהו המקום לכל מה שלא קשור לנושא הפורום, השתמשו בו בכיף.

מ י ל ר

New member
אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהתרגשתי..

ועכשיו שאני חושב על זה, זה קצת עצוב. בא לי עכשיו להתרגש ממשהו, אבל אין על מה... אולי בחתונה של אחותי (עוד חודשיים וחצי) אני אתרגש, אבל אני בספק כי חבר שלה הוא סתם תחת (מתכנת חנון שנגעל מביצים ולא שותה שום דבר חוץ ממים כי זה לא בריא לשיניים) :(

xFade

New member
../images/Emo79.gif אתמול,למען האמת

לפני ההופעה (המדהימה!!!!!) של לינקין פארק
(סורי ששוב נעלמתי,לימודיםלימודיםלימודים.)

Gods Revenge

New member
האאאאאאאאאאאאא

זה פשוט היה מושלם!!!!!!!!!!!!! גם תוך כדי ההופעה כשעמדתי איזה 3 מטרים מהבמה ונמחצתי, גם אז עדיין היה לי קשה להאמין שאני בהופעה של linkin park

../images/Emo209.gifיהיה מפגש בחנוכה?

אני ממש מקווה, כי פעם אחרונה לא יכלתי להגיע
ורוב הסיכויים שאני אהיה באזור למשך כמה ימים, גם לכבוד יום ההולדת המתקרב שלי P:

למעלה