שם...

doresh shalom

New member
../images/Emo32.gifשם...

בזמן שאני קורא את הפורום (לא רק זה) אני נתקל בהמון שמות חלקם מוזרים יותר וחלקם מוזרים פחות... ולכן אני מבקש מכל מי שיש לו כח/זמן לכתוב את המקור של השם משתמש שלו(USER NAME) תודה תומר

DesertRose1

New member
אוקיי... אז, אני....

desertrose= ורד המדבר בתגום חופשי. תאמת, זה גם שיר של סטינג, אבל לא זאת הייתה הכוונה התחילה. פשוט אני אכשהו משלבת rose בכל דבר. אני מציירת גם בחדר שלי על הקירות, וכתבתי rose בגדול. לא יודעת למה ממש, סתם.... (גם באיסיקיו שלי הכינוי שלי זה bloodyrose)... זהו בעיקרון... מה עם שלך?

נצל"ש: השחקן שמגלם את...

המקסיקני ההוא (עונה 1) שהיה בכלא עם ג'ק משחק גם בסרט שגעון הרייב סרט הייתי אומר לא משהו שמשודר עכשיו בסינמה. בסרט משחק גם שחקן מפורסם אבל שכחתי את השם שלו. הסרט יצא בשנת 2002 ואין לי מושג מה התפקיד של המקסיקני. אני עדיין לא מאמין שהוא שיחק ב- 24!! בכל הסרטים האחרים הוא כל הזמן מקלל אבל דווקא לסרט בסדרה כמו 24 בלי קללות? זה מפתיע אותי.

nitzan9

New member
שלי לא כזה מפתיע

קוראים לי ניצן(כמו הכינוי שלי, nitzan9), וזה לא בגלל שאני בן 9(אני בן 15) אלא בגלל שבאותה תקופה שבחרתי את הכינוי זה היה המספר שלך ברוך דגו במכבי, ולכן בחרתי את המספר הזה לשם.

De fire

New member
טוב, אצלי זה ממש מדע שלם ../images/Emo8.gif

אז ככה. מאז החטיבה הכינוי שלי בקרב החברים הוא דה (De) (אם אתם ממש מתעקשים לדעת למה, זה על שם שוער עבר של קבוצת כדורגל באנגליה..Bygones
) Fire=אש= ראשי התיבות של השם והשם משפחה שלי (אלכס שנדרוביץ'. ביחד זה גם נשמע כמו "האש" (The fire או בגירסה הסלנגית האפרו אמריקאית Da fire ). וככה הגעתי ל De fire
נכון חולני?

De fire

New member
חח.. תודה.. אני חושב ../images/Emo98.gif מה איתך?

מה פשר הכינוי שלך?

cj20

New member
לא התכוונתי לכתוב כי אין ממש

חשיבות אבל אם כבר שאלת... עד כמה שאני זוכרת, סתם גלשתי והגעתי איכשהו לפורומים של תפוז, והיה משו שנורא רציתי להגיב אליו ואז גיליתי שחייבים להרשם. ניסיתי מיכל וכאלה והכל היה תפוס, ונראה לי שבאותו הזמן ראיתי את "שיקגו" על המחשב, והדבר הראשון מול הפרצוף שלי היה קתרין זטה גונס. אז ניסיתי את הראשי תיבות שלה והוספתי 20 בגלל הגיל. זה לא היה תפוס, אז נשארתי עם זה...

De fire

New member
דווקא אהבתי יותר את רנה זלוויגר

בשיקאגו.. באמת אחלה סרט.. ודרך מעניינת לבחור כינוי ;)

Guy24Gold

New member
אני

לי קוראים גיא (guy) גולדברג (gold) ואני חולה על 24 (24) אז קוראים לי guy24gold

מאור 87

New member
יש צורך להסביר את השם שלי?

או שזה ברור שמדובר בשם ובשנת הלידה שלי?

למעלה