שמעו!

מישהי 111

New member
../images/Emo32.gif שמעו!

היום אנ י ואיתן עשינו יום איכות מגניב.. אז לא היה לי אף אחד בבית כי המשפוחס בטיול, אז הוא בא אליי סתם הסתלבטנו וכו', אחרי זה נסענו לקניון קנינו לו בגדים (סוף כל סוף), וזה היה זריז, אחרי זה אכלנו סיני אצלי בבית (וכמובן באוטו נסענו לצלילי אנסטסטיה) ואוף.. היום יום העבודה הראשון שלי לבד- לבד! זהו.. עכשיו אני זקוקה להצלחה שלכם.. זה בטח יהיה מאוחר מדיי, אבל עדיף על כלום! אני עייפה בטירוף! ונשברה לי ציפורן! אווץץץץ'''.... איפה ליהי?? לאן היא נעלמה???????? חסרה לי הילדה... זהו... תהנו לכם!

מישהי 111

New member
תודה מותק!

מארחת בלינקולן, אם יצא לך לשמוע פעם. אם אתה מירושלים, אז אני בספק. לא חשוב. אם לומר את האמת, היום היה ממש עומס ואני גאה בעצמי.. שמרתי על קור רוח והמשכתי לחייך ולהיות נחמדה למרות הכל והקקי שהשאירו אותי עוד שעה וחצי יותר. בזמנים כאלה חושבים רק על דבר אחד "מני"! לא חשוב, אחר כך בסוף המשמרת ישבתי עם חברכים על הבר ושתינו וצחקנו והיה מגניב לגמרי. העיקר שנגמר, עד ליום חמישי הבא. ושוב, כל הכבוד על היוזמה... השקעות דפקת לנו פה. כל הכבוד! תמשיך כך! זה יחיה את הפורום. הצבעת לה כבר המצעדים?

FreakOfNature

New member
תגידיף נותנים לך שעות נוספות

(150% בשכר) או שסתם אומרים לך להישאר ואת נשארת?

Ro¥aL

New member
יהההה איזה סבבבבה....!

קיבלת תוספת על מה שנשארת? תודההההההההההה
פורום כלכך טוב! שלא יסגר
רק חסרים אנשים!!!

מישהי 111

New member
אוקיי..

בואו אני אסביר לכם איך זה עובד. בגלל שמס' שעות העבודה שלי יחסית קצרות. נעות בממצוע בין 3 ל-4 שעות למשמרת. אני מקבלת שכר גבוה יחסית שהוא מעל למינימום שהוא למעשה 25 שקלים לשעה. ביום שישי אנילא מרוויחה יותר, אני פשוט עובדת יותר שעות וכן, עדיין עם אותו הסכום. אתמול נשארתי שעה וחצי יותר משהייתי צריכה. אז שוב, הרווחתי לפי 25 שקלים לשעה. זהו. לא מסובך. מה שלא יהיה זה 25 שקלים. אף אחד לא משאיר אותי סתם. תמיד אני אצא עם רווח:) וכמובן שאפשר לשתות מה שרוצים במהלך המשמרת וחצי שעה לפניי תחילת המשמרת וחצי שעה לאחר המשמרת ניתן גם לאכול שם וכו' וכו'. יש הטבות גם.. דווקא הוגן למדיי. נראה לי, לא?

למעלה