שמוקדש כולו ל...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לי גייז. חחח

זה נשמע כמו - לי הומואים XD טוב די. לא מצחיק. זה כמו גיא פינס ~,~ פינס חחחחחחחחחח פין.

oshriti123

New member
חחחחחחחחחחחחח

שמעתי את זה כ"כ הרבה פעמים שזה כבר מצחיק מרוב שזה לא מצחיק XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח באמת? אני חשבתי על זה רק אתמול

חחחחח נוו כי אח שלי ניסה לעשות סירטון וחקר אותי על השמות משפחה ואיך כותבים אנגלית והציק לי המון במסנ חח למרות שהוא בחדר ליד אבל שיהיה ~,~

PerfectSP

New member
אח שלך הציק לך במסןXDDDD ../images/Emo190.gif

הרגת אותי עכשיוXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בסוף עוד ימציאו איך להרביץ דרך המחש,כשי שאחים יוכלו לריב,אבל לא לקום מהמחשבXDDDDDDDDDD אחחחחXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני בהתקף צחוק!!!!!

התחרבש לי המאוהב אצל ג'יימי../images/Emo46.gif

עד שמצאתי תמונה של אילן!
אילן המתופף זה הימני, ושוב, השמאלי זה מייק, גיטרהD:

PerfectSP

New member
כנסי!!עשיתי את זה עכשיו../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אם יש לי טעויות,תתקנו אותי...
עשיתי בצייר...כי אין לי פה פוטושופ...סיפור ארוךD: אז קבלי!מעשה ידי!D:

PerfectSP

New member
רואה איזה מתחשבים אנחנו../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

כולנו עשינו לך...
XDDDDDD

bloody marey

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif../images/Emo53.gif../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

עכשיו שמשכתי את תשומת לבכם
אמ.. לא ידעתיי אם לפתוח הודעה חדשה אחרי הכל זה לשימוש אישי XD אז ככה, אני חייבת משפטים יפים משירים של לוסטפרופטס כמו נגיד It's so good like this, these are times we'll miss The memories, I hope will never fade וכל מיני בסגנון התעזרו?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בא לך לפתוח על זה הודעה חדשה מחר? :]]

נוו זה רעיון לשירשור חדש חח שכל אחד יכתוב את השורות האהובות עליו מהשירים של לוסטפרופטס. דווקא רעיון נחמד

PerfectSP

New member
למה זה עד כדי כך מסובך?../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo190.gif

למעלה